سخت تر بود
درهمان حد بود
آسان تر بود
شما در صورتی میتونی بگی کنکور امسال هم سطح 93 بوده که سر جلسه کنکور 93 نشسته باشس و به صورت جدی و برای قبولی کنکور داده باشی.کنکور امسال دقیقا مانند سال پیش بود با این تفاوت که برای کسی غیر منتظره نبود.اگه 94 سخت به نظر میومده به این خاطر بوده که کسی انتظار اون سطح از سوالات رو نداشته.
بچه ها به نظر من اسونتر نبود غیره منتظره هم نبود
دیگه زیست و شیمیش سختیش تابلو بود که سخت میشه
فیزیک و ریاضیش در حد 93 بود
دینی و زبانش هم از 94 بدتر بود
میمونه ادبیات و عربی که به نظرم فقط اینا سخت نشده بود
ممنون از همه..من خودم 94 کنکور داده بودم... امسال هم آماده تر از پارسال بودم...ولی به نظرم اونقدرها هم که میگن آسون نبود.. چون من پارسال شیمی 47 زده بودم..امسال خیلی بهتر شیمی رو خوندم و آخرا خوب دوره کردم .. ولی سبک سوالها که تفاوت داشت به نظرم حل اون سوالها برای جلسه پراسترس کنکور سخت بود..منکه سر جلسه استرس داشتم نتونستم اونطور که باید شیمی رو بزنم..50 زدم امسال!!! خیلی بهتر خونده بودم اونقدر برای مساله های استوکیومتری و محلول خودم رو آماده کرده بودم ولی سر جلسه اصلا رضایت بخش عمل نکردم..سوالات شیمی کتاب مبتکران سوم تکمیلی همه رو حل کرده بودم.. ولی(( من خیلی ناراحتم چون سر خوندن شیمی بیشتر از فیزیک وقت گذاشته بودم آخرش هم این شد.. به نظر من آسونتر نبود..دروس عمومی آسونتر بود..که اونهم 10 -20 درصد بیشتر کمتر که تاثیر آنچنانی نداره... من ریاضی رو کمی آسونتر از پارسال میبینم و فیزیک و زیست رو هم سطح پارسال .. امیدوارم رتبه ها با درصدهامون کمی بدتر از 94 ولی بهتر از 93 باشه..
یه سوال دیگه: میدونید انتقالی گرفتن بین شعب بین الملل چطوریه؟ من شنیدم باید شهریه ثابت تمام ترم های باقیمانده ات رو بپردازی تا بذارن انتقالی بگیری..بعد سختگیری نمیکنن؟؟ یعنی اگه شهریه ثابت رو بدی از همون ترم اول میذارن بری واحد شهر خودت؟؟
توباقلب ویرانه من چه کردی؟. /ببین عشق دیوانه من چه کردی!
درابریشم عادت آسوده بودم. / توباحال پروانه من چه کردی؟
ننوشیده ازجام چشم تو مستم. / خماراست میخانه من چه کردی؟
مگرلایق تکیه دادن نبودم. ؟ / توباحسرت شانه من چه کردی؟
مراخسته کردی وخود خسته رفتی. / سفرکرده باخانه من چه کردی؟
جهان من ازگریه است خیس باران. / توباسقف کاشانه من چه کردی؟
توباقلب ویرانه من چه کردی؟. /ببین عشق دیوانه من چه کردی!
درابریشم عادت آسوده بودم. / توباحال پروانه من چه کردی؟
ننوشیده ازجام چشم تو مستم. / خماراست میخانه من چه کردی؟
مگرلایق تکیه دادن نبودم. ؟ / توباحسرت شانه من چه کردی؟
مراخسته کردی وخود خسته رفتی. / سفرکرده باخانه من چه کردی؟
جهان من ازگریه است خیس باران. / توباسقف کاشانه من چه کردی؟
یه سوال دیگه: میدونید انتقالی گرفتن بین شعب بین الملل چطوریه؟ من شنیدم باید شهریه ثابت تمام ترم های باقیمانده ات رو بپردازی تا بذارن انتقالی بگیری..بعد سختگیری نمیکنن؟؟ یعنی اگه شهریه ثابت رو بدی از همون ترم اول میذارن بری واحد شهر خودت؟؟
در حال حاضر 180 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 180 مهمان)