خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DANIAL.SSS نمایش پست ها
      متاسفانه تحلیلتون غلطه
      گزینه یک جانداری که رفتار مشارکتی و گردش خون باز میشه بیوه سیاه و زنبور عسل من در ذهنم بیوه بود اما مهم نیست برداشت شما صحیحه.
      جانداری که فصل گلدهی بنت قنسول تولید مثل میکند اولا بنت قنسول گیاه روز بلنده و تابستون گل دهی داره. طبق ص 146 کتاب پیش پلنگ جگوار تولید مثل در تابستان دارد.
      اگز طبق گفته شما زنبو نر باشه جکله فلطه منو ببخشید این گزینه ایهام داشت بخشید واقعا .
      جانداری که کلنی بله طبق ص144 کتاب پیش میشه شته طبق ص169 کتاب پیش اخرین خط گفته بعضی از گونه های مورچه فقط تخم عنکبوت میخورن و دوباره در صفحه 144 گفته مورچه با شته همیاری داره . پس این گزیننه درسته.
      ج) هر جانداری که همانند انسانن... این میتونه هر پستاندرای باشه خوب ما وار رو در نظر بگیریم و شایستگی بکر زایی میشه بلبه زنبور عسل خوب پس وال همانند بقیه پستاندران و پریمات ها دارای زندگی اجتماعی هستش پس این سوال صحیح است دوست عزیز.
      در مورد گزینه اخرم بگم که بلهه rrna هستش ولی دقت نکردید که این مولکول با این که خودش در ساهت پی.ند پپتیدی نقش داره و در ساختار ریبوزوم هم حضور داره اما خودش فاااق پیوند پپتیدی و یا کوالانسی هستش پس غلطه این جمله .
      بهتر از این نمیشد تحلیل کرد
      نه تحلیلتون درسته نه سوالتون.....
      در مورد گزینه دوم باید دقت کنیم مورچه ها گونه های مختلفی دارن که مورچه نگهبان با شته همیاری داره...و با اون گونه ای که فقط از تخم عنکبوت تغذیه میکنه متفاوته..
      3-شماتو سوالتون گفتید برخلاف....پس میشه غلط
      4-مگه فقط پیوند پپتیدی کوالانسیه؟؟؟؟؟؟؟ پس پیوند بین نوکلوتید ها چی؟؟؟؟ اونم کوالانسیه....پس این صحیحه

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط miladkh1375 نمایش پست ها
      در مورد گزینه دوم باید دقت کنیم مورچه ها گونه های مختلفی دارن که مورچه نگهبان با شته همیاری داره...و با اون گونه ای که فقط از تخم عنکبوت تغذیه میکنه متفاوته..
      4-مگه فقط پیوند پپتیدی کوالانسیه؟؟؟؟؟؟؟ پس پیوند بین نوکلوتید ها چی؟؟؟؟ اونم کوالانسیه....پس این صحیحه

نقل قول نوشته اصلی توسط miladkh1375 نمایش پست ها
      عرض کنم به خدممتون که دوست عزیز بقیه سوالا رم ببین.
      اگه سوال نقص علمی داره به بزرگیودت ببخش.
      اما توجه کن در هیج کجای کتاب درسی نیومده که زنبور زندگی اجتماعی داره اگر منظور شما چوون دسته جمعی زندگی میکنن هستش من نظر این نیست بنظرم ولی بله در عمل زنبور عسل زندگی اجتماعی داره اما در کتاب ذکری نشده لاقل به ذهن من نمیرسه باشه.
      ولی بله حرفتون درست این سوال یه کم ایراد علمی داره قصدمم اثبات علم نبوده منم عین شما دانش اموزم و فقط واسه تقویت مهارتم سوال نوشتم.
      گزینه چهارم بگم که شما اینو به بنده بگو ایا RRNAدارای پیوند پپتیدی است؟ کوالانسی چی؟ما نمیگیم پیوند بین نوکلیوتید ها چیه مییگیم rRNAاقد کوالانسی و پپتیدیه. لاقل من جایی از کتاب درسی ندیدم
      صفحه 15 کتاب پیشو باز کنید trna اغاز گر با رنگ زرد در شکل اون پیودش کوالانسیه برید صفحه 16 پیوند بین متیونین و والین از نوع پپتیدی هستی . میشه بگید پیوند پپتیدی و کوالانسی چگونه ساخته شدن اینجا؟ والا شما از بس باهووش بودید و من با بی توجهی تستو نوشتن که دقت نکردم غط دارم لطفا سوالمو پاسخ بدید که پیوند پپتیدی و کوالانسی چگونه تشکیل میشه؟ پیوند پپتیدی و کوالات اگر توسط ار ان ای ریبوزومی است ایا در ساختار ار ان ای ریبوزومی پیوند کوالانسی وجود دارد؟
      ممممنونم دووست عزیز که بینهایت دقیق غلط هامو گفتی ممنونم.
      سوالای دیگه رم تحلیل کن بگو غلطش کجاست خوشحال میشم با هم تبادل نظر کنیم ظاهراا شما زیستتت بینهایت توچه . البته منم تسلط بالایی دارم اینجا ازت معذرت میخوان اگه کمی مشکل علمی دارم توی تست.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستی در مورد مورچه نگهبانم حق با شماست اون از شیره پرورده میخوره من دقت نکردم توی این یه تست. بببخشید واقعا بقیه تستا رو بررسی کنید. ممنون که غلط هامو گفتین

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سوالت خیلی ساده هست برادر ...

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      والا من هنو خیلیا رو نخوندم!(سال سومم)
      ولی سوال هفتم میشه 3
      سوال آخرم میشه 2...
      پ.ن:سطح سوالات رو نمیتونم نظر بدم چون هنوز خیلیا رو نخوندم
      پ.ن2:شایدم غلط باشه جوابم خیلی فکر نکردم راستیتش :/ همچنین خوبه بازم درست کن
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      والا من هنو خیلیا رو نخوندم!(سال سومم)
      ولی سوال هفتم میشه 3
      سوال آخرم میشه 2...
      پ.ن:سطح سوالات رو نمیتونم نظر بدم چون هنوز خیلیا رو نخوندم
      پ.ن2:شایدم غلط باشه جوابم خیلی فکر نکردم راستیتش :/ همچنین خوبه بازم درست کن
      اگر سوال هفتم منظورت اینه

کدام صحییح است؟
      1) عصب سمپاتیک نوعی عصب حرکتی است و از ریشه شکمی نخاع وارد عصب نخاعی میشود
      2)همه سلول های پشتیبان غیر عصبی در بیشتر بالا امودن پا در انعکاس زردپی زیر زانو موثر میباشد.
      3) حفرات خونی در بافت بیت نرم شامه و سخت شامه مشاهده میشود
      4) فضای بین نرم شامه و عنکبوتیه با مایعی پر شده که از برخورد جمجه به استخوان جلوگیری میکند.

که باید بگم خیر جواب گزینه 1 هستش. دقت کن توی گزینه 3 حفرات خونی در بافت پیوندی محکم قرار داره احتمالا شما با حفره که کتاب در ص45 کشیده اشتباه کردی ولی دقت کن همون حفره هم زیر نرم شامس. حتی توی ویکیپیدا همبخونی و رو خونی متنت کتاب از اخر ص44 تا خط اول ص45 متوجه میشی رگ خونی زیر نرم شامس به شکل کتابم دقت کن. ولی در سطح بالاتر بدن در سخت شامه حوضچه خونی و ورید های فراوان وجوووود داره از دبیر زیستتو بپرس راهنماییت میکنه من بیشتر توضیح ندم.
      درباره سوال اخرم بله میشه 2 گزینه اخر فقط غلط میباشد. و دو مرد دیگه کاملا صحیح است.بازم سوالی بووود بفرما من توضیح میدم بهت.. البته مممنونم که خوندی

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      راستی اگه نفهمیدی چرا گزینه یک جواب صحیحی هست به دو شکل ص 43 و 46 کتاااااب خیلی با دقت نگااه کن و متون ص 45 و46 47 رو بخون بازم نفهمیدی دیگه بگووو یه توضیحاتی بگم.

8. Top | #23
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DANIAL.SSS نمایش پست ها
      اگر سوال هفتم منظورت اینه

کدام صحییح است؟
      1) عصب سمپاتیک نوعی عصب حرکتی است و از ریشه شکمی نخاع وارد عصب نخاعی میشود
      2)همه سلول های پشتیبان غیر عصبی در بیشتر بالا امودن پا در انعکاس زردپی زیر زانو موثر میباشد.
      3) حفرات خونی در بافت بیت نرم شامه و سخت شامه مشاهده میشود
      4) فضای بین نرم شامه و عنکبوتیه با مایعی پر شده که از برخورد جمجه به استخوان جلوگیری میکند.

که باید بگم خیر جواب گزینه 1 هستش. دقت کن توی گزینه 3 حفرات خونی در بافت پیوندی محکم قرار داره احتمالا شما با حفره که کتاب در ص45 کشیده اشتباه کردی ولی دقت کن همون حفره هم زیر نرم شامس. حتی توی ویکیپیدا همبخونی و رو خونی متنت کتاب از اخر ص44 تا خط اول ص45 متوجه میشی رگ خونی زیر نرم شامس به شکل کتابم دقت کن. ولی در سطح بالاتر بدن در سخت شامه حوضچه خونی و ورید های فراوان وجوووود داره از دبیر زیستتو بپرس راهنماییت میکنه من بیشتر توضیح ندم.
      درباره سوال اخرم بله میشه 2 گزینه اخر فقط غلط میباشد. و دو مرد دیگه کاملا صحیح است.بازم سوالی بووود بفرما من توضیح میدم بهت.. البته مممنونم که خوندی
      آها!گرفتم ممنون
      راستیتش!اول گزینه 1 رو دیدم از اونجایی که خیلی وقته نخوندم 4 فصل اول رو یکم اشتباه بنظرم اومد گزینه گفتم حتما داره کلک میزنه (به قول قلمچی دام آموزشی) که من تا 1 رو دیدم برم 1 رو بزنم بعد رفتم 3 :پی
      الان گرفتم..ممنون
      در صورت تمایل برای "مشاوره خصوصی" پیام بدین.

مصاحبه کنکور:
      http://forum.konkur.in/thread64595.html

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      Vf
      نقل قول نوشته اصلی توسط WickedSick نمایش پست ها
      آها!گرفتم ممنون
      راستیتش!اول گزینه 1 رو دیدم از اونجایی که خیلی وقته نخوندم 4 فصل اول رو یکم اشتباه بنظرم اومد گزینه گفتم حتما داره کلک میزنه (به قول قلمچی دام آموزشی) که من تا 1 رو دیدم برم 1 رو بزنم بعد رفتم 3 :پی
      الان گرفتم..ممنون
      خواهش میکنم دوست عزیز بازم سوالی چیزی داشتی هر جایی مشکلی بووود بهم بگو جوابتو میدم تستی چیزی هم داشتی که متوجه نمیشدی بنویس واست تحلیلش میکنم امل

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن