درود بر همگی دوستان . سوالی که واسم پیش اومده اینه که دانشگاه ایران وضعش چجوریه ؟
خوبه بده نسبت به دانشگاه های مطرح دیگه کشور ؟؟ ( از لحاظ علمی )
درود بر همگی دوستان . سوالی که واسم پیش اومده اینه که دانشگاه ایران وضعش چجوریه ؟
خوبه بده نسبت به دانشگاه های مطرح دیگه کشور ؟؟ ( از لحاظ علمی )
دانشگاه ایران نزدیک برج میلاد تهران و خیلی ام شیک و تر تمیز ...از لحاظ علمی ام سومه... البته اهداف این دانشگا فرق میکنه با سایرین بیشتر در راستای اموزش عالی و تحصیلات تکمیلی میخان فعالیت کنن ...
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
این که میگم سوم از نظر خودمه ها ... تهران و بهشتی رو اول دوم میگیرم ....
عادت ما ایرانیا اینه که از ادمایی که رک و راست حقیقت رو به زبون میارن بدمون میاد چون از واقعیت های تلخ گریزانیم ولی بر عکس ادمایی که با حفظ ظواهر سعی در خوب جلوه دادن خودشون و اوضاع هستن رو ارج می نهیم ... کاش ایران به شکل گربه نبود بوقلمون بیشتر مناسب احوال ایرانی هاست . . .
واقعا هم فقط نظر خودته چون از هرنظر که رنکینگ بگیریم مثل کادر علمی و قدمت و مقاله و ... شیراز سوم و اصفهان ۴ امه و ایران تو رده ی ۵ قرار داره
دانشگاه خیلی خوبیه
مهم رشتس بابا
ولی ایران خوبه![]()
برای موفقیت نیاز نیست نابغه باشی
کافیست یک قدم از دیگران جلوتر باشی
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)