رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
پس اگه اینطوره به جای خیلی سبز کلا 8000 تست گاج بخرم نه؟؟؟من کتاب میکرو طبقه بندی گاج دارم سوالاش واقعا خیلی ساده هستش 8000 تست گاج هم مثل اونه؟
نه با اون فرق داره الان دیگه تست های خیلی سبز از کنکور فاصله گرفته باید یک دست و رویی بکشن روش ولی تو ویرایش جدیدش 3 فصل اولش خیلی خوبه در کل توصیه من ودستان به شما 8000 تست گاج هستش.
موفق باشید
رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!
آسانترین کار درس خوندن است
من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه![]()
![]()
ویرایش توسط ALONE MAN : 08 مهر 1392 در ساعت 18:57
بچه ها
من قصد دارم بجای اینکه خیلی سبزو چند کتاب دیگه بخونم بیشتر کتابو بخونم
برا دوم و سوم خیلی سبز دارم که همون سالی که دوم یا سوم بودم خریدم اما دیگه نمیخوام برا پیش خیلی سبز بخرم
ولی کتابای اقای ارام فر وبخرم+تانک تخته سیاه وتمرکزمو بیشتربزارم رواین منابع وکتاب درسی تاخیلی سبز
نظرتون چیه؟![]()
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
زیست و باید مینجوری بخونی دیگه . بعضی از نکات ریز هستن توی کتاب که توی هیچ کتابی نیومده ولی دقیقا سوال کنکور بودن . کتاب و واو به واو فول شو بعد بیا سراغ تست . واسه دوم همون خیلی سبز خوبه . سوم هم خیلی سبز هم تخته سایه . پیش هم انرژی اتمی
ولی اگه دوست داری منابعتو عوض کنی هر 3 کتاب و انرژی اتمی بگیری ضرر نمیکنی
پل ارتباطی ما و شما در فیسبوک :
ّFaceBook.Com/Konkur.inجدیدترین اپلیکیشن های اندروید در تاپیک کنکور دروید
عاشق دست پخت مادرمم اگرم سرد باشه مشکلی نی در عوض یه ادویه داره که توی هیچ رستورانی نیست و اسمش عشقه
_ ملتفت _
سلام این 2تا سایت تا دلتون بخواد کارتون زیست داره
http://www.kanoon.ir/Public/ArticleA...A7%D8%B3%D9%8A
فیلم و انیمیشن
اگه کارتون دیگه هم خواستید original هم میفروشم
سلام این 2تا سایت تا دلتون بخواد کارتون زیست داره
http://www.kanoon.ir/Public/ArticleA...A7%D8%B3%D9%8A
فیلم و انیمیشن
اگه کارتون دیگه هم خواستید original هم میفروشم
این چیزی که میخوام بگم 100% نتیجه ای هست که خودم و دوستانم از کنکور 93 گرفتیم ( بچه های فرزانگان )
پس اگه از نظرتون درست نیست جبهه گیری نکنین
در یک کلام بخوام بگم کنکور آسون نیست
با دادن آزمونا ی مختلف با تراز خوب و رتبه خوب به خودتون غره نشین خواهشا و مخصوصا دوران جمع بندیه خرداد که کنکورای سالای گذشته رو میزنین فکر میکنین کنکور قراره خیلی آسون باشه و شما همه رو بلدین اما اینجوریا هم نیست
در کل خیلی از کتابا خوبن اما الان دیگه جوابگوی کنکور نیستن مخصوصا با زیستی که در کنکور امسال مشاهده شد
خیلی خیلی ترکیبی بخونین مثلا اگه دارین فصل 2 سال دوم رو میخونین میرسین به تریکودینا میدونین که تو پیش هم چیزایی دربارش هست تو همون صفحه کنارش بنویسین یا اصن همه چیرو بهم ربط بدین مثلا اینکه رابطه تریکودینا و ماهی به نوعی همیاریه!!!!!
در کل یه کتاب تست خوب مثه خیلی سبز یا تانک یا.... کنارت داشته باش که به نحوه تست زنی هم مسلط بشی
ویرایش توسط mina74 : 09 مهر 1392 در ساعت 19:05
من زیست پیش رو درست نمیفهمم چون حرف معلممون نمیفهمم.من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟ی سوالایی هم میده حل کنیم مغزم منفجر میشه![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)