گاج محوری عالیه برای خوندن بیت ها و قرابت
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
منم مثل شمام
درصد ادبیاتم متغییره
یه جورایی رو روال شانسه
سطح سوالات به من بخوره 40-45
نخوره25-30
عموما یکی از سوالات زبان فارسیو میشه زد به نظر من زبان فارسیو یاد گرفتن از ارایه راحت تره
از تاریخ ادبیات و لغات هم یه دونرو میتونی صددرصد بزنی
این میشه 12 درصد
قرابت هم دست خودتو میبوسه![]()
من که نخوندم چی نوشتیچون حال نداشتم...اما عنوان تاپیکت
به نظرم خاک رس خیلی خوبه...قابلیت گل شدن و خشت گرفتنم داره
--
قرابت الگو بزن...کم کم راه میوفتی...لغتم حفظ کن دیگه...یکم فشار بیار به خودت![]()
یه عالمه نوشتم صفحه کروم پرید:D
-----
من یه پیشنهاد دارم. شما فردا یه آزمون غیررشته خودت از سال 92 یا 93 بزن، ( مثلا هنر 92 یا زبان 93 )، زمان دار و در شرایط کاملا امتحانی، بعد درصد بگیر و ببین چند مرده حلاجی، بعد حتی اگر 5% هم زدی برو جواب تک تک سوالات رو با دقت بخون. خودت متوجه میشی کدوم سوالا رو میشه با خوندن راحت جواب داد. برای مثال، تو سوالای زبان فارسی، ساختمان واژه و نوع جمله رو میشه زد. اگر تمرین کنی و قلقش بیاد دستت حتما میزنی.
توی لغات و املا هم حتما میتونی 4 تا رو بزنی، فقط باید تمرکزت رو بذاری روی قرابت، اگر روی قرابت کار کنی ممکنه، جور همه کم خوندن هاتو بکشه و به یه درصد خوب برسونتت. مثلا از 9 تا قرابت بتونی 5 یا 6 تا رو بزنی، 20 درصد حداقل داری.
توی باقی موارد هم بنظرم تو وقت مونده رو لغات و تاریخ ادبیات و قرابت وقت بذار + همون دو سه مورد زبان فارسی. اگر کتاب نداری، کتاب جمعبندی بگیر چون اگر بخوای بری موضوعی یا هرچیز دیگه بگیری، کتابو باز نکرده جفت میکنی![]()
پس بهتره خط ویژه ، نشر دریافت یا مهروماه بگیری.
روزی 2 ساعت برای ادبیات وقت بذار، میشه نزدیک 80 ساعت تا کنکور میتونی از فردا بخونی.
فقط مهمترین عامل تو خوندن اینه که گذشته رو فراموش کنی و با عشق ادبیات بخونی. من خودم حسی که نسبت به ادبیات داری رو نسبت به دینی هم پارسال نهایی داشتم هم امسال، ولی تازه فهمیدم تا نخوای گذشته رو فراموش کنی و با دقت و علاقه درسی رو نخونی، موفق نمیشی.
اگر تونستی چند تا فیلمای "کلاس آنلاین" نشر الگو عبدالمحمدی رو دانلود کن، نکات تکنیکی خوبی میگه.
ایشالله موفق باشی.
این سوال منم هستفارسی رو چطور ی شبه بخونم؟؟؟:/اونم وقتی شب قبل و شب بعدش دارم تاریخ میخونم-___-اه...این فارسی هم از ما نمیکشه بیرون...
دوستان
جزوه ای هست که لغات رو (فقط معنی لغات ااملا منظورم نیست) داشته باشه برا یکی از بستگان می خوام که فقط می خواد 6 تا تست از ادبیات بزنه خواهشا اگر جزوه ای رو می شناسید معرفی کنید
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)