خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

  •  

    صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 19

    موضوع: انواع قهوه

    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات

      انواع قهوه




      اسپرسو (Espresso)

      این تصور نادرست وجود دارد که اسپرسو یک دانه است. در واقع کلمه اسپرسو به روش خاصی از دم کردن قهوه گفته می شود. اسپرسو نوعی قهوه است که در دستگاه اسپرسو دم می شود. دانه ها قبلاً خوب آسیاب می شوند و سپس دوز سریعی از فشار زیاد و آب گرم دریافت می کنند. این ترکیب فشار و آب، مقدار کمی قهوه متراکم با طعم غنی استخراج می کند. یک جرعه اسپرسو حدود 7 تا 9 گرم قهوه آسیاب شده می برد که حدود 2 اونس (56 گرم) قهوه اسپرسو تولید می کند. دو جرعه دوبرابر قهوه آسیاب شده می برد و دو برابر قهوه اسپرسو تولید می کند.





      کاپوچینو (Cappucino)

      این نوشیدنی مرسوم در ایتالیا یک بخش اسپرسو، یک بخش شیر جوشیده و یک بخش کف شیر دارد. اگر به درستی دم شود، هر جرعه ای که می نوشید باید به مقدار مساوی قهوه، شیر و کف داشته باشد. ولی در بیشتر کافی شاپ های آمریکا، آن را در فنجان های 8 اونسی (226 گرمی) سرو می کنند. در حالیکه کاپوچینوی اصلی در فنجان 5 اونسی (140 گرمی) سرو می شود. کاپوچینو به معنای "کلاه کوچک" است و به لایه باریک کف در بالای قهوه اطلاق می شود. در ایتالیا هرگز پس از وعده غذایی یا بعد از 11 صبح، کاپوچینو نوشیده نمی شود.





      لاته (Latte)

      لاته محبوب و مشهور یک نوشیدنی اسپرسوی ایتالیایی است که دو بخش شیر جوشیده و یک بخش قهوه دارد. معمولاً از کاپوچینو بزرگتر است و شیر بیشتری دارد و در فنجان 7 اونسی (198 گرمی) سرو می شود. از آنجائیکه شیر فقط جوشانده می شود و کف زیادی ندارد، سطح مناسبی برای ایجاد طرح های هنری فراهم می کند. شیر بیشتر به معنای طعم رقیق تر است و برای افرادی که تازه با طعم قهوه آشنا شده اند مناسب تر است.





      آمریکانو (Americano)

      آمریکانو یک جرعه اسپرسو و آب اضافی برای بیشتر کردن آن است. این طعم رقیقی ایجاد می کند که بیشتر شبیه قهوه صاف شده آمریکایی است تا یک جرعه اسپرسو. می توان 6 تا 8 اونس آب (170 تا 220 گرم آب) اضافه کرد و البته مقدار آن به دلخواه متغیر است. این قهوه بدون شیر و به صورت قهوه سیاه سرو می شود.





      کورتادو/جیبرالتار (Cortado/Gibraltar)

      علیرغم اسامی مختلف، تنها چیزی که کورتادو را از جیبرالتار (جبل الطارق) متمایز می کند کافی شاپی است که این قهوه را در آن سفارش می دهید. کورتادو یک اسپرسوی اسپانیایی است که با شیر جوشیده بریده می شود (کورتادو به اسپانیایی می شود "بریدن"). این نوشیدنی کوچکی است که فقط کمی بزرگتر از ماکیاتو است و در لیوان 4 اونسی (110 گرمی) سرو می شود. نام جیبرالتار یا جبل الطارق در سال 2005 توسط کافی شاپی واقع در سانفرانسیسکو اختراع شد و به نوعی لیوان شیشه ای اطلاق می شود.





      ماکیاتو (Macchiato)


      در حالیکه این استارباکس بود که ماکیاتو را مشهور کرد، ولی ماکیاتوی استارباکس شباهت کمی به ماکیاتوی واقعی دارد. ماکیاتوی سنتی یک جرعه اسپرسو و بخش کوچکی از شیر کف دار در بالای آن است. این نوشیدنی کوچک خیلی قوی است زیرا غلیظ ترین طعم اسپرسو را دارد و شیر اضافه شده به آن، از شدت این طعم می کاهد. ماکیاتو به معنای "طرحدار" است و به طرح هایی که روی کف شیر داده می شود اطلاق می گردد.





      کافه او له (Café au Lait)

      این یک نوشیدنی فرانسوی است که از قهوه صاف شده قوی و شیر حرارت داده شده (نه شیر جوشیده یا کف دار) درست می شود. نسبت قهوه و شیر یک به یک است. اگر در استارباکس دنبال این نوع قهوه می گردید باید میستو بخواهید. میستو کلمه ایتالیایی برای این نوع قهوه است.





      فلت وایت (Flat White)

      فلت وایت یک اسپرسوی استرالیایی است که در انگلستان و آمریکا محبوبیت یافته است. فلت وایت چیزی بین کاپوچینو و لاته است که در لیوان 6 اونسی (170 گرمی) سرو می شود. سایز آن تقریباً اندازه کاپوچینو است، ولی شیر آن مانند لاته، کاملاً جوشانده می شود.





      کولد برو (Cold Brew)

      کولد برو به روش دم کردن آیسد کافی گفته می شود که شامل خیساندن قهوه آسیاب شده در آب به مدت 8 ساعت می شود تا طعم کامل آن دربیاید. با این روش عصاره ای بدست می آید که می توان به میزان دلخواه به آن آب اضافه کرد. این روش آزاد در سال های اخیر در کافی شاپ ها مرسوم شده است و درست کردن این نوع قهوه در منزل نیز راحت است. بسیاری از کافی شاپ ها عصاره ها را داخل بطری می فروشند و بدین ترتیب می توان در منزل به میزان دلخواه آن را رقیق کرد.





      آیسد کافی ژاپنی (Japanese Iced Coffee)

      این یک روش برای درست کردن فوری آیسد کافی است که شما قهوه را روی یخ دم می کنید. قهوه با قوت دوبرابر روی یخ دم می شود تا یخ آب شود و قهوه را رقیق و دم کند. چرا باید آیسد کافی ژاپنی را به کولد برو ترجیح دهید؟ بعضی افراد می گویند که این روش منجر به تأکید بیشتر بر روی طعم قهوه می شود. و همچنین خیلی سریعتر از روش درست کردن کولد برو است.





      آیسد کافی (Iced Coffee)

      آیسد کافی معمولی را می توان به دو روش تهیه کرد: قهوه معمولی را بگذارید بماند تا سرد شود، یا قهوه داغ قوی را مستقیماً روی یخ بریزید. در هر دو صورت طعم رقیقی درست می شود که باعث شده روش های جدید دم کردن آیسد کافی اخیراً محبوب و مرسوم شوند.





      پور اُور (Pour Over)

      این روش دم کردن قهوه عبارتست از ریختن آب داغ روی قهوه کاملاً آسیاب نشده و دانه درشت و صاف کردن آن قهوه. با آنکه روش های زیادی برای دم کردن قهوه وجود دارد، ولی همه آنها از روند یکسان خیساندن دانه های آسیاب شده در آب داغ پیروی می کنند. با آنکه این یک روش سنتی برای دم کردن قهوه است، ولی طعمی غیرعادی دارد.





      موکا (Mocha)

      موکا یک قهوه محبوب و دسری با شکلات است. عموماً آن را با ترکیب یک جرعه اسپرسو و پودر کاکائوی مخلوط با شیر درست می کنند. شیر را می جوشانند و نوشیدنی را با هنر لاته تزئین می کنند. یکی از انواع آن بیچرین است که نوشیدنی مخصوص شهر تورین در ایتالیا است و ترکیبی از قهوه، خامه شکلاتی با طعم فندق و خامه غلیظ است.





      فراپوچینو (Frappucino)

      این نوشیدنی در آمریکا بسیار معروف شده است. با آنکه بسیاری از مردم تصور می کنند که این قهوه شبیه بستنی برای اولین بار در استارباکس درست شده، ولی در واقع ریشه آن جای دیگری است. فراپوچینو زاده ذهنی جرج هاول از کافی شاپ Coffee Connection در بوستون است که در دهه نود استارباکس این کافی شاپ را خرید. هاول در مورد فراپوچینو می گوید که او هم عاشق آن است و هم از آن متنفر است. او می گوید: «وقتی استارباکس با پیشنهاد خوبی برای خریدن کافی کانکشن پیش ما آمد، خیالمان راحت شد. من قهوه اصلی و ساده را دوست داشتم، ولی بیشتر وقتم صرف چیزهایی مثل فراپوچینو می شد.» بنابراین فراپوچینو یک نوشیدنی آمریکایی است و آدم را یاد گرانیتای ایتالیایی می اندازد که یک قهوه یخی با بافت نرم و روان است که چیزی بین یخ در بهشت ایتالیایی و شربت است.

      نام "فراپوچینو" ترکیبی از کلمه نیو انگلندی "فراپ" برای بستنی و کلمه "کاپوچینو" است. فراپوچینو از چه چیزهایی تشکیل شده است؟ استارباکس طرز تهیه این قهوه را مثل یک راز نگه داشته و دستور تهیه آن را در وبسایش نگذاشته است. ولی یک چیز قطعی است، این نوشیدنی راز محبوبیت انفجاری استارباکس است. قطعاٌ نباید این نوشیدنی را در جایی غیر از استارباکس سفارش دهید. و محض اطلاعتان: اگر فکر می کنید این نوشیدنی کافئینی که می خواهید را تأمین می کند، بدانید که این نوشیدنی اصلاً قهوه ندارد!
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

    2. Top | #2
      کاربر باسابقه

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بعضی هاشون تو ایران نیست

      از همه بهتر برای پریدن خواب بنظرم اسپرسوهه
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

    3. Top | #3
      کاربر باسابقه

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      گاهی ممکن است در طول شب به علت حضور در یک مهمانی یا یک جشن فرصت لازم برای خوابیدن پیدا نکنید و فردای آن مجبور باشید صبح زود به سر کار بروید، یا حتی بر اثر عوامل دیگر نتوانید شب‌ها خوب بخوابید و در طول روز احساس خواب آلودگی کنید. پیشنهاد ما امتحان کردن 10 راه حل زیر برای درمان خواب آلودگی شماست.

      1– نور خورشید را حس کنید
      نور خورشید به طور طبیعی باعث شادابی و سلامت پوست می‌شود و با تولید ویتامین d احساس خستگی و خواب آلودگی شما را کاهش می‌دهد. نور خورشید همچنین کمک می‌کند که احساس کسل بودن از شما خارج شود.
      2– آب بنوشید
      اگر احساس خستگی می‌کنید حتما آب بنوشید. در روز های گرم تابستان نوشیدن یک لیوان آب خنک خستگی را از تن شما به در می‌برد.
      3– رژیم غذایی مناسب داشته باشید
      وقتی احساس خواب آلودگی می‌کنید، حتما به رژیم غذایی خود نیز نگاهی بیاندازید. صبحانه بیش از حد نخورید، نهار پر چرب نیز باعث افزایش خواب آلودگی و کاهش سلامت شما می‌شود، از آن نیز اجتناب کنید. خوردن میان وعده‌های کم حجم و نوشیدن قهوه و چای را به شما پیشنهاد می‌کنیم.
      4– پیاده روی کنید
      یک جا نشستن کمکی به بیدار بودن و رفع حالت خواب آلودگی شما نمی‌کند. یک راه حل مناسب برای زمانی که شما به شدت احساس خواب آلودگی می‌کنید، پیاده روی است. اگر در محل کار خود هستید و پیاده روی برای شما مقدور نیست می‌توانید مقداری قدم بزنید و تا میز همکار خود بروید یا برای نوشیدن یک لیوان آب به محل آب سردکن رفته و برگردید.
      5– نفس عمیق بکشید
      روش نفس کشیدن نیز می‌تواند در افزایش سطح بیداری و کاهش احساس خواب آلودگی مفید باشد. کافی است از بینی چندین بار به آرامی دم و باز دم را انجام دهید. این کار بعد از صرف نهار به شما پیشنهاد می‌شود.
      6– به موسیقی شاد گوش دهید
      موسیقی‌هایی که به شما ریتم می‌دهند و باعث کوبیدن آهسته پاهایتان روی زمین می‌شوند به شدت در رفع حالت کسلی و خواب آلودگی مفید است. برعکس آن گوش دادن به موسیقی‌های آرام و کلاسیک باعث افزایش احساس خواب آلودگی می‌شوند.
      7– هر نیم ساعت فعالیت بدنی داشته باشید
      نشستن به یک شکل ثابت و بی تحرک باعث افزایش خواب آلودگی می‌شود. کار با کامپیوتر و نشستن پشت میز اداره این حالت را تشدید می‌کند. توصیه ما به شما داشتن یک تحرک بدنی هرچند کوچک هر نیم ساعت یک‌بار است. برای مثال جابجا کردن ساده پا و یا حرکت دادن دست‌ها به طرفین بسیار مفید است.
      8– هوای تازه استشمام کنید
      زمانی که احساس خواب آلودگی کردید، شاید یک مقدار هوای تازه شما را سر حال بیاورد. اگر در محل کار هستید پنجره‌ها را باز کنید و یا برای صرف ناهار به یک محیط باز بروید. اگر در حال رانندگی بودید و احساس خستگی و خواب آلودگی کردید، حتما پنجره‌ها را باز نمایید تا هوای تازه استشمام کنید و از حالت خواب آلودگی خارج شوید.
      9– دوش بگیرید
      پیش از حرکت به سمت محل کار 5 دقیقه دوش بگیرید. اگر در محل کار خود هستید و امکان دوش گرفتن ندارید، صورت‌تان را با آب سرد بشویید. این کار باعث افزایش سطح هوشیاری شما می‌شود.
      10– خواب نیم‌روزی (قیلوله)
      خواب نیم‌روزی در بیشتر افراد باعث انرژی دوباره در بعد از ظهر می‌شود. حدود 10 الی 15 دقیقه خواب نیم‌روزی افزایش چشم‌گیری در انرژی پایان روز شما و کاهش احساس خواب آلودگی دارد.
      بسیاری از افراد برای بیدار ماندن به نوشیدن قهوه غلیط و نوشابه‌های انرژی زا روی می‌آورند. این نوع نوشیدنی‌ها نه تنها احساس خواب آلودگی را کاهش نمی‌دهند بلکه سلامت شما را هم به خطر می‌اندازند. شما ممکن است با یک یا چندتا از راه حل‌هایی که در بالا به آن اشاره شد آشنا بوده باشید و همین‌طور راه حل‌های دیگری را نیز دنبال کنید و به آن‌ها اعتقاد داشته باشید. لطفا راه حل‌های خود را که برای افزایش سطح هوشیاری و کاهش احساس خواب آلودگی مفید هستند در بخش نظرات مطرح فرمایید تا دیگران نیز از آن‌ها استفاده کنند.
      دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !

    4. Top | #4
      کاربر باسابقه

      bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ما که فقط چایی میخوریم اینا سرمون نمیشه!


    5. Top | #5
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی استارتر عزیز
      مفید بید!

    6. Top | #6
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خخخخخخ بالاخره کاره خودتو کردی

      فک کنم یواش یواش باید با قهوه دوست بشم

      راستی عوارض و فوایدشم اضافه کن

    7. Top | #7
      کاربر باسابقه

      AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      "جیبرالتار" رو خوردم خیلی نپسندیدم.
      "لاته" یه کمی تلخ بود.
      "موکا" خوب بود. خوشمزه بود. پسندیدم.
      "ماکیاتو" یه نمه قهوه ش زیاد بود، زبون آدمو کلفت میکرد.
      "کافه او له" هم زیر دلمو درد آورد!

    8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

      Khabalod
      نمایش مشخصات
      دو قاشق قهوه خوری قهوه بریزی تو یه لیوان شیر با یه دونه قند بعد بزاریش تو ماکروویوووو بعد با همون قاشق تند همش بزنی کدوم میشه؟؟؟؟

    9. Top | #9
      کاربر باسابقه

      AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr Sky نمایش پست ها
      دو قاشق قهوه خوری قهوه بریزی تو یه لیوان شیر با یه دونه قند بعد بزاریش تو ماکروویوووو بعد با همون قاشق تند همش بزنی کدوم میشه؟؟؟؟
      میشه سنگ کلیه

    10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

      bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دهنت سرویس استارتر محترم دلم خواست فلذا رفتم درست کردم
      camerazoom-20160522142547198.jpg

      ترکیب نسکویک - نسکافه - کاپوچینو - کافی میت

      There is enough light
      for one who wants to see
      ___________________

      ...Chemistry : Chem is Try

    11. Top | #11
      کاربر باسابقه

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من موکارو دوس داشتم ...ممنون !

    12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

      Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کاپو چینو بهترینه

    13. Top | #13
      کاربر باسابقه

      Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshad7 نمایش پست ها
      بعضی هاشون تو ایران نیست

      از همه بهتر برای پریدن خواب بنظرم اسپرسوهه
      بر خلاف تصور همگان
      کافیین موجود در اسپرسو از قهوه های دیگه خیلی کمتره و تاثیر بسیار کمتری روی خواب داره

      اما در حالت کلی
      اگر کسی به خوردن قهوه عادت داشته باشه قهوه باعث بیدار موندنش نمیشه
      و بالعکس
      بیشتر باعث خواب میشه

    14. Top | #14
      کاربر انجمن

      نمایش مشخصات
      من ماکیاتو خیلی دوست دارم حتما امتحان کنید.

    15. Top | #15
      کاربر باسابقه

      نمایش مشخصات
      این سوسول بازی ها چیه همون چای کیسه ای خودمون رو عشقه

    صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

    افراد آنلاین در تاپیک

    کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

    در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

    کلمات کلیدی این موضوع




    آخرین مطالب سایت کنکور

  • تبلیغات متنی انجمن