من بعد از چندسال میخوام دوباره کنکور بدم . کسی میدونه کتابهای درسی کنکور 97 رو از کجا تهیه کنم؟![]()
من بعد از چندسال میخوام دوباره کنکور بدم . کسی میدونه کتابهای درسی کنکور 97 رو از کجا تهیه کنم؟![]()
1- سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی :: بخش ثبت سفارش مخصوص دانش آموزان
2- https://www.paytakhteketab.com
3- کتابفروشیها
کسایی که پشت کنکور بمونن کتاب درسی ها رو باید تغییربدن؟؟ احتمالش خیلی خیلی کمه بمونم ولی میخوام بدونم اگه یه وقتی پشت کنکور موندم باید کتابامو تغییر بدم؟؟؟
work hard so that your idols become your rivals.سخت تلاش کن تا الگوهات تبدیل بشن به رقیبات✊🏃
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
شما وقتی می خواستید راه رفتن را یاد بگیرید،دوره های آموزشی گذراندید؟
نه!
فقط تلاش کردید، شکست خوردید و دوباره تلاش کردید و موفق شدید.
الان چرا این کاررا نمی کنید؟👊✊
پیشنهاد میکنم قبل از دوباره خریدن کتاب های درسی , برید فایل پی دی اف سوالارو از chap.sch.ir بگیرید و با کتابای خودتون تطبیق بدین
اگر دیدید فقط بعضی جاهاش تغییر کرده با خودکار به همون کتابتون اضافه کنید تا جلب توجه کنه
اگر هم دیدید تغییرات زیادی داره و اگر بخواید بنویسید کتابتون کثیف میشه میتونید فقط همون کتابو تهیه کنید
اینطوری هم تو هزینه صرفه جویی میشه هم اینکه نکاتی که پارسال و سال های قبل نوشتید تو کتابتون رو باز هم میتونید نگاه کنید موقع درس خوندن
دوستان کل استانمون رو گشتم کتاب درسی گیرم نیومد به تهرانم دسترسی ندارم سایت پایتخت کتابم نداره . به نظرتون چه کنم ؟![]()
فک کنم تمدید کردنش http://irtextbook.ir
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
www.chap.sch.ir
اینجا همه کتابا هست.. مال خود اموزش پرورشه... چاپ 96-97 هم هست
نمیدونم چاپ میکنن یا نه ولی اینجا همه کتابا رو داره... شما برای چندتا درس فقط کتاب باید بخونی... بقیه دروس که کتاب نمیخواد... همینجا دانلود کن پرینت کن....
تازه من خودم با اینکه کتاب دارم برای زیست از همینجا چاپ سیاه سفید میگیرم چون تو کنکور و ازمونای ازمایشی چاپ رنگی که نمیدن همیجنجوری باید عادت کنی تازه جا برای نوشتن نکات هم بیشتره!
هرجا هم تو هر شکلی که ناواضح بود میری پی دی افش رو میبینی متوجه میشی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)