نبودش اصلا توجیه اقتصادی نداره
همینجوریشم اقتصاد مملکت **** حالا بیان کنکورم ور دارن میدونید چن نفر بیکار میشن ؟![]()
You Brilliant Bas*tard
خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹
خدایا چیزی نمیبینم....!آینده پنهان است.اما آسوده ام چون تورا میبینم وتو همه چیز را....🌹🌹🌹
من که کاملا مودبانه صحبت کردم
کدوم قسمت حرف بنده توهین امیز بوده بزرگوار ؟
به هر حال عرض بنده این نبود که 2 تا کنکور برگذار بشه خوبه یا بده
حتی گفتم که یکی از دوستان گفتن فقط یه کنکور گرفته میشه از ایشونم پرسیدم منبعتون چیه و جوابی ندادن
من فقط گفتم که تا منبع رسمی اعلام نکرده که 2 کنکور برگذار میشه یا خیر. این همه جواب قاتع چرا ؟؟
اما در مورد عقل سلیم.
باید خدمتتون عارض بشم که درسته دلیل هایی هست مبنی بر اینکه باید 2 تا کنکور برگذار بشه از جمله فرصت دوباره و...
بنده هم قبول دارم اینارو
اما از اون طرف هم دلیل هایی هست مبنی بر اینکه یک کنکور برگذار بشه بهتره از جمله عدالت اموزشی و...
فکر میکنم شما چون خودتون کنکوریه 97 هستید خیلی بدتون میاد که 1 کنکور برگذار بشه
اما به نظر من چه 1 کنکور برگذار بشه چه 2 کنکور نتیجه نهایی همونیه که هست
رتبه برتر همون رتبه برتره
و رتبه اخر هم همون رتبه اخر میشه
و در اخر باید بگم که دوست عزیز.
سن فقط یه عدده
شما وقتی با یک نفر صحبت میکنی. هرچند سنش از شما کمتر باشه یا بیشتر
هرچند عقیده مخالف باشه یا موافق
سعی کنید همیشه به دیگران احترام بذارید
تا اونها هم به شما احترام بذارن
موفق باشید![]()
بچه ها به جای اینکه از الان برین فکر پشت کنکور موندن باشین برین بی زحمت یه برنامه ریزی درست برا الانتون بکنین نه برا سال دیگه![]()
دانشمند!!! کی گفته با برگزاری دو کنکور سراسری برای نظام قدیم و جدید دو نوع رتبه داریم؟
الان که کنکور خارج از کشور سوالاتش فرق داره و هر سال برگزار میشه همراه داخل کشور دو تا رتبه 1 داریم؟ یکی از داخل یکی از خارج؟؟؟
الان اینایی که شما میگید اصن مشکل نیست.مشکل فقط مشکل خودمکه شنبه میخوام برم از دانشگاه انصراف بدم و نمیدونم اصن ۹۸ برگزار میشه یا نه.
(ترم اولم و روزانه.۹۷ نمیتونم شرکت کنم و اوج بدبختی اینه:///
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)