دوستان سلام این کارنامه نهایی یا سبز کنکور چیه ؟؟؟من شنیدم که اگه بعد از رشته ی قبولی رشته ی دیگری رو هم قبول بشیم میشه تغییر رشته بدیم و اون رشته رو بخونیم این درسته اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم.
شنیدم که برای انتقالی هزینه باید پرداخت کنیم؟؟
دوستان سلام این کارنامه نهایی یا سبز کنکور چیه ؟؟؟من شنیدم که اگه بعد از رشته ی قبولی رشته ی دیگری رو هم قبول بشیم میشه تغییر رشته بدیم و اون رشته رو بخونیم این درسته اگه کسی اطلاع داره ممنون میشم.
شنیدم که برای انتقالی هزینه باید پرداخت کنیم؟؟
ویرایش توسط Dr.Moein : 24 شهریور 1395 در ساعت 18:17
بعله میشه اما به سختـــــــــــی!!!
اگــــــــــه دانشگاه مبدا و مقصد اجازه ی اینکارو بدن میتونین ولی سخته...ممکنه موافقت نکنن با شما
البته من واسه تغییر دانشگاه دیدم.
یکی از اشناهامون دانشگاه شیراز94قبول شد و ثبتنامم کرد ولی بعد از اومدن کارنامه نهایی اولویت بعدیش همون رشته ولی بوشهر بود وباهاش موافقت کردن و اومد بوشهر
میخواهی قضاوتم کنی؟؟؟
کفش هایــــم را بپــوش
راهـــم را قــدم بزن
دردهایـــم را بکــش
سـال هایـم رابگـذران
بعـــد قضـاوت کن...!!!
سلام.کل رشته هایی که انتخاب کرده بودینو میاره و نشون میده کدوم ها رو قبول شدین و اگه بعضیا رو قبول نشدین چندتا با آخرین نفر قبول شده فاصله دارین.احتمال جابجایی به صفر درصد میل میکنه. اکثر افراد از این کارنامه سر در نمیارن
دوستان کارنامه سوم دبیرستان برای ثبت نام دانشگاه الزامیه؟؟؟ تو پرونده هم نیستش ولی ریز نمرات رو دارم
تو رو خدا یکی جواب بده
کارنامه نهایی یا همون کارنامه سبز طبق دفترچه شماره1 سنجش هفته اول مهر میاد..
پارسال جوابا زودتر اومد وثبتنام کردن ..هفته اول مهر کارنامه نهایی اومد
ولی حالا امسال چون گفتن31 شهریورجوابا میاد شااااااید کارنامه نهایی رو همزمان با ثبتنام گذاشتن روی سایت!
میخواهی قضاوتم کنی؟؟؟
کفش هایــــم را بپــوش
راهـــم را قــدم بزن
دردهایـــم را بکــش
سـال هایـم رابگـذران
بعـــد قضـاوت کن...!!!
توضیحات هر رشته ای که انتخاب کردی.که میاوردی یا نه.بعدش با پیگیری اگه انتخابای بعدی بهتر بود بعد از یه ترم جابجاتون میکنن
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)