الکی پرونده رو نمیدن که نتایجو از همه بگیرن. وگرنه من هیچ جا همچین چیزی ندیدم. جریانش مثل کانون شده که میگفتن تا اطلاعات ثبت نام کنکورتو ندی نمیشه آزمون بدی! پرونده رو باید بدن![]()
الکی پرونده رو نمیدن که نتایجو از همه بگیرن. وگرنه من هیچ جا همچین چیزی ندیدم. جریانش مثل کانون شده که میگفتن تا اطلاعات ثبت نام کنکورتو ندی نمیشه آزمون بدی! پرونده رو باید بدن![]()
Maybe it's not about happy ending.
Maybe it's about the story...
Albert Camus
ویرایش توسط fatimaaas : 23 شهریور 1395 در ساعت 14:40
من همین الان از مدرسه برگشتم . تمامی پرونده و مدارکم رو گرفتم .
اصلا ربطی به قبولی نداره و فقط مدرک فارغ التحصیلیت رو که بصورت مقوایی هست رو بعد از ورود به دانشگاه برات از دانشگاه درخواست میکنند و بعدش خود مدرسه براشون میفرسته(البته به من اینجوری گفتن !)
سلام دوست عزیز
خیر اصلا رتبه ربطی به مدرسه نداره و الکی دارن بهتون گیر میدن
اگه بهت پروندتو نمیدن برو اموزش و پرورش گزارش کارشون رو بهشون بده تا انشاءالله کارت راه بیفته
ولی الکی دارن گیر میدن و هیچ مدرسه ای اینکار رو نمیکنه
موفق باشی![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
من همه ی مدارکم رو گرفتم (مثل گواهی پایان تحصیل در دوره ی متوسطه و پیش دانشگاهی ،ریزنمرات و چنتا برگه ی دیگه مثل گواهی سلامت و..) . در کل همه ی پروندم رو گرفتم .
آره داش منم که از مدیرمون پرسید، گفت که اگه بری برای معافیت و کارت معافیت رو بگیری ؛ یه تعهد ازت مدرسه میگیره و اصل برگه ی فارغ التحصیلیت رو بهت میده اما اگه بری دانشگاه اونوقت دیگه سروکار مدرسه با دانشگاهت هست و خودشون این برگه رو اسعلام میکنند و بعدش تحویل دانشگاه میشه .
البته این توضیحاتی بود که به من دادند . شاید این روند کلیش نباشه .
درست ميگن بايد پرينت باشه.اماازمن وكسانيكه اطلاعات داوطلبي روقبلن گرفته بودن(شماره داوطلبي و..)
خودشون چك ميكنن و ب همين دليل ميدن.وگرنه بايد نتايج بياد واستعلام بگيرن.من مال خودموهفته پيش گرفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)