خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

دوستان لطفا راهنمایی کنید ( یه مشکل اساسی برای ثبت نام دانشگاه )

سلام دوستان ، خلاصه میگم
      امسال کنکور داشتم رتبم شد دو هزار منطقه دو اما یکی از درس هارو خرداد پاس نکردم گذاشتم شهریور ، شهریور هم یه مشکل پیش اومد و نتونستم پاسش کنم.
      یعنی عملا برگه خالی تحویل دادم ( داستانش طولانیه ولی واقعا نمتونستم بخونم )
      حالا دانشگاه ها همه میگن هیچ راهی نداره ، یعنی ثبت نام نمیشی چون مدرک پیش نداری کنکورتم بر باد میره !
      یعنی همینقد راحت زحمات یک سالم هدر رفت ؟؟
      کسی راه حلی داره ؟ دارم دیوونه میشم . . .
      ویرایش توسط Ebrahim214 : 06 شهریور 1395 در ساعت 15:35

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ebrahim214 نمایش پست ها
      سلام دوستان ، خلاصه میگم
      امسال کنکور داشتم رتبم شد دو هزار منطقه دو اما یکی از درس هارو خرداد پاس نکردم گذاشتم شهریور ، شهریور هم یه مشکل پیش اومد و نتونستم پاسش کنم.
      یعنی عملا برگه خالی تحویل دادم ( داستانش طولانیه ولی واقعا نمتونستم بخونم )
      حالا دانشگاه ها همه میگن هیچ راهی نداره ، یعنی ثبت نام نمیشی چون مدرک پیش نداری کنکورتم بر باد میره !
      یعنی همینقد راحت زحمات یک سالم هدر رفت ؟؟
      کسی راه حلی داره ؟ دارم دیوونه میشم . . .
      متاسفانه فکر کنم همینطوره که میگی!
      دوست منم رشته ریاضی سسال پیش همین بلا سرش اومد!
      دی میتونی پاس کنی!!
      خلاف قوانین.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سلام
      شما میرید اون تعداد واحد پاس نشده رو توی مدرسه بزرگسالان / راه دور انتخاب میکنید و دی ماه باید پاس کنید
      بعد که پاس شد از ترم بهمن میتونید برید دانشگاه
      شرایط دانشگاه ها متفاوتهست بعضی از دانشگاه ها به عنوان مرخصی یک ترم و دانشجو مهمان و اینا یک ترم به شما فرصت میدن ...
      اما نهایتا بهمن ماه میتونید برید... دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی که مشخص هست اما برای روزانه باید با معاونت دانشگاه صحبت کنید چون قوانین دانشگاه ها یکسان نیست...
      موفق باشید
      اللهم عجل لولیک الفرج...

آینده مهم نیست اینکه آینده رو چطور بسازی مهمه !

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      متاسفانه حتما باید پیش رو کامل پاس کنید تا وارد دانشگاه بشید . می تونید دی ماه این کارو انجام بدید بعد وارد دانشگاه بشید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مشکل اینجاست که من سال دوممه ، یعنی اگه تا 31 شهریور دانشگاه ثبت نام نکنم سرباز فراری محسوب میشم
      یه سال زحمت ، کلی هزینه کتاب و وقت و اینا به کنار ، چه فشار روحی رو که آخرای کنکور تحمل نمیکردم . .
      امکان نداره دوباره کنکور بدم ، باید یه راهی باشه

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ebrahim214 نمایش پست ها
      مشکل اینجاست که من سال دوممه ، یعنی اگه تا 31 شهریور دانشگاه ثبت نام نکنم سرباز فراری محسوب میشم
      یه سال زحمت ، کلی هزینه کتاب و وقت و اینا به کنار ، چه فشار روحی رو که آخرای کنکور تحمل نمیکردم . .
      امکان نداره دوباره کنکور بدم ، باید یه راهی باشه
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_asadi نمایش پست ها
      سلام
      شما میرید اون تعداد واحد پاس نشده رو توی مدرسه بزرگسالان / راه دور انتخاب میکنید و دی ماه باید پاس کنید
      بعد که پاس شد از ترم بهمن میتونید برید دانشگاه
      شرایط دانشگاه ها متفاوتهست بعضی از دانشگاه ها به عنوان مرخصی یک ترم و دانشجو مهمان و اینا یک ترم به شما فرصت میدن ...
      اما نهایتا بهمن ماه میتونید برید... دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی که مشخص هست اما برای روزانه باید با معاونت دانشگاه صحبت کنید چون قوانین دانشگاه ها یکسان نیست...
      موفق باشید
      داداش جوابت همین ـه که دوستمون اون بالا گفت ! .. باید بری با معاون یا رییس و یا هر مسئولی که داره صحبت بکنی تا یه کاری واست بکنن ! مثلا قبولی رو بزنن بهمن ! یا ثبت نامت بکنن بعد مرخصی بهت بدن ترم اول رو !

خلاصه باید بری دانشگاه و یه کاری براش بکنی ..

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز بدون پاس کردن تمام دورس دانشگاه ازاد هم نمیشه رفت.شما اولین نکته اینه که غیبت نخوری.چجوری سال دومتون هست برای کنکور؟؟درسای پیش دانشگاهی رو باید تا دی ماه سال اول پاس کرد.کامل توضیح بدید.تاریخ تولد و ... هر چیزی که لازمه رو بگید

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)