دوست عزیز ، شما قطعا مصاحبه رتبه های برتر همین سایت رو مطالعه نکردین ...
۹۹ درصدشون کلاس کنکور نرفتن ، کلاس های مدرسه رو ولی اغلب شرکت کردن .. ولی همون رو هم باز خیلیا معتقد بودن که نفعی براشون نداشته و درس هارو خودشون با تکیه به توانایی های خودشون یادگرفتن .. نمونش ، آقا محمد سینا ملکی رتبه ۴۲ من با ایشون شخصا صحبت کردم ! و ایشون خودشون به من گفتن که شرایط دبیرها و مدرسشون اصلا جالب نبوده ...
و یا آقای علیرضا قلیزاده رتبه ۱۲۷ سال ۹۷ میتونید اسمشون رو سرچ کنید توی گوگل و صفحه شخصیشون رو توی کانون ببینید .. من با ایشون هم صحبت کردم و ایشون با اینکه تیزهوشان بودن تاکید داشتن که فقط اسم مدرسشون تیزهوشان بوده و اصلا امکانات فضایی و یا دبیرهای عالی و یا حتی عالی هم نه ! در حد هدف آموزش و پرورش !
نداشتن و با اتکا به خودشون و ساعت مطالعه بالا تایمی که توی مدرسه می گذشت رو جبران کردن .. طوری که روزای مدرسه ۱۰ ساعت مطالعه داشتن ! این ساعتیه که یک دانش آموز معمولی هدفگذاری میکنه تا توی روز تعطیلش به این میزان برسه .. و خیلی وقتا حتی نمیرسه .
پیشنهاد میکنم توی اینستاگرام سرچ کنید dr_zahra_nurii و با خانم دکتر زهرا نوری رتبه ۲۵ کنکور و دانشجوی پزشکی دانشگاه تهران آشنا بشید .. ایشون با اینکه دانش آموز فرزانگان بودن سال آخر از فرزانگان در اومدن و توی یک مدرسه دولتی سطح پایین ثبت نام کردن تا بتونن غیر حضوری بخونن ! و همیشه هم تاکید می کنن که به هیچ عنوان در سال کنکورشون نه از کلاس های کنکور استفاده کردن و نه به مدرسه رفتن![]()