اگه تانژانت دو باشه پس 1 بزافه تانژانت دو میشه 5 ک معکوس کوسینوس دوه. پس کوسیسنوس 2 میشه یک پنجم.
کوسینوس دو رو ک داری... تانژانتشم ک داری... حالا عبارت داده شده رو با تقسیم صورت و مخرج بر کوسینوس سه بر حسب تانژانت و کوسینوس بنویس و جایگزاری کن مقادیری رو ک قبلا حساب کرده بودی.
اگه مقدار خاسته شده رو y فرض کنم و طرفین رو مجزور کنیم:
Sinx+cosx=y
1+2sinxcosx=y2
دو پرانتز رو در هم ضرب کنیم و دو عبارت بالا رو جانشین کنیم ی عباررت درجه دو بر حسب y بدست میاریم ک ریشش جواب مسله س.
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
اره. همه اعداد اول گویا هستن. ولی برعکسش درست نیست.
میشه نشون داد هر عدد غیر از صفری ب توان صفر میشه 1. چون 1 صفر نیست پس 1 ب توان 0 میشه 1.
ویرایش توسط Phenotype_2 : 13 دی 1395 در ساعت 18:31 دلیل: ویرایش واژه کثیف و عربیه "صحیح" با واژه قشنگه "درست"
ممنونم ، ببینید من تقریبا تونستم اون چیزی رو که میگید تو ذهنم تجسم کنم ولی منطقا نمیفهمم
مثلا امروز تو امتحان جبر بود برای این مثال نقض بیارید : حاصلهمیشه اول است
خب من گفتم 4 به توان صفر میشه 1 به علاوه 3 میشه 4 ولی خودم نفمیدم قضیش چیه
راستی سوال بالا به غیر صفر جواب دیگه ای هم داره؟ مثل -1؟
داداش گلم منطور از n اعداد طبیعیه. 0 و منفی 1 ک اصلا اعداد طبیعی نیستن.
حاصل ب ازای n=4 میشه 259 ک ب صورت 210+49 نوشته میشه. پس مضرب 7 هستش و اول نیست. پس عبرات داده شده همیشه عدد اول تولید نمیکنه. اون n=4 ی مثال نقز واسه رد گزاره داده شده.
گفتی نمیتونی درک کنی پست قبلیمو. ی مروری روی تعاریف داشته باشه. اینکه اعداد طبیعی و اول چی هستن. گویا چیه و موارد دیگه.
سوال خارج 92
مساحت مثلث ABC برابر 16 است اگه b=8 و c=5 باشه اندازه ضلع متوسط a کدومه ؟ جوابشم رادیکال 41
من اینو حل میکنم و تهش زاویه 53 به دست میاد خب حالا تو فرمول باید واس کسینوس بنویسم منفی شش دهم ولی اشتباه در میاد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)