سلام..بین این ها برای زدن درصد بالا در شیمی کدومشون بهتره..من مبتکران دارم ولی سبک تستاش دیگه جوابگو کنکور نیست هر چند درس نامه هاش عالیه...در کنار مبتکران کدوم یکی از اینا خوبه![]()
سلام..بین این ها برای زدن درصد بالا در شیمی کدومشون بهتره..من مبتکران دارم ولی سبک تستاش دیگه جوابگو کنکور نیست هر چند درس نامه هاش عالیه...در کنار مبتکران کدوم یکی از اینا خوبه![]()
اولا اينكه موج آزمون اسم كتاب انتشارات الگو هست نه اون 2 تاي ديگه
دوما كتاب آزمون خيلي سبز 10 تا آزمون جامع داره و واسه الان مناسب نيس....
سوما ظاهرا بين بچه هاي برتر كتاب موج آزمون الگو مقبوليت بيشتري داره
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
پیر کیه؟؟به خودت بیا ینی چی؟؟
ر.ا=برو پست مصاحبه با رتبه 15 منطقه2 ریاضی رو بخون ببین واس شیمی از چی استفاده کرده
http://forum.konkur.in/thread45158.html
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
من مبتکران رو دارم موج ازمون هم گرفتم تستای مبتکران یک سریاشون خوبه فط یک سریاشون به هیچ درد نمیخوره جز اینکه وقت ادمو میگیره ولی خوب دسنامه خوبی داره موج ازمون تست هاش خیلی بهتر و سرتر هستشو مطابق با کنکور های اخیر هستش
من خودم الان دارم خیلی سبز استفاده میکنم بد نیست یه استفاده ای ازش بکنی سوالات نشر الگو هم خوبن متاسفانه مبتکران دیگه از سال سوم به بعدش قوی عمل نمیکنه به نظرم همین الگو رو با خیلی سبز بزنی کافی باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)