امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
خب ازمون رو میگیری از خودت ... تمامی دروس به جز زبان رو تو همون روز بررسی میکنی و زبان می مونه برا فرداش ... تو بررسی باید درست زده ها و غلط زده ها و نزده ها رو مشخص کنی ... اگه بررسی ازمون رو تو تایم مشخص شدش تموم کردی که میتونی تو تایم اضافه درس خوندن رو شروع کنی ... از بین غلط زده ها و نزده هات اونایی که غلط زدی تو الویت هستن ... مثلا تو ازمون اول از ریاضیات فقط تونستی امار و احتمال و تصاعد بزنی و بقیه ی مباحث مونده ... شروع میکنی مباحث باقی مونده رو یکیشو انتخاب میکنی و میخونی مثلا بعد از ازمون اول تصمیم گرفتی که حد بخونی پس توقع دارم که تو ازمون دوم امار و حد و احتمال و تصاعد بزنی .... این طوری تجمعی مباحث رو کار میکنی و بعد از 10 ازمون میبینی که به همراه امار و احتمال و تصاعد اولیه 10 تا مبحث جدیدم کار کردی .... مثلا من خودم امروز بعد از ازمون اول تو محلول های شیمی مشکل داشتم و امروز محلول ها رو جمع بندی کردم و فردا باید محلول ها رو درست بزنم ... اینطوری قشنگ همه ی مباحث کار کرده میشه هم جزوه خوانیش و هم تست زنیش
به نظر من برنامه ریزی یه چیز شخصیه........
ولی من 11 خرداد برنامه ام رو میزارم تا هر کی خواست با اون بره جلو...![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)