خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظرت در کشورما اگه بخوای به موارد زیر نمره بدی نمره ک

رأی دهندگان
    10. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • اجرای احکام حجاب و عفاف و..

3 30.00%
    • اجرای سایر قوانین جمهوری و اسلامی

7 70.00%
    صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 104
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      از مدیران محترم تقاضا دارم این قبیل تاپیک ها بسته بشه لطفا

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      اولا که منظور از من فحشا بی بند و باری و روابط کنترل نشده جنسی بین جوانان بود نه آمار طلاق !
      مشکل اینکه که شما فقط نشستید فیلم های هالیوود رو نگاه کردید و از روی اون فیلما قضاوت کردید. چون فیلم هاشون صحنه های مستهجن داره، دلیلی بر بی بند و باری اونا نیست.
      ایران داره تبدیل میشه به ورژن روسپی غرب.
      چندتا از اقوام ما خارج زندگی میکنن. این حرفی که میخوام بگم، روی هوا نیست.
      توی غرب درسته که دختر با پسر رابطه داره اما رابطه ها کاملا حساب شده و زیر نظر خوانوادست. یه دختر غربی 30 ساله، توی کل عمرش شاید با 3 یا 4 تا پسر بوده باشه اما یه دختر 25 ساله ایرانی، قطعا با بیشتر از 10تا پسر بوده. چونکه اصلا روابط حساب شده ای وجود نداره و خانواده نظارت ندارن.
      هر چند که همیشه استثنایی هم وجود داره. من این مطلب رو به همه تعمیم ندادم. خواهشا به کسی بر نخوره !

دوما در مورد آمار طلاق.
      انسان باید کمی فکر کنه.
      توی گوگل، درصد طلاق آمریکا رو زده 53% و آمار طلاق ایران رو 28%.
      شما همین که این درصد ها رو دیدین نتیجه میگیرین که آمریکا از ایران فاحشه تر هست ؟!!!
      ببینید، جمعیت ایران 79 میلیون هست و جمعیت آمریکا 322 میلیون. یعنی جمعیت آمریکا دقیقا 4برابر ایران. قبوله ؟
      خوب اگه ایران هم جمعیتش 4برابر شه، درصد طلاق هم حداقل 3برابر میشه دیگه ؟. حالا یا کمی بیشتر یا کمی کمتر.

تو پپست قبلی هر دومورد طلاق و فحشا رو گفتم دقت نکردید

8کشور اول دنیا از نظر جرائم

بررسي آمارهاي مراكز معتبر جهاني نشان مي دهد در طول 2 دهه و از سال 1981 تا 2000 برخي جرايم در بعضي كشورها، افزايش قابل ملاحظه اي داشته و در برخي نيز كاهش داشته اند؛ اما از بالاترين جرايم مي توان به 6 مورد زير اشاره كرد:
      سرقت از مجتمع هاي مسكوني، سرقت خودرو، سرقت هاي سازماندهي شده و گروهي، قتل، تجاوز و خودكشي كه اين موارد در 8 كشور جهان بيشتر از بقيه ديده مي شود و اين كشورها عبارتند از: انگلستان، آمريكا، استراليا، كانادا، هلند، اسكاتلند، سوئد و سوئيس. آمارها عموما با بررسي عوامل جرم، تعداد و نوع جرايم و قربانيان در زمان خاص به دست مي آيند. ميزان خودكشي در آمريكا در طول 2 دهه گذشته، بيشتر از ديگر كشورهاي جهان است و دليل آن، نارضايتي فردي و اجتماعي افراد در اين كشور است. تجاوز نيز تا سال 2000 بيشترين آمار خود را در آمريكا داشت؛ اما حالا در كانادا بيشترين ميزان را دارد و در كشورهاي آسيايي و خاورميانه، كمترين تعداد را به خود اختصاص داده است. هر سه روز يك زن فرانسوي توسط شوهرش به قتل ميرسد

ادامه :
      صادرات زنان بدکاره توسط اسرائیل! پلیس اسرائیل آن چنان با معضل زنان فاحشه گرفتار است که چندی پیش اعلام کرد که این رژیم سالانه 3000 زن اسرائیلی را به منظور روسپی گری به خارج صادر می کند. متوسط سن این زنان 22 سال است اما دختران زیر 18 سال را هم مصون نگاه نداشته است. در اکثر روزنامه های اسرائیلی نیز همواره تبلیغات ثابتی برای این تجارت غیر اخلاقی وجود دارد. آمار جرم و جنایت و کشتار در جامعه رژیم صهیونیستی روز به روز در حال افزایش است بگونه ای که هر ماه دهها مورد قتل در داخل سرزمینهای اشغالی اتفاق می افتد. ناامنی و بی ثباتی، جنایات و کشتار در جامعه صهیونیستی در چند سال گذشته روند صعودی داشته است بگونه ای که بیشتر صهیونیستها از زندگی در سرزمینهای اشغالی احساس امنیت نمی کنند.

صدها هزار زن در معرض تجاوز در آمریکا با توجه به آمار سال 2005 ميزان جرم و جنايت هاي امريکا 2/2 درصد زيادتر شده است که اين افزايش از سال 2001 بي سابقه بوده است. جين وگتلين رئيس بنياد بين المللي جرم و جنايت در اين خصوص مي گويد: «افزايش جرم و جنايت معضلي است که بايد بر روي آن تمرکز بيشتري داشته باشيم بسياري از آژانس هاي پليسي از کمبود نيرو و بودجه رنج مي برند و توان کافي براي مبارزه با جرم ها را ندارند.» چه در شهرهاي بزرگ و چه در شهرهاي کوچک آمار جرم و جنايت از ژانويه تا ژوئن نسبت به 6 ماهه اول سال 2005 ، 7/3 درصد افزايش داشته است. در6 ماه اول 2005 در شهر نيويورک 26 نفر بيشتر از همين دوره در سال گذشته به قتل رسيده اند. اين در حالي است که در دهکده کوچکي به نام نورمن آمار خودکشي از صفر به 3 نفر رسيده است. آمار اوليه حاکي از آن است: - افزايش 4/1 درصدي قتل، افزايش 2/1 درصدي اقدام به قتل و افزايش 7/9 درصدي دزدي. آمار مربوط به تعرض يک درصد کاهش داشته است. - دزدي از خانه 2/1 درصد افزايش داشته اما ماشين دزدي 3/2 درصد کاهش و ساير دزدي ها 8/3 درصد کاهش داشته است. مرکز تحقیقات موسسه وین اعلام کرد که: اطلاعات ارائه شده توسط مرکز ملی زنان آمریکا، حکایت از آن دارد که همه ساله بالغ بر 683000 زن بالای هجده سال در این کشور مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. این مرکز همچنین اعلام کرد 84 درصد زنانی که مورد تعدی قرار می گیرند به دلیل ضعف قانون و ترس، آن را به پلیس گزارش نمی دهند.

اولا در اونجا بیشتره ثانیا کی گفته تو ایران اینقدر زیاده که شما میگید اکثر دخترا اینطورن این یه توهین اره قبول دارم هست تو بعضی از شهرام بیشتر تازه باید دقت بشه که در شهرایی بیشتر است که بی بندوباری و پوشش افتضاح بیشتر درونش نمایان میشه که متناقض با حرفای من نیست در ضمن من که با شما بحث ندارم من گفتم حجاب باید باشه اگه داریم میبینیم که جامعمون داره به سمت بدی کشیده میشه یعنی افراد جامعه از تقوا و از خدا و اسلام دور شدن که هر چقدر دورتر بشن این امار افزایش پیدا میکنه

اسلام به ذات خود ندارد عیبی
      هر عیب که هست از مسلمانی ماست

الان من کوجای حرفم با حرف شما در تضاد بود ؟ میگم هر چقدر گناه و پرهیزکاری کمتر بشه هر چقدر افراد کمتر عفت عمومی رو رعایت کنن جامعه به سمت فساد میره من هدف شما ازین بحث و نمیفهمم

3. Top | #33
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه سوال از sahel. و سایر دوستان
      تو یه سالن سینما در رو روتون میبندم. ومدام از فیلمی که رو پرده در حال پخشه تعریف میکنم و میگم بهترین جایزه ها رو از همه کشورها گرفته و همه ازش راضی اند و تو هم باید نگاهش کنی!!!!!
      اینجوری خوبه یا من در رو باز بزارم و تو با اختیار خودت تصمیم به دیدن فیلم کنی؟؟
      و اگه نخواستی بلند شی بری
      حالا این موضوع رو به حجاب در جامعه ما ربط بده
      گرفتی؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosienrh نمایش پست ها
      سلام دوستان چند سال پیش یه برنامه ای از شبکه 3 پخش میشد یه آقای روحانی سوال جالبی رو از مردم پرسید حالا از شما می پرسم

اگه بخوای به اجرای قوانین اسلامی و اجرای احکام حجاب در ایران نمره بدی نمره کدومش بیشتره؟چرا؟
      جفتش هم صفر
      حجاب اجباری مث این میمونه شما رو تو ی اتاق حبس کنن با ی تلویزیون و فقط ی فیلم براتون پخش کنن و مجبور باید همون رو ببینیند حالا هی از مزایا و جایزه هایی که فیلم برده و میزان فروش بالاش بگن به درد نمیخوره که!اون فیلم زمانی جالب و جذاب هست که شما اختیار انتخاب داری بتونی از بین صدها فیلم با توجه به عقبه ای که فیلم داشته اون رو برای دیدن انتخاب کنی

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ultra نمایش پست ها
      از مدیران محترم تقاضا دارم این قبیل تاپیک ها بسته بشه لطفا

چرا مثلا؟

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sahel. نمایش پست ها

تو پپست قبلی هر دومورد طلاق و فحشا رو گفتم دقت نکردید

8کشور اول دنیا از نظر جرائم

بررسي آمارهاي مراكز معتبر جهاني نشان مي دهد در طول 2 دهه و از سال 1981 تا 2000 برخي جرايم در بعضي كشورها، افزايش قابل ملاحظه اي داشته و در برخي نيز كاهش داشته اند؛ اما از بالاترين جرايم مي توان به 6 مورد زير اشاره كرد:
      سرقت از مجتمع هاي مسكوني، سرقت خودرو، سرقت هاي سازماندهي شده و گروهي، قتل، تجاوز و خودكشي كه اين موارد در 8 كشور جهان بيشتر از بقيه ديده مي شود و اين كشورها عبارتند از: انگلستان، آمريكا، استراليا، كانادا، هلند، اسكاتلند، سوئد و سوئيس. آمارها عموما با بررسي عوامل جرم، تعداد و نوع جرايم و قربانيان در زمان خاص به دست مي آيند. ميزان خودكشي در آمريكا در طول 2 دهه گذشته، بيشتر از ديگر كشورهاي جهان است و دليل آن، نارضايتي فردي و اجتماعي افراد در اين كشور است. تجاوز نيز تا سال 2000 بيشترين آمار خود را در آمريكا داشت؛ اما حالا در كانادا بيشترين ميزان را دارد و در كشورهاي آسيايي و خاورميانه، كمترين تعداد را به خود اختصاص داده است. هر سه روز يك زن فرانسوي توسط شوهرش به قتل ميرسد

ادامه :
      صادرات زنان بدکاره توسط اسرائیل! پلیس اسرائیل آن چنان با معضل زنان فاحشه گرفتار است که چندی پیش اعلام کرد که این رژیم سالانه 3000 زن اسرائیلی را به منظور روسپی گری به خارج صادر می کند. متوسط سن این زنان 22 سال است اما دختران زیر 18 سال را هم مصون نگاه نداشته است. در اکثر روزنامه های اسرائیلی نیز همواره تبلیغات ثابتی برای این تجارت غیر اخلاقی وجود دارد. آمار جرم و جنایت و کشتار در جامعه رژیم صهیونیستی روز به روز در حال افزایش است بگونه ای که هر ماه دهها مورد قتل در داخل سرزمینهای اشغالی اتفاق می افتد. ناامنی و بی ثباتی، جنایات و کشتار در جامعه صهیونیستی در چند سال گذشته روند صعودی داشته است بگونه ای که بیشتر صهیونیستها از زندگی در سرزمینهای اشغالی احساس امنیت نمی کنند.

صدها هزار زن در معرض تجاوز در آمریکا با توجه به آمار سال 2005 ميزان جرم و جنايت هاي امريکا 2/2 درصد زيادتر شده است که اين افزايش از سال 2001 بي سابقه بوده است. جين وگتلين رئيس بنياد بين المللي جرم و جنايت در اين خصوص مي گويد: «افزايش جرم و جنايت معضلي است که بايد بر روي آن تمرکز بيشتري داشته باشيم بسياري از آژانس هاي پليسي از کمبود نيرو و بودجه رنج مي برند و توان کافي براي مبارزه با جرم ها را ندارند.» چه در شهرهاي بزرگ و چه در شهرهاي کوچک آمار جرم و جنايت از ژانويه تا ژوئن نسبت به 6 ماهه اول سال 2005 ، 7/3 درصد افزايش داشته است. در6 ماه اول 2005 در شهر نيويورک 26 نفر بيشتر از همين دوره در سال گذشته به قتل رسيده اند. اين در حالي است که در دهکده کوچکي به نام نورمن آمار خودکشي از صفر به 3 نفر رسيده است. آمار اوليه حاکي از آن است: - افزايش 4/1 درصدي قتل، افزايش 2/1 درصدي اقدام به قتل و افزايش 7/9 درصدي دزدي. آمار مربوط به تعرض يک درصد کاهش داشته است. - دزدي از خانه 2/1 درصد افزايش داشته اما ماشين دزدي 3/2 درصد کاهش و ساير دزدي ها 8/3 درصد کاهش داشته است. مرکز تحقیقات موسسه وین اعلام کرد که: اطلاعات ارائه شده توسط مرکز ملی زنان آمریکا، حکایت از آن دارد که همه ساله بالغ بر 683000 زن بالای هجده سال در این کشور مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. این مرکز همچنین اعلام کرد 84 درصد زنانی که مورد تعدی قرار می گیرند به دلیل ضعف قانون و ترس، آن را به پلیس گزارش نمی دهند.

اولا در اونجا بیشتره ثانیا کی گفته تو ایران اینقدر زیاده که شما میگید اکثر دخترا اینطورن این یه توهین اره قبول دارم هست تو بعضی از شهرام بیشتر تازه باید دقت بشه که در شهرایی بیشتر است که بی بندوباری و پوشش افتضاح بیشتر درونش نمایان میشه که متناقض با حرفای من نیست در ضمن من که با شما بحث ندارم من گفتم حجاب باید باشه اگه داریم میبینیم که جامعمون داره به سمت بدی کشیده میشه یعنی افراد جامعه از تقوا و از خدا و اسلام دور شدن که هر چقدر دورتر بشن این امار افزایش پیدا میکنه

اسلام به ذات خود ندارد عیبی
      هر عیب که هست از مسلمانی ماست

الان من کوجای حرفم با حرف شما در تضاد بود ؟ میگم هر چقدر گناه و پرهیزکاری کمتر بشه هر چقدر افراد کمتر عفت عمومی رو رعایت کنن جامعه به سمت فساد میره من هدف شما ازین بحث و نمیفهمم

ببینید الان مفهوم و منظور حرف جفتمون یکی هست
      اما چون با 2نوع ادبیات مختلف داریم صحبت میکنیم، احساس میکنم شما فکر کردی که من در مقابل شما جبهه گرفتم و دارم باهاتون برخورد میکنم.
      من بحثم اسلام نیست. بهترین و کاملترین دینه، شکی هم توش نیست !
      بحث من نوع سیاست های غلط مسئولین هست.
      همین : )

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosienrh نمایش پست ها
      یه سوال از sahel. و سایر دوستان
      تو یه سالن سینما در رو روتون میبندم. ومدام از فیلمی که رو پرده در حال پخشه تعریف میکنم و میگم بهترین جایزه ها رو از همه کشورها گرفته و همه ازش راضی اند و تو هم باید نگاهش کنی!!!!!
      اینجوری خوبه یا من در رو باز بزارم و تو با اختیار خودت تصمیم به دیدن فیلم کنی؟؟
      و اگه نخواستی بلند شی بری
      حالا این موضوع رو به حجاب در جامعه ما ربط بده
      گرفتی؟

دوست عزیزم همون طور که در پست مهدیه خانوم گفتم اجبار تا یه حدی درسته مثلا خداوند نماز و واجب کرده درصورتی که میتونست بگه اگه دلت خواست ..میدونی چرا ؟ چون کم کم قلب ادم میپذیردش کم کم با گوشت و خونش امیخته میشه حالا حکایت حجابم همین خداوند واجبش کرد چون تنها کسی که داردش متوجه دریای ژرف عفاف میشه و میفهمه چی هست ...همونطور که ادم اگه خودشو به بدی عادت بده کم کم میپذیردش و هرچقدر که بهش بگی نه میگه دوس دارم ....

حالا من یه پستم تو تاپیک مشابه گذاشتم اینجا میزارمش نظر خودم اینه :

برای اینکه تو یه جامعه افراد رو به حجاب دعوت کنیم نباید بگیم حتما باید حجاب داشته باشی باید براش تقوا رو بگیم... بگیم اهای فلانی میدونی تقوا یعنی چی ؟ یعنی اینکه برای خدا از گناه دور باشی ..به حرف نفست گوش نکنی فقط برای اینکه خدا عاشقت باشه چون عشق خدا خیلی قشنگه ....بگیم خودت دیدی و میبینی ثانیه های زندگی چطور میگذرن.. دیدی چقدر زود بزرگ شدی وقتی به لحظات سپری شده زندگیت فکر میکنی همش مث یه فیلم جلو چشات میگذره همینطور که همین لحظه گذشت بقیه عمرمونم مثل برق و باد میگذره زیبایی ..طراوت ..شادابی از بین میره ولی چیزی که میمونه یه احساس قشنگ یه عالمه خوبی و این میمونه که خدا چقدر دوست داره حالا هر چقدر که از گناه بیشتر فاصله بگیری خدایی تر میشی محبوب خدا میشی و وقتی که عمر تموم شد سبکبال و زیبا دنیای فانی رو ترک میکنی ...حالا قضاوت با خودتون این زندگی بهتره یا خوشی های زودگذر

سخن خدا با بنده:
      ای فرزند آدم ،
      من بی نیازی هستم که نیازمند نمیشوم ،
      مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن ، تا تو را آنچنان بی نیاز کنم که نیازمند نشوی ؛

ای فرزند آدم ،
      من زنده ای هستم که نمیمیرم ،
      مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن ، تا تو را زندگی بخشم که نمیری ؛

ای فرزند آدم ،
      من به هرچه میگویم "باش" میشود ،
      مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن ، تا تو را چنان قرار دهم که به هر چیزی بگویی "باش" بشود...

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      منم مخالف حجاب اجباری هستم...
      چرا حجاب باید در ایران اجباری باشه؟؟ درحالیکه در دین اجباری نیست؟؟...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      توی این تاپیک هیچ بحث مخالف با شرعیات اسلام یا موجودیت انقلاب اسلامی انجام نشده.
      دوستان خودشون آگاهن و رعایت میکنن.
      اگه واقعا اونطوری هست که از بچگی توی بوق و کرنا و تلویزیون و گوش مردم کردین که ایران آزادی بیان داره، اگه تاپیک بسته شه، علتش رو نمیفهمم !

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nahal نمایش پست ها
      منم مخالف حجاب اجباری هستم...
      چرا حجاب باید در ایران اجباری باشه؟؟ درحالیکه در دین اجباری نیست؟؟...

در دینم اجباریه
      در جمهوری اسلامی م باید اجباری باشه ولی با روش صحیح و درست ب اولین پستم مراجعه کنید

حجاب یا جمهوری اسلامی؟؟

حجاب و عفاف

عفاف در قرآن با نگاهي به روايات

ولی به روش خداوند دقت کنید ! میگه بنده من حجاب داشته باش عفت داشته باش چون همه سودش به خودت برمیگرده و زیان بی حجابی و پوشش نادرستم گریبان خودتو میگیره میگه اگه سعادت دنیا و اخرت میخوای رعایت کن و اگه نمیخوای رعایت نکن
      اختیار گذاشته برات در کنار اجبار
      یعنی اگه خوشبختی و سعادت میخوای باید رعایت کنی ولی اختیار اینم داری که نخوای و سعادتمند نشی

پس بهتره مام به روش قران که بشارت و انذاره بگیم یعنی ای فلانی همه خوبی های حجاب خوب به خودت و اطرافیانت میرسه و همه بدی های پوشش بدم به خودت و ادمای اطرافت میرسه
      ویرایش توسط sahel. : 30 اردیبهشت 1395 در ساعت 17:53

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مدافع آرمانهای امام ناموسن چی تو گوگل سرچ کردی ک این عکسا اومد بالا

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

در دینم اجباریه
      در جمهوری اسلامی م باید اجباری باشه ولی با روش صحیح و درست ب اولین پستم مراجعه کنید

حجاب یا جمهوری اسلامی؟؟

حجاب و عفاف

عفاف در قرآن با نگاهي به روايات

ولی روش خداوند دقت کنید ! میگه بنده من حجاب داشته باش عفت داشته باش چون همه سودش به خودت برمیگرده و زیان بی حجابی و پوشش نادرستم گریبان خودتو میگیره میگه اگه سعادت دنیا و اخرت میخوای رعایت کن و اگه نمیخوای رعایت نکن
      اختیار گذاشته برات در کنار اجبار
      یعنی اگه خوشبختی و سعادت میخوای باید رعایت کنی ولی اختیار اینم داری که نخوای و سعادتمند نشی

پس بهتره مام به روش قران که بشارت و انذاره بگیم یعنی ای فلانی همه خوبی های حجاب خوب به خودت و اطرافیانت میرسه و همه بدی های پوشش بدم به خودت و ادمای اطرافت میرسه
      خب عزیز اینجا خدا یه حق انتخابی بهت داده...میگه میتونی بین این دو با توجه به نتیجه شون یکی رو انتخاب کنی اجبار نکرده که حتما این باید باشه...میگه این باشه عاقبتش بهتره ولی بازم حق انتخاب داری...
      متاسفانه تو کشور ما دارن راه رو اشتباه میرن میخوان با تو سر کوبیدن و به زور مردم رو وارد بهشت کنن بهشتی که...
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nahal نمایش پست ها
      خب عزیز اینجا خدا یه حق انتخابی بهت داده...میگه میتونی بین این دو با توجه به نتیجه شون یکی رو انتخاب کنی اجبار نکرده که حتما این باید باشه...میگه این باشه عاقبتش بهتره ولی بازم حق انتخاب داری...
      متاسفانه تو کشور ما دارن راه رو اشتباه میرن میخوان با تو سر کوبیدن و به زور مردم رو وارد بهشت کنن بهشتی که...

اجباره در دین ولی به بیان دیگه ...خب برای هر کسی خوشبختی و سعادت خیلی مهمه حالا با یه مثال میگم که چطور اجباره : فک کن کنکور داری بهت میگن درس بخونی قبول میشی ولی اگه درس نخونی هیچ جا قبول نمیشی الان تو مجبوری انتخاب کنی که درس بخونی ولی با اختیار خودت یعنی کاملا نامحسوس مجبور شدی

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نمیخواستم پست بزارمن ولی مسخره کردنای ی سری باعث شد بنویسم :

اصلا بحث شرع وسط نیست...فساد رو هر دولتی رد میکنه هر دینی رد میکنه...اینکه دختره برای فروشنده عشوه بیاد ده تومن تخفیف بده ی خنده برنه سس بیشتر بریزه رو ذرت ..اینا حال ادمو بهم میزنه..مگه پقد میتونه اارزش ی دختر پایین باشه که بهاطر خنده . ارایش . لباس . بدنش تونو تایید کنن..کشور ما رتبه اول واردات لوازم ارایشه....رتبه اول عمل زیبایی ...اینا همه ریشه های عقده های قدیمیه...نیاز به تایید شدن ...و درست نمیشه...ما خیلی هارو میبینیم که شالشون نه خیلی عقبه نه خیلی جلوه..مانتوشون نه خیلی بلنده نه خیلی کوتاه...الان دیگه دکمه واسه مانتوها نوستالژی شده...نوستالژی...میری مانتو بگیری مگی دکمه دار فروشنده بهت پوزخند میزنه.....خیل خیلی خیلی عوامل دست به دست هم دادن این وضع پیش اومده...خانواده ها..رساته های داخلی خارجی...سخت گیری های چند دهه گذشته و الان ...غرب زدگی که بیداد میکنه و مهم تر از همه عوض شدن افکار . ایده ال های جامعه است....متوجه اید؟؟!!! اینکه لباس مارکه؟؟ اینکه فلان ارایشگاه میر؟؟ بینیشو 3 بار عمل کرده ؟؟ اینکه شلوار جینش از 10 جا پارست ؟؟ اینکه موهاش فلان زنگه و مدل کرده ؟؟ شاخ ترینه....این پوشش زننده دیگه به خود شخص ربط نداره ی جامعه رو دربرمیگیره....ی دختری که قبل رفتن بیرون سه ساعت ارایش میکنه موهاشو سشوار میکشه چل گیس و جیغ ترین رنگ مانتو . شلوار دو سانت زیر زانو ناخونای نیم متری استینای تا شونه بالا زده میره بیرون ، این مگه واسه خودش اینکار کرده که به خودش مربوط باشه ؟؟؟؟ اون پسری که از منی که گوشم یدونه سوراخه 5 تا بیشتر سوارخ داره گوشش ، موهاش بلنده تره بلونده ، شلوارش اینقد پایینعه میگی الان میوفته ، اینقد پاره است که انگار ی خیونی گازش گرفته ی ور بلوزش استین داره ی ور نداره....اون مگه واسه خودش این کارو کرده که به خودش مربوط باشه؟؟؟؟ ... اینا همه عوض شدن ایده ال های فکری جامعه است...
      ویرایش توسط ZOLFA : 30 اردیبهشت 1395 در ساعت 18:15

15. Top | #45
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اجباره در دین ولی به بیان دیگه ...خب برای هر کسی خوشبختی و سعادت خیلی مهمه حالا با یه مثال میگم که چطور اجباره : فک کن کنکور داری بهت میگن درس بخونی قبول میشی ولی اگه درس نخونی هیچ جا قبول نمیشی الان تو مجبوری انتخاب کنی که درس بخونی ولی با اختیار خودت یعنی کاملا نامحسوس مجبور شدی
      در قرآن به حجاب تاکید شده ولی اصلا اجبار نشده !!!!!!! آیه حجاب خطاب به زنان مؤمن و همسرتان پیامبر هست ... این حجابی که الان میبینید یه اقدام سياسيه که اخوندا برای اسلامی نشون دادن کشور قرار دادن در صورتی به هیچ وجه همچین چیزی در این دین اجبار نشده

Sent from my HTC One using Tapatalk

صفحه 3 از 7 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)