اندکی صبر ...
سحر نزدیک است
الان بحث سر چیه ؟ مگه جواب من چه ایرادی داشت؟ حد چپ و راست رو جداگانه نوشتم دیگه.
حد چپ داشت و حد راست نداشت.یه بار دیگه دو تا عکسی که فرستادم ببینین
نمیدونم احتمالا عکسی ک فرستادم رو ندیدی. من از تعریف جز صحیح استفاده کردم و خواص نابرابری ها. اون کوچکتر مساوی 1 نشون میده حد راست وجود نداره(راست یا چپ بود یادم نیست. حسش نیست ی صفحه برگردم عقب. ولی اونجوری ک سطحی مرورش میکنم تو زهنم راست بود)
بعدشم ی پست توضیحی دادم. روابط ریاضی رو نفهمیدی و ب پست توضیحی ک شامل مثال بود میگی شهود.
ممکنه از نظر تو درگیر شدن توی مفاهیم و قضایایی ک توی سطوح عمیقتری هستن راه حل قشنگتری باشه ولی من راه حلی رو میپسندم مستقیما خود تعاریف رو بکار میبره. روش حسن خوب بود ولی از قضیه ساندویچ استفده کرده و نامساوری اولش هم خودش ی قضیه س. تابع داده شده ی تابع ک بین دو مقدار 0 و 1 در حوالی صفر نوسان میکنه. اینکه من نمیپسندم ساندویچ رو اینجا. قشنگی توی سادگیه. از پیچیده حل کردن مسایل بیزارم. میتونی توی اون استدلالی ک زیبا دیدیش ب جمله غلط "حد راست میتونه هم صفر باشه هم یک" هم فکر کنی
در مورد انتقاد پزیری من:. تو اصلا در موقعیتی قرار نداری ک بخای از من انتقاد کنی. فقط دوستانم اجازه دارن انتقادم کنن. من مسئول کج فهمیها و برداشت های غلط دیگران از پشت صفحه نمایش چند اینچیشون نیستم.
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
ویرایش توسط Phenotype_2 : 23 آذر 1395 در ساعت 17:38
1) ندیده و نفهمیده نظر نمیدم
2) خودمو خفه کردم گفتم قلم، قلم باز میگی نتیجه گیری آخرش غلطه! من راه حلو تحسین می کنم وگ با جواب آخر غلطش کاری ندارم.
3) آدمی پیشرفت میکنه که از دیگران یاد بگیره چه از خودش بالاتر باشن چه پایین تر و چه هم سطح.
ولی شما نیاز به پیشرفت ندارید چون در تمام ابعاد علم ریاضی علامه هستید و در اوج به سر میبرید. ببخشید اگر که اعضای اسگگول انجمن جسارتی کردن
من میام اگه مسله ای هست و میتونم کمک کنم حل میکنم میرم. شما روش خودت رو برو. قضاوت کردن من، ب جای من فکر کردن، پیش داوری راجبه نظر من نسبت ب دیگران ولی کلی موضوه سطح پایین دیگه. ولی اجازه بده منم مسیر خودمو برم.
اگه چشاتو باز کنی و اندازه سر سوزنی منصف باشی ک قطعا نیستی نباید ب خودت حق بدی این حرفا رو بزنی. من کاری جز حل کردن مسله تا اونجایی ک بلد بودم انجام ندادم. ولی ب تجربه بارها دیدم حسادت های احمقانه و رفتارهای کودکانه. هر چند ب ندرت جزب روش حل کسی شدم ولی کاملا ب خاطر دارم وقتی ک کسی رو بهتر از خودم دیدم توی حل بجای حسادت همیشه شنوده صحبت هاش بودم.
نسبت ب واژه حسادت واکنش نشون نده. واژه بهتری پیدا نکردم. من انقت بدم میاد از موجودات عجیب غریبی مثل تو ک بجای حل کردن مسله ریاضی هی ب قصد تمسخر ب من میگن علامه. مسخره اون رفتار توه.
اصلا ن تو ن هیچ کس دیگه ای حق قضاوت دیگری رو اینجا نداره. اگه توی تاپیکی هم صحبت شدیم فقط راجبه موضوع صحبت کن. تو توی این تاپیک هیچ حرفی رابجه حل و رشت حلت نگفتی. مدارم زیر دستو پای من اومدی و معتقدی من از خود راضی، علامه دهر، انتقاد ناپذیرم. خوب ادم نا حسابی شخصیت من ب تو چ ارتباطی داره وقتی موضوع ریاضیه؟!!! هروفت توی ی تایپیکی در این موضوع منو هم صحبت خودت دیدی اون موقه تازه اونم شاید این اجازه داشته باشی شخصیت منو قضاوت کنی. تا اون موقه اجازه بده توی تاپیکی راجبه ریاضی، ریاضی جاری باشه.
هر وقت منو رپلای کردی صحبتی از ریاضی نکردی. فقط قضاوت کردی. برای بار اخر میگم... شخصت من، خوب یا رشد ب تو مربوط نیست... اینو بفهم ک ب تو ارتباطی نداره و تو مسئول نجات بشریت نیستی. من چ خوب و چ زشت ازت میخام توی تاپیک ریاضی فقط راجبه ریاضی رو روش حلت صحبت کنی.
جملات مهم رو دو بار نوشتم. قبلا ب یکی دیگه بدتر از تو ی بار گفتم و مطمئنم هنوز حالیش نشده.
There is No Need for God as a Hypothesis
Pierre-Simon, marquis de Laplace
سلام و ادب خدمت دوستان بزرگوار
دوستان بزرگوار! ما که جزء جامعه علمی کشور محسوب میشیم؛ زیبنده ما نیست که اهل بحث و جدل بی فایده باشیم.
خوب است مراعات حال همدیگر را بکنیم و به هم احترام بذاریم.و فقط در مورد حل سوالات نظرات خودمون رو رد و بدل کنیم.
از شما عاجزانه و با کمال تواضع خواهش دارم که این موضوع رو ببندید و موضوعات جدیدی مطرح کنید.
ممنون از توجه شما عزیزان
دوستان این سوال برای ریاضی تجربیه؟
هرچقدر سعی کردم با روش های خودمون حل نشد روش های شماروهم کلا نفهمیدم![]()
ویرایش توسط E.M10 : 23 آذر 1395 در ساعت 21:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)