X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 62
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      بحث شخص نیست عزیز ، اوناهم کتاب بدن بیرون یه عالمه غلط در میاد ازشون ؛ من خودم با آی کیو جلو میرم خیلی هم راضی ام ازش ، همینکه مولفش اومده اینجا داره جواب میده یعنی خیلی (کتابشم انصافا کم غلطه ، الگو اشک آدمو در میاره) ، به مولف الگو پیام دادم که این سوالت اشتباهه بلاکم کرد
      مولف های درست حسابی انقدر سرشون شلوغ هست که نیان به شما جواب پس بدن اگه دیدین مولفی داره این کارها رو انجام میده هدفش تجاری و تبلیغاتی هست. قبلا هم زیاد بودن که این کارا رو میکردن از کسی که ادعا میکرد برترین مولف شیمی کنکور هست (!!!!) گرفته تا کسی که نابعه ای بود که ریاضی را 100 زده بود!!! هدفشون فروش کتب و جزوه ها و جذب مشتری برای خدماتشون بوده.

2. Top | #47
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      یه توصیه ی خارج از بحث تون دارم دوستان ... به قول یکی از عزیزان زیادی دونستن آفت حساب میشه ... سعی کنین در حد کنکور بدونین نه بیشتر ...

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      در پاسخ نامه همچین عبارتی وجود داره :

فایل پیوست 61390
      برداشت همگان از این نوشته ، چند نوع بودن پروتئین بکاررفته رو تار است .

تو عاگو هم قسمت اول نوشته پروتءین بعد پایین تر نوشته پروتیین های ویژه

4. Top | #49
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها

مولف های درست حسابی انقدر سرشون شلوغ هست که نیان به شما جواب پس بدن اگه دیدین مولفی داره این کارها رو انجام میده هدفش تجاری و تبلیغاتی هست. قبلا هم زیاد بودن که این کارا رو میکردن از کسی که ادعا میکرد برترین مولف شیمی کنکور هست (!!!!) گرفته تا کسی که نابعه ای بود که ریاضی را 100 زده بود!!! هدفشون فروش کتب و جزوه ها و جذب مشتری برای خدماتشون بوده.
      اون نابغه که اصلا معلوم شد ریاضیو صد نزده :وی

5. Top | #50
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

دوست عزیز به نظر من خوب نیست انقد راحت در مورد دیگران قضاوت کنین، ایشون لطف کردن این کتابو تالیف کردن و به زور هم به کسی نگفتن که بیا کتاب منو بخر، هیچ ایرادی نداره که شما این کتابو نمی پسندین ولی دور از ادب و احترامه که تو یه فضای عمومی و در حضور مولف همچین الفاظی در موردشون به کار می برین، شما اگه بلدین بهتر از ایشون کتاب تالیف کنین حتما این کارو انجام بدین، اگه نه لطف کنین هیشکی رو تخریب نکنین...

6. Top | #51
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

داش بحث رو شخصی داری میکنی . این حرف ها باعث میشه یه نفر هم که داره کمک میکنه ، بخوره توی ذوقش و بزاره بره .
      اجازه بده آقای زارع در انجمن فعالیت کنه و پاسخگو اینگونه سوالات باشه .
      نشه مثل شکان هاشمی که هرچی سوال سخت براش میفرستیم رو جواب نمیده و هرچی سوال بدردنخور است رو میزاره در کانالش .
      بزارید ایشون کارش رو انجام بده و پاسخگو اشکالات ما نه ، بلکه کتاب های خودشون باشند .

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ایشون اصلا یه بار هم نگفتن بیاید کتابه منو بخرید در ضمن سطح سواد و جوابگوییه ایشون کجا اون دوستان کجا که خودم هم میدونم کیا رو میگین ایشون نظره لطفشونه که اینجا دارن جوابه سوالاتو میدم مگه نه میتونن جواب ندن و کلاس بزارن فکر کنم ایشونم اگه کلاس بزارن و جواب ندن شما اون موقع بیاید بگید اینا همینطورین یه کم معروف میشن جواب نمیدن پس درست رفتار کنیم تا شاید رفتاره ما کسیو ناراحت نکنه

8. Top | #53
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      داش بحث رو شخصی داری میکنی . این حرف ها باعث میشه یه نفر هم که داره کمک میکنه ، بخوره توی ذوقش و بزاره بره .
      اجازه بده آقای زارع در انجمن فعالیت کنه و پاسخگو اینگونه سوالات باشه .
      نشه مثل شکان هاشمی که هرچی سوال سخت براش میفرستیم رو جواب نمیده و هرچی سوال بدردنخور است رو میزاره در کانالش .
      بزارید ایشون کارش رو انجام بده و پاسخگو اشکالات ما نه ، بلکه کتاب های خودشون باشند .
      دقیقا درسته ، همینکه یه مولف میاد تو انجمن و وقت میذاره خودش خیلی ارزش داره

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا به این حرف من میرسید که کتاب ایکیو پر از غلطه؟این تازه فصل یک دومه برین جلوتر به چیزای جالب تری هم برمیخورین..

10. Top | #55
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jj_golpa نمایش پست ها
      حالا به این حرف من میرسید که کتاب ایکیو پر از غلطه؟این تازه فصل یک دومه برین جلوتر به چیزای جالب تری هم برمیخورین..
      اولا این کتاب تازه وارد بازار شده . باید بهش فرصت داد تا بتونه ارض اندام کنه . ایشالله اشکالاتش در تیراژ های آینده برطرف میشه .
      درضمن تمامی کتاب های موجود در بازار ، از این غلط ها پر است . از کتاب الگو بگیرین که در تیراژ های نخست ، تقریبا تمامی تست هاش غلط بود و الان هم که تقریبا 55 بار این کتاب تجدید چاپ شده و سال هاست از تالیفش میگزره ، هنوز هم دارای غلط های زیادی است .
      تا کتاب های خیلی سبز هم که اصلا تست نداره که بخوایم در موردش نظر بدیم ؛ ولی در درس نامه هاش بارها به اشتباه کتاب درسی رو نقد کرده و این هم ضعف های رایج در کتاب های مختلف هست .

باید به این کتاب فرصت داد تا بتونه جایگزین کتاب های بد موجود در بازار باشه چون هم تست های خیلی خوبی داره (از نظر دیدگاه) و هم پتانسیل بهترین شدن رو . ماهایی هم که داریم نقد میکنیم برای هرچه بهتر شدن این کتاب هست و نه تخریب مولف ها .

11. Top | #56
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان عزیز بنده زیاد زیست شناسیم قوی نیست ولی فکر میکنم موضوعی که مطرح شد با رجوع به کتاب درسی قابل حله:
      در صفحه یک کتاب درسی داریم
      نام: Untitled.png نمایش: 85 اندازه: 48.7 کیلو بایت
      موضوع دوم اینکه همونطور که یکی از عزیزان گفت زیادتر دونستن از سطح کتاب درسی نه تنها مفید نیست که مضر هم هست چون کتاب درسی ما کتاب به روزی نیست و قطعا اشکالات فراوانی دارد اما تنها منبع کنکور کتاب درسی است.
      موضوع سوم چیزی بود که در مورد مولفین کتب آموزشی گفته شد که بنده با هاش مخالفم. اساتیدی که در انتشارات های بزرگی مانند گاج،قلم چی،خیلی سبز،الگو و ... قلم میزنند قطعا ناتوان نیستند کما اینکه نمی توان چیزی کاملا بی عیب یافت و هر محصولی نیازمند زمان برای رشد اشت.
      در مورد حضور جناب زارع یا هر کس دیگری در فضای مجازی باید گفت که ما برای هر محصولی داشتن خدمات پس از فروش را مزیتی میدانیم پس چرا در این مورد که اتفاقا اهمیت بیشتری هم دارد ناراضی هستیم؟!

12. Top | #57
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      بعضياچنان ميگن ايكيوپرازغلطه انگار منابع ديگه غلطي ندارن
      ازالگوكه حرفي نميزنم چون ارزشي براي من نداره واون رو هم عرض ابي قلمچي هم نميدونمش
      فاگوزيست هم كه ماشالا غلطاش ازدرستاش بيشتره
      خيلي سبز هم كم غلط تره اماخب غلط داره
      من سه فصل اول زيست دوم و گياهي فصل ششم وفصل ده سال سوم و فتوسنتزرواز آيكيـوخوندم به مشكلي برنخوردم وبنظرمن هردوكتاب گاج فوق العادن(جامع وايكيو)

دررابطه باحضورمولف درانجمن هم بگم كه اخيرا توي ايران مدشده كه اگه كاري روانجام ندي بيشترتحويلت ميگيرن .يادم مياد درتاپيكي همه ميگفتن كه دكترجوادي به سئالات جواب نميده خودشوميگيره و...

13. Top | #58
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

مولف دین و زندگی گاج نقره ای با اون ابهت من سوال ازش میپرسم تو تلگرام راحت جواب میده .
      بیاید همه رو به یه چشم نبینیم . بعضیا برای مخاطب احترام قائل هستن و بعضیا هم نه ...

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

14. Top | #59
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

مولف دین و زندگی گاج نقره ای با اون ابهت من سوال ازش میپرسم تو تلگرام راحت جواب میده .
      بیاید همه رو به یه چشم نبینیم . بعضیا برای مخاطب احترام قائل هستن و بعضیا هم نه ...
      سلام ...میشه آیدی خانوم سمیعی عارف رو بدین منم چندتا اشکال دارم بپرسم از ایشون؟ ممنون

15. Top | #60
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam_74 نمایش پست ها
      سلام ...میشه آیدی خانوم سمیعی عارف رو بدین منم چندتا اشکال دارم بپرسم از ایشون؟ ممنون
      خانوم سمیعی عارف مولف اصلی کتابای گاج نبوده . کتابای دین و زندگی جامع گاج و دین و زندگی جامع خیلی سبز رو آقای رنجبر زاده نوشتن و سال 90 حق تالیفش رو فروختن به انتشارات و اسمشون حذف شد ! این کتاب اون موقعست:
      نام: image2-6.jpg نمایش: 101 اندازه: 88.3 کیلو بایت

@j_ranjbarzade

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن