سلام برای فیزیک 2 و 3 یه کتاب معرفی کنید که مثل شیمی بازرگان شوخی و خط پفکی زیاد داشته باشه و خوب توضیح داده باشه
امسال گاج نقره ای داشتم به دلیل خشکی به دردم نخورد
اخه چرا هر پسنی میزارم هیشکی جواب نمیده
سلام برای فیزیک 2 و 3 یه کتاب معرفی کنید که مثل شیمی بازرگان شوخی و خط پفکی زیاد داشته باشه و خوب توضیح داده باشه
امسال گاج نقره ای داشتم به دلیل خشکی به دردم نخورد
اخه چرا هر پسنی میزارم هیشکی جواب نمیده
من جواب میدم
فیزیک پایه خیلی سبز
البته همه دبیرا میگن خوب نیست ولی شوخ و اینا هست...
همون گاجم اگه یکم با اسپری آب بپاشی روش خوب میشه ها![]()
When will those dark clouds all disappear
سلام دوست عزیز
ببین شما نباید محور اصلی خریدن کتابتون شکلک و شوخی اینا باشه
به نظر من شما باید محتوای کتاب رو ببینی (حالا اگر خشک هم باشه)
چون یه موقع میبینی همون کتابی که خشکه خییلی بیشتر و بهتر نکاتی رو توضیح داده که تو بقیه کتاب ها مثه بازرگان توضیح نداده
به نظر من کتاب ها محتواش مهمن نه شکلک و شوخی کردناش و ...
موفق باشی![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
پاسخ به سوالات سربازی
این چیزی که شما میخای توی شهریاری پیدا نمیشه اخه مگه فیزیک مسخره بازیه که مثل بازرگان بیان کتابو پر چرت و پرت کنن
سعی کنید محتوای کتابو در نظر بگیرید نه جلد و شکل و ...
اخه از این فیزیک نقره ای هیچی نمیفهمم
معلممون اصلن درس نمیداد حالا امسال باز همون معلممونه پس باید دنبال کتابی باشم که مثل بازرگان درسنامه خوبی داشته باشه
نظر شما چیه
من خودم که با مبتکران پیش میرم خیلی راضیم اما خب درسنامه هاش به کاملی درسنامه های کتابای دیگه نیست ( مثلا میکرو گاج که طول سال میخوندم درسنامش کامل تر بود ( البته جامعش رو نمیگم ، گاج سال به سال رو میگم ) )بیشتر کاربردی گفته یعنی در محدوده کنکور و 100 درصد مطالب کتاب رو پوشش نمیده ( نکات غیر محاسباتی منظورمه که فقط اونایی که نیاز رو آورده )
فیلم و اینا به نظرم نیاز نیست درسنامه های کتابای تست کاملا کافیه
شوخی و اینجور چیزا مهم نیست
کتاب های آقای بازرگان هم به خاطر شوخی هاش اینقدر معروف و پرفروش نیست ، بلکه به خاطر کامل و جامع بودن هست
برای فیزیک 2 نشر الگو رو پیشنهاد میکنم چون کتاب واقعا کاملیه : درسنامه خوب ، تمرین تشریحی ، تست ، پاسخ تشریحی تست
برای فیزیک 3 ، هم خیلی سبز خوبه و هم نشر الگو . هر دو کتاب خوبی هستن بستگی به نیازت داره .
داداش اگه درسنامه خوب میخوای من خودم فیزیکم داغونه و با کتاب فیزیک انتشارات رمزینه راحتم و تو انجمن هم معرفی کردن بهم شما هم ی نگاه بنداز شاید خوشت اومد
البته تستاش خوب نیست ولی واسه راه انداختن تستاش بد نیست ولی درسنامه هاش بنظر من بهترینن واسهه کسایی که ضعیفن
این نمونه فیزیک 2ش
www.ramzinebook.ir/img/pdf/fizik-2-jadid.pdf
http://facenama.com/ajax/?tp=41&post_id=288948532هر روز صبح آهویی از خواب یبدار میشود که میداند باید از شیری تندتر بدود تا طعمه ی او نشود وشیری که میداند باید از آهویی تندتر بدود تا گرسنه نماند،مهم نیست که شیر هستی یا آهو،با طلوع هر آفتاب با تمام توان آماده دویدن باش...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)