سلام . کسی میتونه سوال زیر رو با توضیحات درست و خوب حل کنه تا هم من متوجه بشم و هم بقیه دوستان ؟
![]()
سلام . کسی میتونه سوال زیر رو با توضیحات درست و خوب حل کنه تا هم من متوجه بشم و هم بقیه دوستان ؟
![]()
جواب 50 میشه
صورت سوال همون گراف درجه 4 هست که اگه کامل باشه 6تا یال داره.
حالا گفته که a و b حداقل یک یال داشته باشن
واسه بدست آوردن این عبارت میایم اینجوری عمل میکنیم:
اول تعداد کل گراف ها رو بدست میاریم که میشه 2 بتوان 6 که میشه 64
بعد میایم حالت هایی که a و b یالی ندارند رو ازش کم می کنیم (شمول و عدم شمول)
وقتی a یال نداشته باشه 3تا یال باقی میمونه که هرکدوم حالت میتونن داشته باشن پس میشه بتوان 3 یعنی 8
واسه b هم همینطور
حالتی که هم b و هم a یال نداشته باشن میشه 2 که باید اضافه شه.
یعنی شد:
50= 2 + 8 - 8 - 64
هرجایی شو متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم.واسه حل این سوال نیاز هست شمول و عدم شمول رو بلد باشید.
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
جل الخالقخود پاسخ نامه قلمچی اینو به روش احتمال گسسته حل کرده بود نه گراف
ولی خوش اومد جالب حل کردی دمت گرم
![]()
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
سلام مجدد خدمت شما.
من همه چیز رو تقریبا متوجه شدم و اصل شمول و عدمل شمول رو هم میدونم که رابطه به این صورت هستاما طبق این اصل اجتماع A و B برابر 64 شد دیگه؟ خب حالا A و B هم هر کدام 8 می شد. و عدد 2 رو هم باید کم کنیم! کلا الان عدد 50 نقشش چی هست این وسط؟!!!
64 =2- 8 + 8
گیج شدم
![]()
فرمولی که نوشتید معنیش این هست که A یا B حداقل یک راه داشته باشه.به کلمه ی "یا" دقت کن.این معنیش اینه که ممکنه یکیشون راه نداشته باشن.
فرمولی که ما نیاز داریم A اشتراک B هست که معنیش A و B هست. که چون حلش سخته از قوانین دمورگان باید استفاده کنیم.و مکملشو استفاده کنیم.
حالا اینجا n(S) 64 هست
مقدار A و B هرکدوم 8 و اشتراکشون 2
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)