خانم جان من به شخصه این دوستمون رو از روز اولی که ثبت نام کرد تا حالا میشناسم!
من نمی خوام فاز مخالف بدم ولی کتاب نوشتن واقعا استعداد؛ دانش بالا و اراده میخواد نمی خوام بگم ایشون توانایی نداره ولی خوب واقعا هم واجد شرایط نیست.
الان این همه کتاب توی بازار هست که به درد نمیخوره اینم نوشته بشه صرفا یه گردآوری از کتاب های دیگه میشه که تعداد زیادی دانش آموز رو گمراه میکنه.
به هر حال امیدوارم من اشتباه کنم و این دوستمون موفق باشه.
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
« قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ ... مِنْ شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ »
وسوسه شدی دادا
ویرایش توسط Amin-jh : 06 مرداد 1395 در ساعت 20:54
DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN
اینکه از پس چندتا تست سر جلسه کنکور برنیومدم دلیل نمیشه که همیشه برنیام ...!
بعدش هم من قصدم این نیست که کتاب انتشاراتی تالیف کنم و بزارم تو بازار
واسه دانش آموزای خودم استفاده اش میکنم این از این
بعدش هم شما واقعا از اتفاقاتی که در سال کنکور باهاش دست و پنجه نرم کردم خبر ندارید که میگید عمرا از پسش برنمیاید
واقعا چرا فکر میکنید که همه چیز به دانشگاهه؟! معلم شیمی خودم 20 تا لوح تقدیر از آموزش و پرورش داره واسه ابتکاراتش تو شیمی
آزاد درس خونده ...ایشالا هرکسی تو هر مسیری هست موفق باشه
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
این کتاب نیست! worde چون نرم افزاراشو ندارم!
ولی یک سئوال ازت داشتم به این روونی که من توضیح دادم و حل کردم همون خیلی سبز یا گاج توضیح داده؟!
جواب منو بده!
andaze giri va bordar
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
ببین من اصلا کاری به خیلی سبز و گاج ندارم.
نمی خوامم شما رو نا امید کنم یا ایراد بگیرم و ...
در کل بد نبود ولی میتونست بهترم باشه.
محض انتقاد و پیشنهاد میگم: یکم جدی تر بنویس؛ بزرگترین مشکل این نوشته همون روان نبودن بود وقفه خیلی داشت.
اگرم لطف کنی از یک قسمت دیگه جزوه بزار مثلا حرکت شناسی یا دینامیک یا الکتریسته جاری (دست نویسم باشه مشکلی نیست!)
موفق باشی
داش dmb ی سوال تو پی دی اف نوشته عدد اتمی کمیت بدون یکاس ولی بنظر من عدد اتمی اصن کمیت نیسواقعا که به جایه عدد اتمی می تونستی تراز شدت صوت رو بگی که کمیتی بدون یکاس ولی به افتخار گراهام بل اسمشو گذاشتن بل
پی نوشت:آقایه GUST هنوز حرفام تموم نشده صبر بده به چنتا اسکرین شات برا حرفام نیازمندم![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)