خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BeHnAz76 نمایش پست ها
      من نه به مقاله کاردارم،نه به منطقی وغیرمنطقی بودن برنامه ش
      فقط میخوام بگم حالا که یه نفر حتی نفر سرش ب سنگ خورده اونم تواین برهه اززمان گناه بزرگی کرده؟که اینطور نطرمیدین؟؟؟
      درسته نمیشه تواین زمان درصدهای بالایی زد..چه میدونم شیمی 60 زیست 50...ودرسای دیگ
      ولی میتونه یه رتبه آبرومندی بیاره ...میتونه یه مباحثی وبخونه یه درصد قابل قبولی وکسب کنه
      چرافک میکنیم همه تواین زمان ک میان میگن میشه؟برای پزشکی میخوان شروع کنن؟
      چراهمش توسرهم میزنیم.؟؟؟
      این یعنی همون منطقی بودن ...اره برای رشته های پایه امکان هر اتفاقی هست...رسوندن عمومیا به 50 و 60 امکانش توی این 15 روز خیلی بالا هست...اختصاصیا به 20 برسه شما به رشته ای که میخواید میرسید
      بله حق با شماست همه اوناییکه میخوان از الان شروع کنن قصدشون پزشکی نیست اگه باشه غیر منطقی دارن حرف میزنن....برای بقیه رشته ها امکان هر کاری میتونه باشه

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      جالبه طرف دوسال کنکور میده بعد دامپزشکی شبانه میاره بعد انصراف میده و الان دوباره کنکوریه بعد میاد راه حل میده (البته من کاری با روشش ندارم)
      مدیونین اگه فک کنین با جهت گیری خاصی حرف زدم .منم مثل خودشون دارم معرفی میکنمشون!

ضمن اینکه من با کسیکه افشار رو مشاور خوبی میدونه!!!! حرفی ندارم.اینا چیزی برای از دست دادن ندارن

3. Top | #18
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط BeHnAz76 نمایش پست ها
      من نه به مقاله کاردارم،نه به منطقی وغیرمنطقی بودن برنامه ش
      فقط میخوام بگم حالا که یه نفر حتی یه نفر سرش ب سنگ خورده اونم تواین برهه اززمان گناه بزرگی کرده؟که اینطور نظرمیدین؟؟؟
      درسته نمیشه تواین زمان درصدهای بالایی زد..چه میدونم شیمی 60 زیست 50...ودرسای دیگ
      ولی میتونه یه رتبه آبرومندی بیاره ...میتونه یه مباحثی وبخونه یه درصد قابل قبولی وکسب کنه
      چرافک میکنیم همه تواین زمان ک میان میگن میشه؟برای پزشکی میخوان شروع کنن؟
      چراهمش توسرهم میزنیم.؟؟؟
      موافقم منم. اصلا معلوم نیس ی عده چرا فقط ساز مخالف میزنن. خودشونو کم میدونن میخوان بقیه رو هم کم بدونن یا نمیخوان بقیه پیشرفت کنن ؟
      یا اونایی که چند سال پشت کنکور بودن میان نظرهای نقد کننده میدن که چی . خودشون برسن به یک جا بعد بیان نقاد بشن و از مشاورا بدی بگن
      به نظر منم حتی اگه اقای افشار مشاور خوب نباشه دکتر نباشه همین که فایل ها شو رایگان میذاره برای بقیه باید بهش گفت بهترین / خداییش چند نفر هستن که مجانی کار کنن ؟ همایش میگیره 1 میلیون ؟ نوش جونش . چرا حسودی میکنید به هم ؟ واقعا شما که آقای افشار رو خوب نمیدونی کسایی مثل مکتبستان رو مشاور میدونی ؟ یا گلی ؟ نکنه سلیمانی ؟ پس ببین . آدم عاقل بین بد و بدتر بد رو انتخاب میکنه . خودش هم نمیاد نظر بده
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مگ کشکه ؟؟؟

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      آخه من نمیدونم واقعا مرض این حل کنکور به روش 2 یا سه روز یک بار چیه ؟!
      آخه وقتی کسی رو درسی هنوز مسلط نیست ! مگه مرض داره بیاد فقط کنکور حل کنه و رفع اشکال ! این مال کسیه که میانگین درسارو حداقل 30 میزنه !

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      عاقا من از روزی که این مقاله رو خوندم امیدوار امیدوار شدم همه ی درسا رو هم خوب میفهمم

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان راسی این آزمونای جامع سنجش و گزینه 2 ایی که امسال بود ارزش حل کردن دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin97 نمایش پست ها
      دوستان راسی این آزمونای جامع سنجش و گزینه 2 ایی که امسال بود ارزش حل کردن دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟
      من سنجشو نمیدونم ولی گزینه ی دو ارزش داره

9. Top | #24
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amin97 نمایش پست ها
      کانون و گزینه 2
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن