سلام دوستان کسی از دی وی دی های زیست حرف آخر استفاده کرده می خوام ببینم دی وی دی مناسبی برای زیست هست کسی که استفاده کرده لطفا بیاد و نظر بده ممنون![]()
سلام دوستان کسی از دی وی دی های زیست حرف آخر استفاده کرده می خوام ببینم دی وی دی مناسبی برای زیست هست کسی که استفاده کرده لطفا بیاد و نظر بده ممنون![]()
درود دوست من...من خودم با دی وی دی برای زیست مخالفم ..تو زیست کتاب های خوبی مثل زیست iq و آزمون های ماز و قلمچی هست...من باشم سعی میکنم کتاب رو خیلی عالی بخونم و روی تست های کنکور وقت بیشتری بزارم ...من خودم زیست رو 74 درصد زدم و بهترین روش رو مطالعه زیاد و دقیق کتاب و بررسی سوال های کنکور میدونم!
من خودم این محصول رو دارم.به جرت میتونم بگم بهترین سی دی حال حاضر زیسته.
مهمترین نکته ش اینه که درک درستی از مفاهیم بهت میده زیست رو خیلی راحت میفهمی + ترکیب فراوان
اما نکته منفیش اینه که فقط شاکله اصلی کتاب رو توضیح میده مثلا در مورد عنکبوت چیزی بهت نمیگه
من آرام فرو گرفتم
راضی هستم
البته واسه من که تاحالا زیست ندیده بودم و نمیدونستم چیه قشنگ خطای کتاب درسیو توجیه کرد بعدم نکته هاو ترکیبی هارو گفت
+دعـــــا میڪــــنم دائمــــا خــــבا ڪمکم ڪـــن خواهشــــا ....دنیام بـــــــــــــــزرگــــــ ــــــــه
+گفت:
+ بــــــرا رســـــیـבن بهش دو راه جـــــــلوته
+ پاشـــو بــــرنامه ڪـــارتو بچین یــــا بخوابـــــو خوابشـــــو ببین ...
ســــــــامــــــــان ویلــــــــــسون
آهنگ بیـــــــــــتابـــــــــ ـــــــــــ
من همه جدیدشو یه هفته پیش خریدمم
واقعا عالیییه مخصوصا تدریس محمد شاکری
پارسال هم زیست پیش دو رو گرفتم خیلی کمکم کرد تو کنکور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)