من دو روزه درگیر حجم مدارکیم که اسکن کردم. هرجوری سایزو کم میکنم 150 kb خیلی کم کیفیت میشه. اصلا هیچی از تصویرا مشخص نیست![]()
من دو روزه درگیر حجم مدارکیم که اسکن کردم. هرجوری سایزو کم میکنم 150 kb خیلی کم کیفیت میشه. اصلا هیچی از تصویرا مشخص نیست![]()
Maybe it's not about happy ending.
Maybe it's about the story...
Albert Camus
ثبت نام دانشگاه من از فردا شروع میشه، الان میخوام وارد شم میگه کدکاربردی تعریف نشده استاین طبیعیه؟ فردا درست میشه؟ یا نه؟
وقتی شناسه و رمز عبورمو تو سامانه گلستان میزنم میگه اشتباهه ...
فردا ثبت نام دارم
درست میشه؟؟؟ لطفا اگه میدونین جواب بدین
رها چو برگ خسته در باد🍃
اینکه بازنده به دنیا اومدی از اجتماع توئه
اینکه بازنده از دنیا بری اشتباه توئه
بیباک
بچه ها کمک
من رفتم سایت دانشگاه اردبیل برا ثبت نام
نوشته بود سهمیه ایثارگری
فرزند رزمنده هم توش بود _بابام 32ماهتو جبهه بوده_
اما خب اینو تو ثبت نام کنکور وارد نکردیم
الان من بزنم بدون سهمیه یا فرزند رزمنده؟؟
عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
با سلام
سایت ثبت نام دانشگاه از من شماره رسید تاییدیه تحصیلی میخواد .
تو برگه ای که از پیشخوان گرفتم یکی شناسه رهگیری متقاضی هست و دیگری شناسه تراکنش دفتر
کدوم رو باید وارد کنم؟
لطفا پاسخ بدید
سلام.دانشگاه امشب غروب یه لیست از دانشجوهایی ک خابگاه بهشون تعلق گرفت رو روی تلگرام گزاشت.ولی اسم من توشون نیست.چراااا؟راهم 8ساعته
برای ثبت نام از من "اصل يا گواهي سال دوم متوسطه با مهر و امضاي مدير دبيرستان و يا هنرستان با درج بخش و شهرستان محل اخذ" خواست که نداشتم و برای اینکه بتونم ثبت نام رو تکمیل کنم همون گواهی دیپلم رو فرستادم
"تعهد نامه سهميه مناطق(1-2-3)،خانواده شهدا،ايثارگران"رو خواست که اینم یک صفحه ی سفید براش فرستادم!!!!!!!
تصویر پشت و روی کارت ملی رو خواست که بجای اینم صفحه ی اول شناسنامه رو فرستادم!
الان چه مشکلاتی ممکنه بوجود بیاد؟؟؟
دوستان من براي حل مشكل سربازيم مجبورم برم دانشگاه سنا ثبت نام كنم،وقتي ميرم توي سايت azmoon.org براي ثبت نام براي ثبت نام كارداني ٢تا گزينه داره،يكي پيوسته يكي هم نا پيوسته،من كدوم رو بايد بزنم؟(من ديپلم رياضي فيزيك دارم ولي سال چهارم تحربي خوندم و كنكور تجربي دادم و تمام قبولي هام هم خرداد هستن)
دوستان اگه يدفعه خواستم كارشناسي ثبت نام كنم بايد كدومو بزنم؟كارشناسي پيوسته يا ناپيوسته؟
ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)