سلام شبتون بخیر یه سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده
اینکه :به نظرتون میشه تابستون دوم وسوم رو بست یا حداقل فقط دوم رو خیلی خوب بست؟؟
اصلا میشه تو تابستون درس خوند مثل سال تحصیلی؟؟![]()
سلام شبتون بخیر یه سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده
اینکه :به نظرتون میشه تابستون دوم وسوم رو بست یا حداقل فقط دوم رو خیلی خوب بست؟؟
اصلا میشه تو تابستون درس خوند مثل سال تحصیلی؟؟![]()
کد:اطمینان دارم یه روز خوب میاد
با سلام : به نظر من همه چی بستگی به موقعیت و شرایط محیطی و فکری خودت داره هم میشه دروس دوم و سوم رو خوند هم میشه فقط دروس یک سال رو خوند و هم میشه سه ماه تابستون رو هیچ نخوند که یه دفه بفهمی پاییز اومده و فقط یک کتاب خوندی . پس همه چی به خود آدم و انگیزه اش بر می گرده
n.malekipoor@gmail.com
نیما ملکی پور
http://nima-malekipoor.blogfa.com
نیما ملکی پور مدرس عربی پایه تا دانشگاه با بیش از 15 سال سابقه تدریس در 5 استان - گروهی - خصوصی - مبتکر روش نوین تدریس به روش چشمی - تدریس کنکور بین 5 تا 10 جلسه به روش چشمی
09196588244 - آیدی تلگرام Mnima5@
بستگی به همت خودتون داره... هر کی بخواد میتونه و نشد نداره... برنامه بریزین و از الان تا کنکورتون خوب بخونین... دوران کنکور دیگه تابستون و تعطیلات رو هم باید استفاده کرد، اتفاقا خیلی بهتره که پایه رو تابستون جمع کنین
کد:اطمینان دارم یه روز خوب میاد
همون درسای سوم رو در حد تسلط کامل از الان بخونین هم معدل خوبی کسب میکنین و هم اینکه وقتی سوم رو تشریحی خوب کارکنین تابستون مرور و تست همراه با دروس سال دوم راحتره براتون
اره میشه مباحث پایه رو کامل بخون
آرزویی کن گوش های خدا پر از آرزوست و دست هایش پر از معجزه آرزویی کن شاید کوچک ترین معجزه اش بزرگترین ارزوی تو باشد
Başka bir dünyayam
Ele dünyayam ki , orde ğem yox
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)