هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
خلاف قوانین.
متوجه منطورت نمیشم ینی کتاب تستت درسنامه نداره میخوای بجاش خط ویژه استفاده کنی؟؟یا کتاب تستت درسنامه داره میخوای به عنوان مکمل از این کتاب استفاده کنی؟؟یا میخوای از این کتاب صرفا برای جمع بندی اتفاده کنی؟؟ببین اگه کتابت درسنامه نداره که درسنامه مبتکرانو بخون یا حداقلش فیل مبتکرانو ولی در مورد جمع بندی توصیه میکنم همون کتابی که توی طول سال میخونی تستای علامت دار بعلاوه مرور درسنامه هارو تو دوران جمع بندی بخونی البته این برای وقتیه که کتاب اصلی رو خوب خوندی اگه عقب موندی میتونی بری سمت کتابای جمع بندی البته این نظر منه که با کتابای جمع بندی موافق نیستم مخصوصا اگر اون درس شیمی باشه که مفهومی هستش
ما انسانیم و هیچ وقت کامل نمیشیم
تو مسیر زندگیمون همیشه اشتباه هست...
اگه به این فکر کنی که میخوای اشتباهتو جبران کنی شانس دوباره خراب کردن به اندازه قابل توجهی افزایش پیدا میکنه چون وقتی به خودت میگی جبران میکنم
یه چیزی تو عمق وجودت میگه "چیو جبران میکنی؟آها اشتباهو؟؟همون روز که..."
و به ذهن خودت این شانس رو میدی که دلایل سرکوب کردنت رو لیست وار تحویلت بده
خلاصه=فقط الان و از الان به بعد وجود داره و قرار نیست چیزی رو جبران کنی
اگه ریاضی درصد حدود 50 میخوای خط ویژه کافیه
شیمی هم خیلی جمع و جوره
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
سلام
دو حالت داره!
برایجمع بندیبله میتونه جایگزینش بشه، ولی در طول سال، هیچ چیزی، تأکید میکنم هیچ چیزی جای کتاب درسی رو نمیگیره! چون طراح متأسفانه یا خوشبختانه فقط به مفهوم کتاب درسی کار داره!(حالا بماند یه وقتایی میزنه جاده خاکی) ولی ممکنه نویسنده خط ویژه یا هر کتابی یه نظر دیگه ای به شما بده!
در مورد فیزیک و شیمی (والبته بنظر خودم ریاضی!) شما باید با این نیت بخونی که مفهوم درس رو یاد بگیری! تمرین و یادگیری رو نمیشه با کتاب درسی انجام داد!اون بخش از آموزش با کتاب تست و تمرین زیاد حل میشه!
![]()
SaM019
من پارسال برا دینی گرفتم اما اونقدری تستای حجمی توی دو هفته ی آخر به دادم رسید ، خط ویژه کمکی نکرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)