یه سوال خوبگاهاش چند نفرس؟ و خودمون میگیم با کیا میخوام باشیم تو خوابگاه
ببخشید سواله چرتی بود
یه سوال خوبگاهاش چند نفرس؟بین 2 تا 5 نفر که بستگی به شرایط داره ، مثلا دانشجوهای دکترا اینا فک کنم 2 نفره ان ولی مال کارشناسی ها معمولا همون 4-5 نفر
و خودمون میگیم با کیا میخوام باشیم تو خوابگاه ؟؟اگر کسی رو داشته باشی که باهاش هم اتاق بشی آره اوکیه مشکلی نیس ، وگرنه میگی اولویتات چیان تا بچه های دیگه که میان هم اتاقی مناسب پیدا شه برات
ببخشید سواله چرتی بود ؟؟ نه خواهش میکنم.
از شما که دوره
باید هلکو هلکو راه بیفتی تا بری برسی به خابگاه
خابگاه بیشتر خوش به حال بچه ادبیات و کشاورزی و منابع طبیعی و روان شناسی و معماری و دام پزشکی هستش
ولی توش خوب و تمیزه ... ولی مال دخترا تمیز تره (البته توش نبودم عکساشو دیدم!)
همه هم باهمین .... حتا یه بخش هم داره مال خارجیاست ...... لبنانی، عراقی، افغانی، چینی، پاکستانی، هندی،
نتشم همه جا وای فا داره و البته یه سری محدودیت دانلود به شکل شارژ ماهیانه داره که من هیچ وقت استفاده نداشتم (چون نیازی بهش نداشتم)
غذاهاشون هم بیشترش خوبه .... تنوع غذاییشم زیاده .... ولی کباباش ندوس ..... یه سری غذای عتیقه مثل نخود پلو رشته پلو سبزی پلو اینا داشت که من ندوس ..... ولی بیشتر خورشتاشو دوس داشتم به خصوص قیمه بادنجون با گوشت یا انواع ماهیاشم خوب بود با استمبولی و ماکارونیشم خوبه
دانشکده اقتصاد هم همش من یکی دوبار توش کلاس داشتم .... درودیوارش که خوشگل بود از بقیش بی خبرم .... ولی در کل داری وارد سومین دانشگاه برتر کشور میشی ..... دیگه به بقیش فک کن !
محیط و جوش تو شرایط مختلف فرق فوکوله
دانشگاه مهندسی که معروف به سخت پوستان بودش یه جور
دانشگاه کشاورزی که بیشترش دختر بودش بهش میگفتن دانشگاه نرمتنان یه جور (بهترین محیط و فضای آموزشی رو همین دانشکده داره) :: همین اسفند 96 بودش که دکتر سید محسن فاطمی (فوق دکترای روان شناسی از دانشگاه هاروارد) اومده بود ساختمان تکمیلی واسه سخنرانی :::::
دانشکده علوم هم بزرگترین سالن آمفی تئاتر رو داره
دانشکده ادبیات هم کلاسای فوق برنامه متنوع زیاد داره ..... مثل انواع کلاس زبان ..... (محل تحصیل دکتر شریعتی که دانشکده هم به اسم دکتر شریعتی هستش)
دانشکده الهیات هم اسمش روشه ......
دانشکده های پزشکی و دندون و دارو هم کنار شماستا ولی حساب کار اونا جداست :: واسه دندون هم کار داشتی برو همین دندون شیفت عصر ::: خوشگل ترین و های کلاس ترین دانشکده هم دارو هستش ::
فقط در کنار همین !
دیگه اینم که بخام هرچی تجربه دارم بگما
خودش یه کتاب میشه
اینا خلاصش همین میشه
اینم تهش یادم اومد بگم بدک نیست ::
معمولن هر سال دخترا از تمام دانشکده ها ... معمولن داخل دانشکده ادبیات .... جشنواره غذا دارن .... انواع غذاهای محلی رو میپزن میان به نمایش و فروش میزارن ... خلاصه تجربه جالبی هستش ... گوش به زنگ خبرا باش به وقتش یه سز بهش بزن
بعدش تو همین روزای عزا مثل محرم یا روزای خاص .... یه سری دوستان عراقی نذری چیزی دارن میدن که بیشتر قیمه پلو هستش که اینم دیدم سمتای دانشکده ادبیات میدن
دانشکده کشاورزی هم هر سال برنامه شوله رو داره که اینا باید گوش به زنگ باشی که کی هستش که بری بخوری
دانشکده الهیات هم میدونم برنامه شله هرسال رو داره
برنامه جشنواره پرواز دانشکده مهندسی هم هستش که داخل آمفی تئاتر دانشکده علوم برگزار میشه ولی مجریش تا زمانی که من یادمه بروبچ خودمون از دانشکده کشاورزی بودش
بروبچ دانشکده پزشکی هم هرسال یه سری برنامه های آموزشی خدمات پیش گیری سلامت جنسی دارن که اونم خاستی برو ببین
بروبچ دانشکده دارو هم کلاسای تئاتر دارن یه بار باهاشون بودم جو خوبی دارن ... یه عکس یادگاری هم گرفتن دیگه نرفتم بگیرم
بروبچ دانشکده روانشناسی هم دوره های روان درمانی و گروه درمانی های متنوع زیاد دارن که اگه خاسته و وقت کردی تو بعضی هاشون شرکت کن
و یه مطلب دیگه .... اگه دوس دختر ردیف نشد (حال به هر دلیل!) ... و دیدی خیلی تو کفی دلت دخمل میخاد و دیگه صبر و تحملش نیست ..... خیلی شیک و محترمانه میری سمتای مسجد الزهرا .......... بخش نهاد رهبری .... دفتر سایبان مهر .... یه خانوم مهربون هستش ... بهش بگو زن میخام ..... مشخصات خودت و دختری که میخای رو بهش بگو .... دیگه منتظر باش تا بهت خبر بدن و بعدش به خانواده ها اطلاع میدن و ادامه ماجرا ........... !؟! ::: البته شاید با خودت بگی ... که به اینا باشه ننت هم میتونه دختر پیدا کنه .... ولی مطلب سر راضی ساختن خانواده خودت و دختر و خانواده دختر هستش که جنابعالی خیلی دیگه تو کف دخملی و دیگه صبر و قرارت بریده و این جاست که نقش یه واسط پررنگ میشه و ...... !؟!
اینم باز یادم اومد :: اگه یه دختر هم دوست و رفیق تو خابگاه واسه خودت پیدا کنی خوب نونت میرفته تو روغن .... دیگه میتونه واست از تمام دانشکده ها واست دختر جور کنه که دیگه بقیش دست خودت .... خلاصه اون مثل یه کانال میمونه که به اکثر دخترا تو تمام دانشکده ها ارتباط داره .............. ! از بروبچ پزشکی هم تا هر حد ممکن دور باش :::
ویرایش توسط ZAPATA : 23 شهریور 1397 در ساعت 16:25
استخر خیلی خوبی هم دانشگاه داره در حدی که فک کنم بهترین استخر تو مشهد هستش
باشگاه بدن سازی و فوتبال و تنیس و فوتبال دستی هم خاستی داره
کلاسای فوق برنامه مثل راهیان نور و انواع اردوهای علمی تفریحی مثل برنامه کلات و کوه و اخلمد رم دارن
استاداتم بشناس ..... همین طوری مثل چوب خشک نشین سر کلاسش .... بفهم کی جلوت وایستاده داره بهت درس میده
با بروبچ کلاس هم رفیق شین گروهی پیش برین هم واسه خودتون خوبه ... به خصوص اگه کلاستون حدود 20 نفر باشه که خیلی شلوغ نباشه ... واسه هماهنگی کلاسا و امتحانا و گرفتن نمره از استاد بهتر کارتون راه میفته
تو بعضی از تشکل ها هم اگه خاستی شرکت کن ...
.............
خلاصه این که یا میتونه فقط انتخاب واحد کنی و بری سر کلاس و واحداتو پاس کنی و تهش با یه مدرک بیای بیرون
یا اینکه میتونی حسابی فعال باشی و چیزای بیشتری از حدی که تو کلاسا بهت یادمیدنو یاد بگیری
در ضمن هر ترم بهترین دانشجوها معرفی میشن ..... ! هر دانشکده هم به سبک خودش
المپیادای دانشجو هم خاستی شرکت کن !
![]()
علیک سلام
تو کی اومدی مشهد من خبر ندارم
ها خو ... یعنی همچی راه واسه کشاورزاکوتاست که گاهی بروبچ .... تو ترم های بعد ..... دیگه حوصله کفش ندارن و با دمپایی میان سر کلاس (دیدم که میگم!)
بعدش دام و ادبیات و روان شناسی نزدیک ترن
و البته ادبیات و خابگاه دخترا هم بغل به بغل همن .... هم از تو اتاقش میتونه کلاسو دید بزنه استاد اومده یا نه
................
من کشاورزی بودم (البته هنوزم به نوعی هستم)
ولی در اصل دیگه الان دانشکده پیام نورم
........................
آنانکه دستی را که نان شان می داد، گاز گرفتند
محکوم اند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند!
" God is that infinite All of which man knows himself to be a finite part "
|خداوند ، آن بی نهایتی است که هر انسانی خودش را یک بخش محدود از آن میداند|
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)