سلام دوستان...من فیزیوتراپی دانشگاه تهران قبول میشم ولی قبل از کنکور به شدت به دندانپزشکی علاقه داشتمکه البته باید اعتراف کنم بیشتر علاقه ام مثل خیلی های دیگه برای درآمد زیاد دندان پزشکی
و همین طور جایگاه اجتماعی و با کلاس و تمیز بودن این رشته و شغل داشت...اما از وقتی متوجه شدم که میتونم در فیزیوتراپی دانشگاه تهران قبول بشم با تحقیق هایی کردم دیدم این رشته بد نیست ولی حالا سوالاتی برام پیش اومده
متوسط درآمد یک فیزیوتراپ در بالاترین مدرک تحصیلی در ماه چقدر است؟
آیا این شغل کثافت کاری و این جور چیز ها نداره؟ چون من به شدت آدم وسواسی هستم
جایگاه اجتماعی یک فیزیوتراپ چطوره؟آیا حداقل اندازه پزشک عمومی هست یا نه مثلا اندازه یک پرستار هست؟
آیا دکترای حرفه ای فیزیوتراپی (DPT)وارد ایران شده؟اگه نشده آیا امکان ادامه تحصیل در خارج رو داره؟
................
در ضمن با توجه به هدفم که وارد هر رشته ای بشم تا آخرین مدرک برم و اینکه توانایی احداث کلینیک مجهز رو دارم جواب بدید

LinkBack URL
About LinkBacks
که البته باید اعتراف کنم بیشتر علاقه ام مثل خیلی های دیگه برای درآمد زیاد دندان پزشکی
و همین طور جایگاه اجتماعی و با کلاس و تمیز بودن این رشته و شغل داشت...اما از وقتی متوجه شدم که میتونم در فیزیوتراپی دانشگاه تهران قبول بشم با تحقیق هایی کردم دیدم این رشته بد نیست ولی حالا سوالاتی برام پیش اومده.gif)

.gif)
ولی به نظرم مثل همون برداشتن کنکور شده قضیه ش