خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نیازی هست مبحث جدید بخونم؟ توصیه میشه؟

سلام دوستان

من واسه ریاضی این مباحثو خوندم و از روی خط ویژه جمع بندی کردم و کل تستای خط ویژه به علاوی تستای کنکور 5سال قبلشونو زدم:

حد.پیوستگی.مجانب.مشتق.انتگر ال.آمار.احتمال

اینا مجموعا میشه حدود 13تا سوال یعنی حدود 24درصد..

من بتونم حداقل 20درصد بزنم درصد عالی برام هست.. اما مطمئن نیستم از این 13سوال بتونم ده تاشو بزنم.. از یه طرف میگم دیگه مبحث جدید نخونم بهتره و تمرکزمو بذارم رو همینا.. از یه طرف هم میگم اگه تعداد مبحث بیشتری رو بخونم بهتره چون احتمال اومدن سوال آسون بیشتر میشه..

به نظرتون مبحث جدیدی رو بخونم؟! اگه آره به نظرتون کدوم مباحث به نسبت کم حجم و آسونتر هستن که بتونم یه هفته ای جمعش کنم؟

کاربرد مشتق خوبه به نظرتون؟ آخه مشتق رو کامل کار کردم..

ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز 13 تا سوال میشه 44 درصد .... بعدشم به نظر من بخون هنوز وقت هست این مباحثی ک میگمو حتما بخون ارزش داره...
      دنباله - لگاریتم - کاربرد مشتق(اگه با مشتق راحتی اینم برات راحتمیشه خوندنش) - هندسه 1 فصلای 1 و 3
      به ترتیب اولویت گفتم تقریبا ... اینا میشه حدودا 7 تا تست که با 13 تای قبلی میشه 20 تا تست میشه چیزی حدود 67 درصد که میتونی راحت ازش 40 رو دربیاری...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam_74 نمایش پست ها
      دوست عزیز 13 تا سوال میشه 44 درصد .... بعدشم به نظر من بخون هنوز وقت هست این مباحثی ک میگمو حتما بخون ارزش داره...
      دنباله - لگاریتم - کاربرد مشتق(اگه با مشتق راحتی اینم برات راحتمیشه خوندنش) - هندسه 1 فصلای 1 و 3
      به ترتیب اولویت گفتم تقریبا ... اینا میشه حدودا 7 تا تست که با 13 تای قبلی میشه 20 تا تست میشه چیزی حدود 67 درصد که میتونی راحت ازش 40 رو دربیاری...
      ممنون

رشته ریاضی هستم.. 13تا میشه حدود 24 درصد تو رشته ریاضی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط melis نمایش پست ها
      سلام دوستان

من واسه ریاضی این مباحثو خوندم و از روی خط ویژه جمع بندی کردم و کل تستای خط ویژه به علاوی تستای کنکور 5سال قبلشونو زدم:

من بتونم حداقل 20درصد بزنم درصد عالی برام هست.. اما مطمئن نیستم از این 13سوال بتونم ده تاشو بزنم.. از یه طرف میگم دیگه مبحث جدید نخونم بهتره و تمرکزمو بذارم رو همینا.. از یه طرف هم میگم اگه تعداد مبحث بیشتری رو بخونم بهتره چون احتمال اومدن سوال آسون بیشتر میشه..

به نظرتون مبحث جدیدی رو بخونم؟! اگه آره به نظرتون کدوم مباحث به نسبت کم حجم و آسونتر هستن که بتونم یه هفته ای جمعش کنم؟

ممنون
      اگر وسواس زیادی داری کاربرد مشتق رو هم بخون زیاد سخت نیست دو سه ساعت وقت میگیره بعد به جای تست مشتق کاربرد مشتق بزن چون به هرحال تو کاربرد مشتق از مشتق هم استفاده میشه دیگه!!
      بیشتر نوصیه نمیکنم،رو مباحث خونده شده تمرکز کنی بهتره

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam_74 نمایش پست ها
      دنباله لگاریتم هندسه رو الان نمیشه رسید
      بخصوص هندسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!فازت چیه؟

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سلام دوستان

ممنون
      شما ریاضیا ماتریس ندارین؟؟
      من واسه کنکور پارسال 2 رو ز مونده به کنکور ماتریس رو خوندم تستشم زدم بخونیدحالا که چند هفته مونده

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezagmi نمایش پست ها
      اگر وسواس زیادی داری کاربرد مشتق رو هم بخون زیاد سخت نیست دو سه ساعت وقت میگیره بعد به جای تست مشتق کاربرد مشتق بزن چون به هرحال تو کاربرد مشتق از مشتق هم استفاده میشه دیگه!!
      بیشتر نوصیه نمیکنم،رو مباحث خونده شده تمرکز کنی بهتره
      کاربرد مشتق رو تا حالا نخوندم... فقط حجمشو دیدم که خیلی زیاده! نکته زیاد داره؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط piterpen نمایش پست ها
      شما ریاضیا ماتریس ندارین؟؟
      من واسه کنکور پارسال 2 رو ز مونده به کنکور ماتریس رو خوندم تستشم زدم بخونیدحالا که چند هفته مونده
      آره ماتریس رو هم خوندم ولی سوالش حتمی نیست! یعنی احتمال داره نیاد

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      احتمالم یه تست ساده داره ها

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      از ماتریس یه سوال میاد هر سال.... کلا از دو فصل اخر تحلیلی دو فصل میاد... هر کدوم یه سوال...
      ویرایش: بنظرم تحلیلی رو هم بخون، اگه کامل نمیخوای بحونیش حداقل فصل یک و چهارو پنجو بخون...
      جبر مجموعه هم یه سوال ساده ازش میاد اونم بخون
      ویرایش توسط edin : 22 خرداد 1395 در ساعت 00:09

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      هندسه پایه.امسال خیلیییییییییییی آسون خواهد بود
      گسسته گراف و فصل سوم و احتمال رو خط ویژه بخون
      لگاریتمم بخون سوالاش راحتن

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      همون مباحث قبلیو تثبیت کن.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      کاربرد مشتق رو تا حالا نخوندم... فقط حجمشو دیدم که خیلی زیاده! نکته زیاد داره؟

آره ماتریس رو هم خوندم ولی سوالش حتمی نیست! یعنی احتمال داره نیاد
      برا تجربی که نه!چندان نکته زیادی نداشت ولی به دلیل اهمیتش و تعداد بالای تستها حجم فصل بالا میره تو کتابها

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان

ممنون

هيچكس تورو به اندازه خودت نميشناسه!اگر پتانسيلش رو داري بخون ولي يادت نره نبايد چيزايي كه قبلا خوندي رو از دست بدي،يه پايه ثابت برنامت مرور باشه تا اونا به نقاط قوتت تبديل بشن و هر تستي كه اومد بتوني حل كني

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      فک میکنم لگاریتم خیلی سریع بشه جمعش کرد یا مثلثات دوم فوق العاده آسونه

15. Top | #15
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

همایش 17 خرداد شهرستان کازرون
      ویژه کنکوریهای ۹۵

مباحث همایش

انگیزشی

مدیریت آزمون

نکات ویژه جمع بندی

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن