عاقا شرمنده یه سوال بی ربط بپرسم
علوم پزشکی تبریز خبر دارین اطلاعیه ثبت نام زده یا نه ؟ نوشته بود 27 م میزنه ولی هیچی نیس تو سایت
کسی قبول شده تبریز ایا ؟ ما را نیز یاری دهید
علوم پزشکی تبریز خبر دارین اطلاعیه ثبت نام زده یا نه ؟ نوشته بود 27 م میزنه ولی هیچی نیس تو سایت
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
تا نیروهای امنیتی و سهمیه دار وایسادن ...بقیه هیچن...اگه اشتباه هم باشه...نمیزارن درست شه چون به نفعشونه
طوفان به من رسید؛ ولی چون درخت زرد
چیزی نداشتم که بخواهم زیان کنم ...
آقا یک سوال. من یکشنبه اعتراض زدم قبل از اومدن کارنامه سبز ( بیشتر میگن بعد کارنامه اعتراض بزنید [emoji3])
آیا بررسی میکنن [emoji45]؟!؟ یا کلا پرید دیگ
Sent from my C6603 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)