خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات

      دستورپخت غذاهای ساده

      چن وقتیه دارم آشپزی میکنم
      البته به خاطر رژیم غذایی عجیب غریب برادرگرام فقط غذاهای خلاقانهبامرغ درست میکنم
      وجدانن خیلی خوشمزه میشن
      گفتم دستور چن تاشو بزارم اینجا دوستان هم اگه چیزی بلدن چه با مرغ چه چیزای دیگه بزارن اینجا استفاده کنیم
      باتشکر

      جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .


    2. Top | #2
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      *اینو تو یه سایت دیدم*
      مواد لازم:
      سینه مرغ
      قارچ
      هویج
      زعفران
      آبلیمو
      نمک
      فلفل
      طرزتهیه:
      اول زعفرانو بسابین یکم آب جوش بریزین روش یه ظرف دیگه هم بزارین روسرش که قشنگ رنگ بده
      بعدبانمک فلفل ومقدارخیلی کم آبلیموقاطیش کنین مرغاتونو به اندازه دلخواه برش بدین بزیرین توی موادی که درست کردین تانیم ساعت بمونه
      مرغاتونو بدون ذره ای روغن بچینین کف این ماینابه نسوز نچسبا بزارین روگاز باشعله خیلی خیلی کم درشم بزارین
      بعد از چند دقیقه میبینین مرغ داره تو آب خودش سرخ میشه بعد از اینکه یه ورش طلایی شد مرغارو برعکس کنین تااونورشم طلایی بشه
      قارچارو نمک بزنین بزارین بخارپز بشه یا10مین بزارین توماکروویو
      هویجارو هم آبپز کنین

      جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .


    3. Top | #3
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      مواد لازم:
      مرغ
      پنیر لیقوان(چون یکم شوره طعم جالبی به غذامیدهبقیه پنیرارو امتحان نکردم)
      کنسرو ذرت
      هویج
      گوجه
      فلفل دلمه
      کاهو
      سبزی خوردن
      نمک
      فلفل
      آبلیمو
      طرز تهیه:
      مرغاتونو بدون پیازوادویه فقط باآب بزارین کاملن آبپز شه بعد به اندازه بند انگشت تیکه تیکه شون کنین آبلیمو نمک فلفلو قاطی کنین ومرغاتونو بریزین توش تا30-45دقیقه تومواد بمونه
      پنیرتونو هم به اندازه نصف بند انگشت تیکه تیکه کنین
      هویجاتونو رنده کنین+گوجه هارو خورد کنین+فلفل دلمه به اندازه خیلی کم نگینی خورد کنین
      مرغاتونو از آبلیمودربیارین و با گوجه+فلفل دلمه+پنیر+هویج+کنسرو ذرت قاطی کنین
      درآخربا سبزی+کاهو+فلفل سیاه تزئینش کنین
      klj.png

      جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .


    4. Top | #4
      کاربر باسابقه

      Maghror
      نمایش مشخصات
      اینو خودم درست کردم :
      مواد لازم
      روغن (ترجیحا حیوانی)
      نمک
      فلفل سیاه
      تخم مرغ
      طرز تهیش مخصوصه نمیتونم بگم
      ارتفاع چشمم خیلی زیاده
      ادمایی که ازش افتادن هیچوقت دیده نشدن

    5. Top | #5
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      مواد لازم:
      مرغ
      هویج
      قارچ
      نمک
      فلفل
      روغن(ترجیحن روغن زیتون)
      رب گوجه
      آبلیمو
      طرز تهیه:
      مرغ و هویجاتونو بزارین آبپز شه قارچتونم نیمه بخارپز کنین
      مرغاتونو بعد از آبپزشدن یاریشریش کنین یاتیکه تیکه خورد کنین هویجاتونو حلقه حلقه باریک قارچاتونم نگینی درشت خرد کنین
      روغنوبریزین توتابه تاخوب داغ شه بعد نمک فلفل زردچوبه رو بریزین توروغن یکم تفت بدین بعدش رب گوجه و آبلیمورواضافه کنین اونارم یکم تفت بدین بعدشممرغ+قارچ+هویجو بریزین توش
      *:رب گوجه وآبلیموباید به اندازه ای باشه که کل موادتونوقرمز کنه(زیادیم نریزین بد مزه میشه)

      جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .


    6. Top | #6
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      مواد لازم:
      سینه مرغ
      آردسوخاری
      نمک
      فلفل
      زردچوبه
      زعفران
      تخم مرغ
      روغن
      طرز تهیه:
      استخونای مرغو ازش جداکنین مرغارو تیکه تیکه کنین وزعفرون دم کرده آبلیمو(به مقدارکم)نمک فلفل زردچوبه باهم قاطی کنین مرغاروبریزین توش بزارین یه ساعت تویخچال بمونه
      مرغارو از تو زعفرون دربیارین بخابونین تو تخم مرغ بعدشم تو آردسوخاری بغلتونید
      روغن بریزین تو تابه بزارین حسابی داغ بشه بعد مرغاروبریزین توش تا سوخاری بشه
      *:مرغاروبعد از سرخ کردن بزارین رو دستمال آشپزخونه تاروغنش گرفته شه
      *:روغن باید داغ و زیاد باشه تا جذب غذانشه

      جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .


    7. Top | #7
      کاربر باسابقه

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مرغ ، قارچ ، فلفل دلمه، ی لایه کلفت هم پنیر پیتزا...عالیه...

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن