سلام.آزمون دادن در تابستان مفید یا مضر؟چرا؟
قلمچی میرم ومدرسه هم نمیرم و فارغ اتحصیل نیستم
سلام.آزمون دادن در تابستان مفید یا مضر؟چرا؟
قلمچی میرم ومدرسه هم نمیرم و فارغ اتحصیل نیستم
ویرایش توسط loading : 27 خرداد 1396 در ساعت 00:38
ببین دوست من اگه تابستون مدرستون برنامه داره با برنامه مدرست پیش برو وازمون نرو
ولی اگه تابستون برنامه ای نداری به نظرم یه ازمون ازمایشی شرکت کنی بد نیست چون اول تابستون تصمیم میگری یه سری مباحثیو تا اخر تابستون بخونی انگیزتم زیاده ولی تابستو تموم میشه و میبینی یک سوم برنامتم اجرایی نکردی و تابستونتو هدر دادی چون زور بالاسرت نبوده ....ولی وقتی شما ازمون شرکت میکنی باعث میشه که به برنامت مقید باشی و بخونی ....ممکنه الان خودت برای خودت برنامه بریزی و برنامت هم خیلی بهتر از کانون باشه ولی به احتمال زیاد انجامش نمیدی ....
ولی اگه به خودت مطمینی که تنبلی نمکنی و برنامت رو اجرایی میکنی احتیاجی به ازمون نداری
به نظرم ازمون تابستون موسسات بیشتر جنبه تیغیدن بچه هاست![]()
ببین ی چیزی میگم تجربه کردم...ازمون تابستون مثلا عین سنجش خیلی مخربه یهو میاد سی تا سوال از دوفصل شیمی میده انقد چرت پرت میده یهو دید ناامید شدی همون اول کار تموم شدی...
ما دوباره سبز میشویم
آزمون توی تابستون؟/؟
نه عزیزم اصلا مفید نیست.اصلا هم مقید به اجرای برنامه نمیشی.مخصوصا اگه قلمچی بدی که کلافه میشی از بس قلمچی توی تابستون ایده آل گراست!!!من که دادم .اصلا برام مفید نبود.اگه به جای هر دوهفته قلمچی دادن،دوتا دونه آزمون سنجش توی تابستون میدادم اینقدر دلسرد نمیشدم توی سال دانش آموزیم.
صد در صد برو آزمون(زحمت برنامه ریزی دیگه پای تو نیس)
خوب
مدرسه نمیری وقتت بازه میرسی بخونی قلم چی تو ازمونهای جمع بندی تابستون مباحثی ک نخوندیو میگیره یعنی مباحثی ک تو بودجه بندی ازمونای قبل نبودن و هم باید جمع بندی کنی هم بخونی به نظرم اخرین مباحث هر کتابو الان بخونی خیلی خوبه
درکل قلمچی خوبه اخرش همه قلمچی میدن نمیدونم چرا بعضیا موضع میگیرن دربارش
اگه مشاور نداری بهترین کار ازمون دادنه
اگه مشاور داری ببین اون چی میگه
آزمون رو برو ولی یه آزمون درست برو
قلمچی به شدت ایده آله
به درد کسی میخوره که از الان روزی 12 تا بخونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)