خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 41
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

      Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط subzero نمایش پست ها
      پ هاش شیره معده 1.5 ه. ینی ی چیزی حدود سه برابر غلظت 0.01 ملاری ک تو فکر میکنی.
      الان این ph ش مگه نمیشه 2؟؟
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

    2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr fatima97 نمایش پست ها
      برخی مطالعات نشان می دهند آدامسی که به اشتباه قورت داده شود ۷ سال

      مجله گیزمیز
      عــــــــــــــــــــــــ ــــــــه!لاستیک میجویدیم!عجبا!

      یادش بخیر بچه بودیم اگه غورت میدادیم غصه میخوردیم که یه وقت بند نشیم!

      خلاف قوانین.

    3. Top | #18
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.N نمایش پست ها
      عــــــــــــــــــــــــ ــــــــه!لاستیک میجویدیم!عجبا!

      یادش بخیر بچه بودیم اگه غورت میدادیم غصه میخوردیم که یه وقت بند نشیم!



      هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)


    4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dan_Gh نمایش پست ها

      اسید معده 2-10 مولار هستش دیگه؟؟
      ر.ا:هیچ خبری نمیشه....من یه عمره قورت میدم
      حس حساب کردن نیس ...
      قورت بدی توی معدت جمع میشه آخر کارت به جراحی میکشه ! فک نکن همیشه بدن دفعش میکنه ...

      There is enough light
      for one who wants to see
      ___________________

      ...Chemistry : Chem is Try

    5. Top | #20
      کاربر باسابقه

      Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها

      حس حساب کردن نیس ...
      قورت بدی توی معدت جمع میشه آخر کارت به جراحی میکشه ! فک نکن همیشه بدن دفعش میکنه ...
      مگه H3O+] = 10-ph​؟
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

    6. Top | #21
      کاربر باسابقه

      Romantic
      نمایش مشخصات
      پی اچ شیره معده به دلیل وجود این اسیددرحدود۱٫۵بوده وغلظت هیدروکلریک اسید درآن ۰٫۰۳مولاراست. اسیدی بااین غلظت می‌تواند فلز روی رادرخود حل کند.
      ینی تجزیه ی آدامس از روی سخت تره....؟
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

    7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dan_Gh نمایش پست ها

      الان این ph ش مگه نمیشه 2؟؟
      ن دیگه... چرا بشه 2؟
      بنا ب تعریف pH که مخفف Power of Hydrogen هستش به منفی لگاریتم غلظت مولار یون هیدرونیم میگیم. وقتی pH مقدار 1.5 داشته باشه ینی غلظت یون هیدرونیم کمی بیشتر 0.03 مول در لیتره.
      پ هاش معده 2 نیست 1.5. و غلظت ملار هیدرونیم ب ازای پ هاش 1.5، سه برابر غلظت مولار هیدرونیم به ازای پ هاش 2 هشتش.
      1 واحد اختلاف در پ هاش، به معنی تغییرات ده برابری غلظت مولار یون هیدرونیمه و نیم واحد اختلاف پ هاش ب معنی تغییرات سه برابریه غلظت مولار هیدرونیمه.
      غلظت یون هیدرونیم هم با غلظت شیره معده برابره
      There is No Need for God as a Hypothesis

      Pierre-Simon, marquis de Laplace

    8. Top | #23
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.N نمایش پست ها
      عــــــــــــــــــــــــ ــــــــه!لاستیک میجویدیم!عجبا!

      یادش بخیر بچه بودیم اگه غورت میدادیم غصه میخوردیم که یه وقت بند نشیم!

      من عاشق آدامسم...

      یه عاشق باید پای عشقش وایسته حتی اگه لاستیک باشه


      هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)


    9. Top | #24
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dan_Gh نمایش پست ها
      پی اچ شیره معده به دلیل وجود این اسیددرحدود۱٫۵بوده وغلظت هیدروکلریک اسید درآن ۰٫۰۳مولاراست. اسیدی بااین غلظت می‌تواند فلز روی رادرخود حل کند.
      ینی تجزیه ی آدامس از روی سخت تره....؟
      چه ربطی داره ؟ شما سولفوریک اسید 98 درصد رو میتونی توی پلاستیک فیلیزری نگه داری ، ولی راحت فلز رو تو خودش حل میکنه ...

      There is enough light
      for one who wants to see
      ___________________

      ...Chemistry : Chem is Try

    10. Top | #25
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میشه بحث علمی نکنین.......


      هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)


    11. Top | #26
      کاربر باسابقه

      bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چقد تو بچگی مارو اسکل داشتن که آدامس رو قورت ندیم

    12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr fatima97 نمایش پست ها


      من عاشق آدامسم...

      یه عاشق باید پای عشقش وایسته حتی اگه لاستیک باشه
      دی!جدا؟اینقدر پایندی؟
      خوشبحال اونی که با تو دوست میشه!
      اصلا فنا شدی بد جور ها
      خلاف قوانین.

    13. Top | #28
      کاربر اخراجی

      نمایش مشخصات
      عجــــــــــــب

    14. Top | #29
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط negar~ نمایش پست ها
      عجــــــــــــب
      بلـــــــــــــــــه...


      هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!)
      (آدری هپبورن)


    15. Top | #30
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      یه پیشنهاد دارم واستون تا نهایت لذت رو از آدمس ببرید

      اول انقد بجوید تا مزش تموم شه..وقتی رسید به مرحله ای که دیگه هیچ مزه ای نداشت...

      حالا نوبت عملیات لاله ایی هست

      آب سردِ سرد بخورین...اونوقت آدامس سفت میشه..بعد بجویدش...وقتی آدامس نرم شد دوباره آب بخورین..دوباره بجوین

      اینکارو ادامه بدید تا از آدامس نهایت استفاده رو ببرین.

      هرچقدر آب سردتر==>آدامس سفتتر==>جویدن مشکلتر==>لذت بیشتر
      خوبه مکارم اینجا عضو نیس.الان میگفت اینکار حرامه


      خودم خیلی از اینکار لذت میبرم خداشاهده
      دیوونه هم خودتی
      دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..

    صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین



    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن