X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 120
    1. Top | #61
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من خودم یه رفیق داشتم دوسال پیش میرفت گزینه دو بعدش کنکور رتبه دلخواهشو قبول نشد سال بعد رفت کانون گفت کانون بهتر بود ولی به حرف من فقط اطمینان نکن چون منم شنیذم ندیدن که با مشاورا حرف بزن

2. Top | #62
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      مشاورای عزیز سایت کنکور کجایین؟

3. Top | #63
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      الو!
      کسی نیست که بدون تعصب و البته بادلیل قانع کننده جواب بده.

4. Top | #64
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa نمایش پست ها
      شما 3 ماه فرصت دارید

به نظر من 3 ماه زمان خیلی زیادیه!
      میشه همه ی درسای پایه رو خوب خوند...

هم عمومی بخونید و هم تخصصی

عمومیام به اندازه تخصصیا مهم هستن!

چند تا نصیحت دارم برا همه کنکوریای 93:

1. وقت و هزینه تون رو صرف کلاسای بی خود نکنید! به خودتون متکی باشید...

2. با برنامه ریزی بخونید! برای تک تک درسا وقت خاص و روز خاصی رو اختصاص بدید! اگه بدون برنامه باشید ، وقت تون همینجوری بیخود هدر میره... اصلا نمیفهمید چقد خوندیدو چقد مونده و...

3. ساعت های مطالعه تون رو به تدریج بالا ببرید که از درس خوندن زده نشید

4. هر روز چند تا درس رو بخوندی و بهترین کار اینه که برنامه تون به این شکل باشه : تخصصی ، عمومی ، تخصصی ، عمومی ، تخصصی

5. تو تابستون زیاد به خودتون فشار نیارید ، کم کاری هم نکنید! چند تا از دوستای خود من تو تابستون اینقد درس خوندن که با شروع مدرسه ها دیگه حتی حوصله خودندن درسای مدرسه رو هم نداشتن ، چه برسه به کنکور...

6. امسال ممکنه حرفای زیادی از اطرافیانتون بشنوید، هر کسی یه چیز بگه ، هر کی یه جور راهنمایی کنه
      زیاد به این حرفا اهمیت ندید
      بشیند و با آرامش کامل درس بخونید
      با نظر مهسا کاملا موافقم
      بابا ما که خیلی وقت داریم کل پایه رو جمع میکنیم و پاییز و زمستون بیشتر تمرکزمونو میذاریم رو پیش و در کنارش پایه هم مرور میکنیم

5. Top | #65
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط docms نمایش پست ها
      سلام خدمت دوستان گلم
      من قصد داشتم به توصیه دوستانم واسه ازمون تابستون برم کانون.اما دیروز نظرم عوض شد.وفردا میخوام برم گزینه 2 ثبت نام کنم.دلیلشم اینکه 2 ساله دارم زمستون و تابستون کانون میرم و خسته شدم.ولی همه میگن بازم برو کانون.
      من میخوام برم گام اول اما همه میگن کانون بهتره .کسی هست تجربه گام اول را داشته باشه؟
      100 درصد گام اول گزینه دو بهتره سوالای قلم چی اصلا در حد کنکور نیست بخصوص عمومیاش و زیستشم بیش از حد سخته و گزینه دو خیلی به کنکور شبیه تره البته برای تابستون گزینه دو بهتره ولی سال اینده قلم چی بهتره چون برنامه گزینه دو زیاد جالب نیست و قلم چی برنامه منظم تری داری

6. Top | #66
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منم گزینه 2رودر تابستون وقلمچی رودر طول سال تحصیلی پیشنهادمیدم<br>
      تو شهرما همه قلمچی میرن برای همین هم مجبورم برای رقابت قلمچی برم.
      ویرایش توسط amirsalarsh : 28 خرداد 1392 در ساعت 19:48

7. Top | #67
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      کتابای موضوعی نشر دریافت بهترن یا انرژی اتمی؟
      کسی فیزیک 1 خیلی سبز(نور و عدسی) را خونده؟خوبه؟من مرات و مبتکران دارم به نظرتون خیلی سبز از اینا بهتره؟
      درسته تابستون ادبیاتا با گاج سبز درس به درس خوند یا از همین اول باید موضوعی خوند؟
      برای ریاضی فیزیک کتابای جدا بخونیم یا جامع پایه؟

8. Top | #68
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      کتابای موضوعی نشر دریافت بهترن یا انرژی اتمی؟
      کسی فیزیک 1 خیلی سبز(نور و عدسی) را خونده؟خوبه؟من مرات و مبتکران دارم به نظرتون خیلی سبز از اینا بهتره؟
      درسته تابستون ادبیاتا با گاج سبز درس به درس خوند یا از همین اول باید موضوعی خوند؟
      برای ریاضی فیزیک کتابای جدا بخونیم یا جامع پایه؟

راستش نشردریافت توشهرما پیدا نمیشه وهیچ کتاب فروشی نداره.
      اما میدونم که با موضوعی نشرالگو هم میشه درصد خوب گرفت کما اینکه خودم هم گرفتم.
      نظرمن درس به درس فقط برای اینکه جملات واصطلاحات رو برای مبحث قرابت یادبگیرید وهمینطور برای آرایه باید کنایه هاوتلمیحات کتاب رو بدونید که مستلزم خوندن درس به درس هست ولی زیاد وقت رو برای درس به درس تلف نکنید.(نظرشخصی من این بود).
      فیزیک هم فقط فیزیک پایه نشرالگو یا مهروماه ویا هر2 کفایت میکنه وتضمین میدم تست های اینارو یک یا2بار بزنید ازپس سوالا برمیاید.(نورهندسی اونقدراهم سخت نیست که بخواید کتاب جداگانه بگیرید براش)

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اصلا با نظر ایشون موافق نیستم
      باید تمام دروس پایه تمووم بشه چون دیگه وقتی نمیمونه

10. Top | #70
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

دو كلام حرف

سلام من محسنم امسال یه هفته ديگه واسه دومين بار كنكور دارم انيشتين نيستم كند ذهنم نيستم يه فرد عاديم كه فقط ميخوام تجربه هامو واسه شما دوستانم بگم بلكه دعا كنيد خدا هم رضا باشه امسال بريم دنبال زندگيمون.من قلمچی رفتم اصلا و ابدا بدرد كسايی كه 93 كنكور دارن و واسه اولين بار ميخوان برن قلمچی به درد نميخوره واسه كسايی كه از دبيرستان قلمچی بودن شايد خوب باشه.دليل:سوالاش یا خيلی سخته یا خيلی اسون استاندارد نيست-برنامه شخصي نداره يه برنامه جامع ميده كه كسايی كه نمیتونن برنامه ريزی كنن خيلی واسشون سخته-بيشتر به درد كسايی می خوره كه چند ساله با این سيستم تو قلمچی دارن كار می كنند-جزوات اموزشي بهتون نميده-مهمتراز همه سوالاش استاندارد نيست در نهايت مهمتر از همه ی اینا پشتكار و ارادس تو كنكور بی استعدادترين افراد با همت از با استعدادترين افراد بی همت موفق ترن وسلام

11. Top | #71
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenkonkuri نمایش پست ها
      سلام من محسنم امسال یه هفته ديگه واسه دومين بار كنكور دارم انيشتين نيستم كند ذهنم نيستم يه فرد عاديم كه فقط ميخوام تجربه هامو واسه شما دوستانم بگم بلكه دعا كنيد خدا هم رضا باشه امسال بريم دنبال زندگيمون.من قلمچی رفتم اصلا و ابدا بدرد كسايی كه 93 كنكور دارن و واسه اولين بار ميخوان برن قلمچی به درد نميخوره واسه كسايی كه از دبيرستان قلمچی بودن شايد خوب باشه.دليل:سوالاش یا خيلی سخته یا خيلی اسون استاندارد نيست-برنامه شخصي نداره يه برنامه جامع ميده كه كسايی كه نمیتونن برنامه ريزی كنن خيلی واسشون سخته-بيشتر به درد كسايی می خوره كه چند ساله با این سيستم تو قلمچی دارن كار می كنند-جزوات اموزشي بهتون نميده-مهمتراز همه سوالاش استاندارد نيست در نهايت مهمتر از همه ی اینا پشتكار و ارادس تو كنكور بی استعدادترين افراد با همت از با استعدادترين افراد بی همت موفق ترن وسلام
      من کاملا با اقا محسن موافقم شاید الان بگید دارن چرت میگن ولی منم گاج بود به نظرم ادم خودش برنامه ریزی کنه و با اون پیش بره خیلی خیلی موفقه ( البته برنامش اصولی باشه ، که با لطف اقا اراز سایت فوق العاده عالی که در ایران تکه در زمینه کنکور ایجاد کرده میتونید از بچه ها کمک بگیرید ....)
      -« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-

! Trust yourself, You can do it
      بزرگترین وبلاگ تحقیق و پژوهش

به جای تشکر برام دعا کنید .

12. Top | #72
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      قلمچی هر2هفته 1باره وقطعا رسیدن به برنامش سخت تره.
      ولی میشه از همین پیش هم باقلمچی درس خوند 1کمی ساعت مطالعه میره بالا ولی این خوبه.
      من اشتباهی که سال گذشته درقلمچی کردم این بودکه میخواستم حتما به برنامه آزمون برسم برای همین خیلی از بخش هارو سرسری وناقص خوندم که همینا باعث شد تراز اختصاصیم از 6600 بالاتر نره و توعمومی هاهم زیاد خوب نبودم.واسه همین به همه بچه ها این توصیه رومیکنم اگه 1بخشو نفهمیدین 1باردیگه بخونید وتست بزنید(یعنی انگار دارید ازاول درسو میخونید)والبته قسمت تست ورفع اشکال خیلی مهمه اگه کلاس میرید با معلم اگه نمیرید خودتون.
      واینو یاد داشته باشید آخرتابستون که برسه اگه تو نصفه درس ها استادباشید بهتر از اینه همه درس هارو نصفه ونیمه بلدباشید.

13. Top | #73
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      لیست کتابهایی که بعد از کلی تحقیق به دست اوردم.اینجا گذاشتم تا هم شما بهره ببرید و هم اگه نیاز به تغییر داره اصلاحشون کنم
      زیست:خیلی سبز هر سه پایه(در طول سال)+مهروماه کتاب اخر/ اگه وقت داشتین همایش زیست عمارلو(برای دوران جمع بندی)
      شیمی2و3:مبتکران+پیش خیلی سبز
      فیزیک: پایه الگو(سطح بالا)/گاج(سطح متوسط رو به بالا)+تو فیزیک پیش نظرات سلیقه ای و مختلفی بود بین :خیلی سبز+گاج میکرو+انرژی اتمی (که من به شخصه گاجو میپسندم و اگه وقت بود خیلی سبز یا انرژی ا تمی
      ریاضی: جامع خیلی سبز/مهر و ماه (که تعریف خیلی سبزو بیشتر شنیدم و یه نظر سخت تره)
      زمین : 7 چیز خیلی سبز
      ادبیات: برا شروع گاج سبز یا هر کتاب و جزوه ای مث این+بعد از یه دور خوندن کتابا دیگه باید موضوعی کار کرد با کتابای زیر:املا و لغت/ارایه/زبان فارسی:هامون سبطی+قرابت الگو(قرابت هامون سبطی عالیه اما هم حجمش بالایه و هم چیز اضافی توش زیاده و البته همه بهش نیاز ندارن مث خود من)+تاریخ ادبیات تخته سیاه که البته کامل نیست ولی یه جوریه که اگه یه بار بخونیش هیچوقت یادت نمیره+اخر سر هم یه کتاب تست خوب مث جامع ادبیات و زبان فارسی الگو
      دینی: خیلی سبز یا الگو+ایات و روایات الگو
      عربی: درسنامه خوب تخته سیاه یا ایاد فیلی مبتکران+وقتی راه افتادی هم تست فوت و فن/گاج سفید
      زبان انگلیسی:خیلی سبز جامع یا مبتکران شهاب اناری جامع

این کتابای که گفتم با در نظر گرفتن وقت+ هزینه+کیفیت بهترین ها هستن البته ممکنه من تو بعضی هاشون اشتباه کرده باشم پس از همه ی کنکوریهای عزیز میخوام بیان و نظراتشون را بگن تا در انتخاب منابع که خیلی مهمه به همدیگه کمک کنیم

به امید موفقیت هممون اول توی زندگی و بعد کنکور

14. Top | #74
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      لیست کتابهایی که بعد از کلی تحقیق به دست اوردم.اینجا گذاشتم تا هم شما بهره ببرید و هم اگه نیاز به تغییر داره اصلاحشون کنم
      زیست:خیلی سبز هر سه پایه(در طول سال)+مهروماه کتاب اخر/ اگه وقت داشتین همایش زیست عمارلو(برای دوران جمع بندی)
      شیمی2و3:مبتکران+پیش خیلی سبز
      فیزیک: پایه الگو(سطح بالا)/گاج(سطح متوسط رو به بالا)+تو فیزیک پیش نظرات سلیقه ای و مختلفی بود بین :خیلی سبز+گاج میکرو+انرژی اتمی (که من به شخصه گاجو میپسندم و اگه وقت بود خیلی سبز یا انرژی ا تمی
      ریاضی: جامع خیلی سبز/مهر و ماه (که تعریف خیلی سبزو بیشتر شنیدم و یه نظر سخت تره)
      زمین : 7 چیز خیلی سبز
      ادبیات: برا شروع گاج سبز یا هر کتاب و جزوه ای مث این+بعد از یه دور خوندن کتابا دیگه باید موضوعی کار کرد با کتابای زیر:املا و لغت/ارایه/زبان فارسی:هامون سبطی+قرابت الگو(قرابت هامون سبطی عالیه اما هم حجمش بالایه و هم چیز اضافی توش زیاده و البته همه بهش نیاز ندارن مث خود من)+تاریخ ادبیات تخته سیاه که البته کامل نیست ولی یه جوریه که اگه یه بار بخونیش هیچوقت یادت نمیره+اخر سر هم یه کتاب تست خوب مث جامع ادبیات و زبان فارسی الگو
      دینی: خیلی سبز یا الگو+ایات و روایات الگو
      عربی: درسنامه خوب تخته سیاه یا ایاد فیلی مبتکران+وقتی راه افتادی هم تست فوت و فن/گاج سفید
      زبان انگلیسی:خیلی سبز جامع یا مبتکران شهاب اناری جامع

این کتابای که گفتم با در نظر گرفتن وقت+ هزینه+کیفیت بهترین ها هستن البته ممکنه من تو بعضی هاشون اشتباه کرده باشم پس از همه ی کنکوریهای عزیز میخوام بیان و نظراتشون را بگن تا در انتخاب منابع که خیلی مهمه به همدیگه کمک کنیم

به امید موفقیت هممون اول توی زندگی و بعد کنکور

اصلاحیه بنده!!
      زیست2 بجای سبز گربه(ازخیلی سبزاستانداردتره)
      ژنتیک تخته سیاه یا مهروماه
      زیست1وپیش نشرالگو 100%داشته باشید
      فیزیک پیش فقط الگو
      ریاضی 2الگو هم درکنار جامع کار میکنم همینطورهندسه1الگو(تست)
      ادیبات:فقط موضوعی الگو(هامون سبطی توشهرما پیدانمیشه واطلاعی ندارم)جامع الگو هم وقت تلف کردنه.(البته من درکنارالگو موضوعی گاج هم کارمیکنم)
      عربی درسنامه:گاج عربی کامل(مؤلفش ایادفیلیه وفوق العاده هست)برای تست هم نشرالگو یا فوت وفن

15. Top | #75
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirsalarsh نمایش پست ها
      اصلاحیه بنده!!
      زیست2 بجای سبز گربه(ازخیلی سبزاستانداردتره)
      ژنتیک تخته سیاه یا مهروماه
      زیست1وپیش نشرالگو 100%داشته باشید
      فیزیک پیش فقط الگو
      ریاضی 2الگو هم درکنار جامع کار میکنم همینطورهندسه1الگو(تست)
      ادیبات:فقط موضوعی الگو(هامون سبطی توشهرما پیدانمیشه واطلاعی ندارم)جامع الگو هم وقت تلف کردنه.(البته من درکنارالگو موضوعی گاج هم کارمیکنم)
      عربی درسنامه:گاج عربی کامل(مؤلفش ایادفیلیه وفوق العاده هست)برای تست هم نشرالگو یا فوت وفن
      در مورد ادبیات موضوعی شک نکنید بهترین ها را گفتم.موضوعی الگو درسنامه خوبی نداره و برتریش نسبت به کتابای هامون سبطی تستای بیشتر است.که اگه کسی دنبال اموزش+تست کافییه همونایی که گفتمو بگیره (از خیلیا پرسیدم) و بعد که راه افتادین و نیاز به پرکاری تستی داشتین میتونید به کتابای الگو یا هر کتاب دیگه مراجعه کنید

واما جامع الگو مشکلش چیه؟ تستهای سراسری+ازاد+تالیفی+گزینه 2 را داره .من الگو را برای تست زدن توصیه کردم اما موضوعی گاج هم اموزشه و هم تست که با خوندن کتابای موضوعی الگو و دریافت فقط باید تست زد.اگه یه منبع تستی خوب میشناسین معرفی کنید.

زیست نشر الگو را ندیدم. چطوریه؟برتریش نسبت به سایر کتابا چیه؟ ارزش خریدن و وقت گذاشتن رو داره؟

با توجه به تغییر مداوم کتابای دینی . تو تابستون دینیه جامع بگیریم؟

صفحه 5 از 8 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن