برا قبولی توو این دانشگاه هفت خان رستم رو رد کردیم، برای ثبت نامش هم باید رد کنیم!!
والا من برای چند تا از دوستام ثبت نام دانشگاهشون رو انجام دادم به این سختی نبود! اینقدرم گیج کننده نبود!
وقتی ثبت نام اینترنتی اش اینه، وای به حال ثبت نام حضوری ...............
من ثبت نام کردم اصلا فرم ها رو کافی نت برام اسکن نکرد و به مرحله ی آخر که شماره دانشجویی من هست رسیدم بهخم گفت نیازی نیست و الان هم وارد صفحه ام در دانشگاه شدم الکی دو روزه ما رو گیج کردن خدا میدونه که چه قدر واسه این فرم ها و ثبت نام حرص خوردم فرم ها برای ثبت نام حضوریه اصلا اگر مشکلی هم داشته باشه همون جا بر طرف میکنند
![]()
خیر، اون طرف می خواسته زیاد وقتش گرفته نشه! (کلا چون این دانشگاه خیلی مهجوره و کسی زیاد نمیشناسه، با روش ثبت نامش کسی آشنا نیست، من خودم امروز که رفته بودم برای گرفتن تاییدیه تحصیلی، طرف اصلا اسم این دانشگاه رو نشنیده بود، ازم پرسید که دولتیه یا غیرانتفاعی!!)
فرم هایی رو که چاپ می کنید و امضا می کنید باید دوباره اسکن بشن و در قسمت نهایی ثبت نام در بخش مشخصات ثبت نامی آپلود بشن. این دستورالعملی هست که خود دانشگاه در راهنمای ثبت نام گفته.
درسته که به شما شماره دانشجویی اعلام میشه اما باز هم ثبت نام کامل نشده و برای ویرایش مشخصات و آپلود مجدد فرم ها میتونید از بخش ورودی های جدید با شماره دانشجویی و کد ملی تون وارد شید و ویرایش انجام بدید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)