سلام اگه کسی ثبت نام کرده برای پیام نور.مدارک لازم برای ثبت نام رو بگه و همچنین زحمت بکشه بگه که باید کجا ها بریم؟مثلا باید مدرسه بریم؟پلیس +10 بریم؟؟ اینا رو بگه .مرسی![]()
سلام اگه کسی ثبت نام کرده برای پیام نور.مدارک لازم برای ثبت نام رو بگه و همچنین زحمت بکشه بگه که باید کجا ها بریم؟مثلا باید مدرسه بریم؟پلیس +10 بریم؟؟ اینا رو بگه .مرسی![]()
http://pnu.ac.ir/Portal/Home/
سایت بالا رو چک کن همه چی رو بهت میگه
اینم دو پیام آخرش:
مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور از طریق آزمون سراسری اعلام شد
قابل توجه دانشجویان پذیرفته شده در آزمون سراسری و سوابق تحصیلی
اگر شما در مسیری متفاوت از دیگران حرکت میکنید به این معنی نیست که گم شده اید،
هرکس داستان زندگی خودش رو داره و مسیر آدما برای رسیدن به موفقیت باهم فرق میکنه...!
هل من ناصرا ینصرنی؟؟؟
آقاااااااااااا یکی کمک کنه
من قول میدم صاحب قدرت بشم بعضی قانون هایی که باعث ناراحتی شما و من میشه رو برشون دارم .فعلا کمکم کنید
سلام داداش
اول از همه شما لطف میفرمایی به سایت دانشگاه مد نظرت مراجعه میکنی
در وهله نخست(!) پیش ثبت نام اینترنی رو انجام میدی!ب شما یک عدد رسید عنایت میفرمایند!!!
رسید رو تا زمان تشکیل پرونده حضوری نگه میداری(زمان ما 25 مهر بود! به هر کی میگفتم میگفت برای ترم دوم؟!)
تاریخی رو که اعلام کردند همراه اعوان و انصار و بادیگارداهتون قدم همایونی در دانشگاه میگذارید و چاکرین(کارشناس رشته مربوطه) فرم های مربوطه رو میارن خدمتتون و بعد از اینکه پر کردید امضا عنایت میفرمایید
در پایان یک نامه به شما میدن برای پلیس+10 منطقه سکونت!
نامه رو در ساعت کاریشون میبرید اونجا و افسر بعد از احترام نظامی به شخص اعلی حضرتنامه رو ثبت میکنند در صورتیکه مشکلی نداشته باشید پاسخ نامه رو همراه کد سخا به شما میده و شما نامه رو میبرید خدمت همون چاکرین! البته من جای شما باشم یک رونوشت ازش میگیرم بعد میبرم...
اونها هم خیلی محترمانه بعد از اینکه نامه رو گرفتن میگن ثبت نام شما تموم شده!
همونجا میتونی درخواست مرخصی رو ثبت کنی با خیال راحت بیای سر درست!![]()
SaM019
ویرایش توسط Dr.ali : 26 شهریور 1396 در ساعت 20:40
سلام دوستان
من از چند نفر پرسیدم گفتن من تا 1 مهر معافیت دارم چون کنکور دوم رو داشتم میدادم والان میخوام کنکور سوم رو بدم ولی دانشگاه پیام نور برای گرفتن نامه برای پلیس +10 تقیریبا تا 6 مهر طول میکشه.اینجوری واسه من غیبت سربازی نمیخوره؟؟
واگه ترم اول رو مرخصی بهم ندن و مشروط بشم میتونم ترم دوم رو مرخصی بگیرم؟
روزی اگر زاغی روباه را بلعید
جای تاسف نیست
هیهات اگر روزی صابون بیاموزد مکار بودن را
سلام.من ثبت نام غیر حضوریو انجام دادم و تاریخ ثبت نام حضوری 2 مهر شد.من پشت کنکوری بودم الان مشکل سربازی پیش نمیاد؟اگه میشه جواب بدید![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)