بلی
خیر
آموزش کامل تنفس در پرندگان (1)
نکته1
3کیسه ی هوادار عقبی در هر شش
1کیسه ی هوادار پیشین در هر شش
1کیسه ی هوادار پیشین مشترک بین دو شش
نکته2
کیسه های هوادار پیشین اتصال فیزیکی با نای ندارند
نکته3
کیسه های هوادار عقبی بزرگتر از کیسه های هوادار پیشین هستند
پینوشت : شکل برای آموزش بهتر نکات گذاشته شده و سایر نکات برداشت شده از تصویر قادر به طرح در کنکور نیستند!!
ویرایش توسط Behnam10 : 04 آبان 1395 در ساعت 16:58 دلیل: تعویض تصویر
سلام دوستان
این تاپیک رو مدتی نتونستم آپ کنم
حالا هم میخواستم برا ادامش ازتون یه نظرخواهی کنم
آیا مایل به ادامه این تاپیک هستید یا خیر؟
آیا نکاتش رو مطالعه میکنید یا خیر؟
چون من میخوام وقت بذارم اگه به دردتون نمیخوره الکی وقتمو هدر ندم
آه !!
اینا رو معلمتون سر کلاس براتون جمع بندی کرده ؟ اسم معلمتون چیه ؟؟
یا کار خودتونه ؟؟
من اصلاً از اینجور جمع بندی ها نخوندم. فقط سرم انداختم پایین کتاب خوندم و تست زدم و نهایتاً زیست رو در کنکور عالی زدم.
این کارا چیه دیگه ؟
اگه خودتون وقت گذاشتین این جمع بندی ها رو نوشتین ، فکر نکنم نیازی باشه اینقدر وقتتون رو تلف کنین ها !
الان مثلاً اون عکس آخری که زمان بندی قلب رو داره اصلاً چرا وقت گذاشتین اونهمه رو نوشتین ؟! اصلاً نیازی نیست.
همه اون زمان ها رو روی همون شکل الکتروکاردیوگرام کتاب زیست پیاده کنید اون شکل رو به ذهن بسپارین. (کلاً هر چی راجع به قلبه رو همون شکل پیاده کنید کل شکل رو به ذهن بسپارید. دیگه اصلاً وقت واسه این کارا نذارین. )
من خودم همه چی رو به صورت شکل ، شکل های کتاب و شکل صفحات رو به ذهنم سپردم هر تستی رو گزینه هاش رو تو ذهنم اون شکل صفحه به خاطرم میاد و ... گزینه رو تحلیل می کنم.
کلاً تمام جمع بندی که من تو عمرم تو زیست نوشتم فصل 3 پیش بود یه timeline برای وقایع که اتفاق افتاده بود ، انقراض ها پیدایش ها و ریزه کاری ها به صورت مصور تو خود کتاب رسم کردم همون به جای کل فصل به ذهنم سپردم و واقعا هم کمک کرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)