سلام وقت همگی بخیر آقا خواهشا بهترین دی وی دی های موسسات رو میشه معرفی کنید آخه من حدود 9 سال از درس دور بودم برای دروس عمومی و تخصصی تجربی میخوام؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام وقت همگی بخیر آقا خواهشا بهترین دی وی دی های موسسات رو میشه معرفی کنید آخه من حدود 9 سال از درس دور بودم برای دروس عمومی و تخصصی تجربی میخوام؟
ممنون میشم پاسخ بدید
تمام درسارو من بهت اینارو پیشنهاد میکنم:
ریاضی:حرف اخر(منتظری)
شیمی:حرف اخر(شیروانی)
فیزیک:افبا(سادات) یا حرف اخر(کامیار) یا پرواز(نادری نژاد)
زیست:نمیدونم
ادبیات:افبا(شاهین زاد)
دینی:افبا(کریمی)
عربی:ناصح زاده (رایگان)صنعتی شریف
زبان خارجه:ونوس(اناری)
زیست عمارلو
ریاضی دربندی و مویینی
فیزیک دربندی و سادات... کامیارم بدک نیست
ادبیات شاهین زاد
دینی یوسفیان و کریمی
زبان رو نمیدونم
عربی کرمی(فرهیختگان شریف) ایاد فیلی (آفبا)
شیمی بابایی ...مصلایی.... فردی ..... شیروانی
اینا پیشنهاد منه
زیست پیش یک عمارلو بقیش ارامفر یا فراهانی موسسه پرواز
ریاضی افبا
شیمی افبا یا جرف اخر
فیزیک افبا یا پرواز
ادبیات دی وی دی های عبدالمحمدی که هم تو رایان دی وی دی داده هم الگو
زبان خزایی پرواز
دینی حرف اخر یا افبا
عربی هورفر پرواز عالیه
دوست عزیز بنده هم یک سری سیدی های کنکور اسان است رو دارم که خواهرم به تازگی که کنکور قبول شدن این سیدی ها رو دیگ نمیخوان چون رشتشون هم با من متفاوت بود بنابر این من نمیتونم استفاده کنم فقط از عمومی های استفاده میکنم ولی
زیست دوم استاد دادگستری
فیزیک دوم استاد مسعوی
و شیمی دوم هست اگر خواستین من نصف قیمت کمتر این سیدی هارو میفروشم البته روی خودشون قیمت زده خیالتون راحت
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
سلام
شرایط مشابه شما داشتم
در دروس اصلی مثل فیزیک ، شیمی ، عربی.. موسسه آلا به رایگان کلاس های آموزشی مجازی رو برای دانلود داره و در هر درس معمولا کلاس های درس چند تا از بهترین استادها وجود داره
جزوه اساتیدی که تدریس می کنن رو هم گذاشته دانلود کنید و پرینت بگیرید و همزمان با تماشای کلاس ها کار کنید
زیست استاد کرامت از رهپویان هم با قیمت مناسب می تونید تهیه کنید
بقیه موسسه ها قیمت های نجومی دارند و بهتر از آلا هم نیستند.....این موسسات مثل قارچ تکثیر پیدا کردن واسه سرکیسه کردن من و شما...
ضمنا بقیه دروس مثل دینی و... کتاب های خوبی تو بازار موجوده پس الکی پولتونو دور نریزید و درنظر بگیرید که تماشای فیلم و دی وی دی خیلی هم وقت گیره...
دوست عزیز پیشنهاد منم اینه.
فزیک میتونی فیلمای فزیک ۹۴ یا اصلا از همین امسال استاد کازرانیان فزیک الا صنعتی شریف رو ببسنی با جزوشون. واسه شیمی بنظر من اقا جانی وببین بعدش کتاب گاج جامع رو بخون واشه تعریفی ها بعدش تستای سراسری بعدش کتاب موج ازمون اشتاد شیمی میشی. ریاضی ریاضی منتظری و مسعودس خوبن افبا زیاد جالب نی. بنظر من البته. عربی هم فقط فقط استاد ناصح زاده صنعتی شریف عالیه خودتون ببسنید متوجه میشید چی میگم. دینی نیازی به کتاب نی اصلا ولی خواستید میتونید افبا بخرید یا یوسفیان رو بخرید ولی رنجبر زاده الا هم بد نی ولی واقعا نیازی نیست. ادبیاتم همینطور نیازی نی ولی اگر واقعا لازم داری رایان خوبه. عربی خواهشا سمت اقای ایاد ففیلی نرو افبا چون دارمش یه کتاب داره به اسم زیپ عربی اونو کرده اسلاید از روش رو خونی میکنه و نه هیچ کار دسگه دقیقا همینه. پس لطفا سمت این کتتاب و دی وی دی نرو لطفا. شیمی اگر با اقا جانی حال نکردی حاجی حسینی هم هست بازم حال نکردی دیگه دی وی دی ونوس رو بگیر استاد رادمان مهر. شیروانی پروازم میگن خوبه. فکرر کنم خوب بود موفق باشی
سلام
من می خوام دی وی دی دست دوم ونوس رو بگیرم..........راحت روی کامپیوتر اجرا میشه یا مثل حرف اخر فقط روی یه سیستم اجرا میشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)