میخواهی قضاوتم کنی؟؟؟
کفش هایــــم را بپــوش
راهـــم را قــدم بزن
دردهایـــم را بکــش
سـال هایـم رابگـذران
بعـــد قضـاوت کن...!!!
سلام
من دیروز رفتم پیام نور انصراف دادم!
از سال 93 ثبت نام کرده بودم دو ترم اول مرخصی بودم سال 94-95 هم انتخاب واحد کردم ولی سر کلاس و امتحان نرفتم!جریمه ای هم نداشتم! خیلی شیک و مجلسی رفتم انصراف دادم و اومدم!
SaM019
سلام هر دانشگاهی فرق میکنه دوستان الان دانشگاه ما غیرانتفاعیه حدودا شهریه یک ترم رو میگیرن هر دانشگاهی که هست زنگ بزنید به بخش مالی بگید میخوام انصراف بدم جواب میدن فقط 8 9 صب زنگ بزنید که سرشون خلوت باشه![]()
جهت جلوگیری از زدن تاپیک مشابه:
.
.
سلام، آیا انصراف از دانشگاه غیرانتفاعی، هزینهای به عنوان جریمه دربر خواهد شد؟؟
من امسال قبول شدم و ثبتنام کردم، فقط اصل مدارک تحویل دانشگاه شده و شهریه ای هم پرداخت نشده و سرکلاس هم نرفتم و کارت دانشجوییای هم صادر نشده،
(عملا یک ثبتنام عادی و تحویل مدارک بوده).
(15روز از ثبتنام میگذره،3مهر بوده)
اگر الان انصراف اعلام کنم هزینه ای خواهند گرفت؟
سوالی درباره کنکور هنر و دانشگاه داشتید، درخدمتم.
? What is the Most resilient Parasite? A Bacteria? A Virus? An Intestinal worm
;An idea
... Resilient, Highly contagious
.Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate
.An idea that is fully formed, fully understood,That sticks, right in there somewhere
اگر با همین وضعیت(اینکه شهریه ندادم و اصلا کلاس نرفتم) در جواب نیمه متمرکز قبول شم، نیاز به انصراف و پرداخت هزینست؟
این جمله رو سنجش برای قبولی های نیمه متمرکز داده(که از من جز اولویت های اول هست برا تکمیل ظرفیت شبانه) :
داوطلباني كه اسامي آنان به عنوان پذيرفتهشدگان نهايي هر يك از رشته هاي تحصيلي متمركز و نيمهمتمركـز در مرحله #تكميل_ظرفيت آزمون سراسري سال 1395 اعلام گرديده است، چنانچه جزء پذيرفتهشدگان رشته متمركز آزمون سراسري سال1395 نيز باشند، برابر ضوابط اعلام شده قبولي آنان در رشته متمركز #لغو شده و منحصراً ميبايست در رشته پذيرفتهشده متمركز و يا نيمه متمركز (قبولي جديد) ثبتنام و ادامه تحصيل دهند و با آنان همانند دانشجوي #انتقالي رفتار خواهد شد.
.
.
پ ن: با دانشگاه تماس میگیرم ولی جواب نمیدن اصلا! برا همین اینجا مطرح میکنم. نزدیک هم نیستم که برم بپرسم. 1000کیلومتر دورم!![]()
سوالی درباره کنکور هنر و دانشگاه داشتید، درخدمتم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)