خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

روانپزشکی و بازار کار!؟

سلام بچه ها
      من ۹۲۰۰ منطقه دو شدم و به کاردرمانی بشدت علاقه دارم،خودم از اصفهانم ، همدان یا سمنان قبول میشم؟
      راستی شما اطلاعاتی از رشته ی روانشناسی دارین؟ادامه بدم تا دکتری روانپزشک میشم؟مطب و نسخه میتونم داشته باشم؟بازار کارش چجوریه
      راستش اولویت اولم کاردرمانیه بعد روانپزشکی ، بین اتاق عمل و هوشبری و پرستاریم موندم
      و تنها مشکلمم با سه تای آخر شیفتشه
      کسی اطلاعی نداره بااین رتبه رشته های مث کار درمانی چیا رو میتونم برم تا بزارم تو اولویت نسبت ب اتاق عمل و هوشبری و پرستاری؟!
      روانپزشکی می ارزه؟
      کلا اگه طبق اطلاعاتی ک من از خودم دادم کمکی از دستتون برمیاد لطف میکنید بهم بگید؟
      پرستیژ کاری ادامه تحصیل و از همه مهم تر بازار کار برام خیلی مهمه
      البته سوالام زیاد شد ولی خب پای آیندم درمیونه ممنون میشم کمک کنید
      ویرایش توسط سیبیل : 24 مرداد 1395 در ساعت 13:14

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عزیز من روانپزشکی تخصص پزشکی هست خیلی با روانشناسی فرق داره

3. Top | #3
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سیبیل نمایش پست ها
      سلام بچه ها
      من ۹۲۰۰ منطقه دو شدم و به کاردرمانی بشدت علاقه دارم،خودم از اصفهانم ، همدان یا سمنان قبول میشم؟
      راستی شما اطلاعاتی از رشته ی روانشناسی دارین؟ادامه بدم تا دکتری روانپزشک میشم؟مطب و نسخه میتونم داشته باشم؟بازار کارش چجوریه
      راستش اولویت اولم کاردرمانیه بعد روانپزشکی ، بین اتاق عمل و هوشبری و پرستاریم موندم
      و تنها مشکلمم با سه تای آخر شیفتشه
      کسی اطلاعی نداره بااین رتبه رشته های مث کار درمانی چیا رو میتونم برم تا بزارم تو اولویت نسبت ب اتاق عمل و هوشبری و پرستاری؟!
      روانپزشکی می ارزه؟
      کلا اگه طبق اطلاعاتی ک من از خودم دادم کمکی از دستتون برمیاد لطف میکنید بهم بگید؟
      پرستیژ کاری ادامه تحصیل و از همه مهم تر بازار کار برام خیلی مهمه
      البته سوالام زیاد شد ولی خب پای آیندم درمیونه ممنون میشم کمک کنید
      روانپزشکی یکی از تخصص های پزشکی عمومیه و از روانشناسی نمیشه رفت روانپزشکی اولی از نظر روحی به درمان بیماری های روانی میپردازه و دومی با دارو

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من فقط در مورد روانپزشکی میتونم کمکت کنم
      شما فوق دکترای روانشناسی هم بخونید روانپزشک نمیشید و حق نسخه نوشتن رو ندارید برای روانپزشک شدن باید پزشکی قبول شد و بعد از پزشکی عمومی نخصصشون رو میرن روانپزشکی
      اما اگه به خود روانشناسی علاقه دارید میتونید ارشد برید و روانشناسی بالینی بخونید که رشته ی فوق العاده ای

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      بله احتمالش هست قبول شید...

روانشناسی روحیه ی خوبی میخواد همینطور مهارت کلامی بالا و از همه مهم تر مثل هر رشته ی دیگه نیاز به علاقه داره...
      شما با گرفتن ارشد و گذروندن طرح موظفی میتونید مطب بزنید...
      بازار کارش بد نیست اما درامد مناسبی نداره متاسفانه...درامد حدود 1تومنه(گاهی کمتر گاهی بیشتر)البته این بین کسایی هم هستن که خیلی معروف هستن و مطبشون همیشه شلوغه و درامدشون عالیه...
      روانپزشکی تخصص پزشکی هست که شما نمیتونید از روان شناسی به سمتش بری...
      گرایش های مختلفی داره روانشناسی برای ارشد که محبوب ترینش بالینی هست...

اگه بخواید از دید مردم ببینید تو ایران پرستیژ فقط مخصوص پزشک هست و بعد از اون دندون پزشک...
      اما با توجه به اینکه پسر هستی و طبق گفته ی خودت بازار کار برات مهمه(که باید اینجوری باشه)بهتره انتخابت بین پرستاری و هوشبری باشه...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      وای خدا بشدتتتتت ازتون ممنونم،چه اشتباه بزرگی داشتم،فک میکردم میشه نسخه دارویی داد از روانشناسی
      پس بنظرتون اتاق عمل و هوشبری و پرستاری رو بزارم تو اولویت نسبت ب روانشناسی؟
      آخه پرستاری هم خیلی کثیف کاری داره
      نه؟

7. Top | #7
      کاربر فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nokhod نمایش پست ها
      کثیف کاری!مگه پرستار نظافتچیه
      خیلی بهتر از روانپزشکیه بازار کار خوب
      منظورت روانشناسیه دیگه؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      روانپزشکی یکی از تخصص های پزشکی و هیچ ربطی به روانشناسی نداره البته روانشناسی بالینی خیلی شبیه هست به روانپزشکی و گاها در یک مطب هر دو هستن

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      روانپزشکی رو با پرستاری مقایسه نکنید بسیار پر درامده روانپزشکی همین طور روانشناسی ببینید در پرستاری چقدر باید زحمت بکشید اون آخر هم خیلی که بشه هشت تومن برای دکتراش اما روانپزشک هر ویزیتش 36000 تومنه و روانشناس هم در دکتری هر ساعت مشاوره اش نود و خورده اییه حالا خودتون ببینید و به حرف کسایی که تعصب بیخودی روی رشته شون دارن گوش ندید

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن