از لحاظ مالی گزینه2 به صرفه تره ولی قلم چی جامعه آماری خوبی داره میتونی خودتو بسنجی ولی فکر کنم سوال های گزینه2 بهترن چون من هر دو جا بودم قلم چی یا سوالاش خیلی سختن یا خیلی ساده ولی گزینه2 نرماله![]()
گزینه2
قلم چی
از لحاظ مالی گزینه2 به صرفه تره ولی قلم چی جامعه آماری خوبی داره میتونی خودتو بسنجی ولی فکر کنم سوال های گزینه2 بهترن چون من هر دو جا بودم قلم چی یا سوالاش خیلی سختن یا خیلی ساده ولی گزینه2 نرماله![]()
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
بهترین قلم چی هست شکی نیست ولی هر کس با توجه به شرایط خودش باید تصمیم بگیره خیلی ها به برنامه ازمونها نمیرسن پس قلم چی براشون مفید نیست افرادی هستن که مثلا کارمند هستن و با ازمونهای سنجش نتیجه گرفتن -------تنها ملاک باید رسیدن به سر فصل ازمون ها باشه بعد جامعه اماری و غیره

البته زیست سوالاتش توی گزینه 2 خیلی خیلی راحت بود ولی تو قلمچی اصلا با سوالاتش به خصوص زیست و فیزیک با ذهنت بازی میکنه معنای واقعی سوال رو میفهمی ولی قلم چی سطح سوالات عمومیش نسبت به گزینه 2 کمتره به نظر من هر 2 جا بری بهتره مثلا این هفته اگه گزینه 2 رفتی , 2 هفته بعد قلمچی برو![]()
یکی از دوستام قلم چی میره سه ماهه پشتیبان نداره میگن پرونده تشکیل نشده برات ولی میاد آزمون میده خیلی مسخره س خیلی

کانون بهتره از گزینه دو از نظر پشتیبانی و مشاوره و برنامه ریزی و سایت (که 70 درصدش رو خودت میتونی تامین کنی اگه کانون نری .... چون مثلا برنامه ریزی خوبی داشته باشی نیازی به مشاوره نداری و...)
گزینه دو و کانون سوالاشون یکیه
ولی برای سال اخر (پیش دانشگاهی) کانون فکر کنم بهتره
به عنوان کسی که هردو رو امتحان کرده میگم من پارسال که پیش بودم گزینه 2 میرفتم قبول دارم که پارسال خودمم خیلی نمیخودم اما اصلا انگیزه برای شرکت تو ازمونارو نداشتم بخاطر برنامه بدش بخوص برای دانش اموزا_ فاصله متغیر و نامنظم بین ازموناش یعنی یه بار 3 هفته یه بار 2 هفته بعضی اوقاتم 4 هفته - پشتیبانی افتضاح به معنای واقعی- جامعه اماری پایین - ندادن تراز یا چیزی که سطحتو بین بقیه مشخص کنه- سوالات زیست اسون که اصلا درحد کنکور نبود و.... اما امسال اومدم کانون و با ایرادایی که ممکنه خیلیا بگن واقعا راضی ترم بخصوص برنامه عالی که داره...
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 7 مهمان)