حالا اگه من 88 تا 94 ریاضی تجربی داخل وخارج بزنم درصدام چطور میشه
سبک طرح سوالات که تا چند سال ثابت میمونه-یعنی نوع طرح یک جوره
واسه چند سالم یه جاهایی از کتاب پشت سر هم تکرار میشن و مهمن
بعضی سال ها هم پیش اومده سوال چند سال پیشو بدون هیچ تغییری دوباره بیارن(ریاضی انسانی سال91و94)
کتابا هم که تغییری نمیکنه فقط حجمشون کم میشه(البته تا الان)
![]()
خلاف قوانین.
من تنها درسی رو که بهت قول میدم اگه کتاب رو بخونی و تست های 90 تا 94 رو حل کنی بالای 70 درصدش تکراره درس شیمی هست
سوالات شیمی 70 درصدش تکرار کنکور های اخیره اگه کامل تست هارو تحلیل کنی و خوب کتاب رو بخونی نه به نکته نیاز داری و نه به تالیفی
ریاضی تا ۶۰ درصد حتی بعضا تا ۸۰ درصد فیزیکم همینطور زیست که خیلی کم شیمی هم تا ۵۰ درصد الی ۴۰ درصد
شما سوالات کنکورهای داخل و خارج سال 87 تا 93 رو اگه بررسی کرده باشید با سوالات کنکور 94 میبینید که ؛
در دروس عمومی حدود 70 درصد سوالات مشابه بودند
و در دروس اختصاصی هم حدود 50 درصد سوالات مشابه بودند
در دروسی مثل دین و زندگی و زبان و عربی اگر کسی کنکورهای عمومی سال های 88 تا 94 (ریاضی ، تجربی ، انسانی ، هنر ، زبان و خارج از کشور) رو دقیق بررسی کنه درصد این دروسش زیر 80 نخواهد بود
من فقط شنیدم شیمی تشابه خوبی داره دوستان واسه فیزیک و ریاضی 84 تا 94 داخل و خارج هر 2 رشته تجربی ریاضی از این نظر بررسی بشه به بالای 60 میشه رسید؟؟؟تجربی ام میخوام سوالات ریاضی هم بزنم نیازه؟؟؟
بابا دیگه انقدر مشابه نیست که بعضیا میگندیگه 70 و 80 و 90 نیست
اگه منظورتون اینه که مثلا تو زیست از گوارش ملخ و گنجشک و ... میاد خب اونجوری آره،مبحثی که ازش سوال میاد مشابه میشه ولی با اینکه میدونی سوالش از کجا میاد بازم پوست آدم کنده میشه تا ج بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)