ویرایش توسط alireza75 : 31 اردیبهشت 1395 در ساعت 01:47
بنده هم اصلا به فیلم اعتقاد نداشتم .
ولی خب از یه سری چیزا به حق نمیشه گذشت .
شخصا تا الان فیلمهای ناصح زاده رو دیدم . و واقعا راضیم از این بشر .
البته چون دانلودش رایگان بود تونستم این اقا رو بشناسم و ببینم تدریسشون چطوریه . والا هنوزم سر همون اعتقادم که اصلا فیلم به درد نمیخوره میموندم .
به شما هم پیشنهاد میکنم تا وقتی فیلم رو ندیدین قضاوت نکنین . منم مثل شما همین فکرو میکنم
من اگه شیمی آقاجانی رو با ترتیب خودش پیش نرم و مبحثی بخونم ،مشکلی پیش میاد؟؟ ینی یه سری مباحث ناقص میشه؟؟ چون میخوام فصل به فصل تموم کنم و تستاشو بزنم نمیخوام مثلا یه قسمت دوم بخونم و یه قسمت پیش و ..!!!
شما میتونید جمع بندیشو بگیرین .
اون 47 جلسه از پایه شروع کرده از عربی 1 و برای کسی که 95 میخواد کنکور بده الان برای دیدنش تایم مناسبی نیست واقعا . ولی اگه 96 کنکور دارین که وقت هست و میتونین ببینین ... ولی پک جمع بندیشم خوب بود که بنده چند جلسش رو دیدم و فعلا گذاشتم تا بعد تموم شدن اون 47 جلسه برم سراغش
در هر صورت بیشتر منظور از نحوه و قدرت بیان یک درس و رفع ابهام اون هست که تو اینکار اقای ناصح زاده خوب بودن
اون که بله 100 درصد . به هر حال چون بنده هم مثل شما اصلا اعتقادی به فیلم نداشتم و با دیدن این فیلما یخورده نظرم عوض شد نظر خودم رو هم گفتم .
که البته طرف با توجه به زمانی که تا کنکورش داره خودش باید تصمیم بگیره درسته یا نه .
ولی کلا با اینکه یه سریا میلیونی پول میدن برای دیدن فیلم زیاد موافق نیستم . اینم چون دانلودش رایگان بود دیدم که واقعا خدا خیرشون بده
سلام
فوق العادس شیمی آقاجانی ... من اصلا فیلم و دی وی دی کنکوری و اینجور چیزا نگاه نمیکردم ... یکی از دوستام گرفته بود هرچی میگفت به من که تو هم دانلود کن ببینش خوبه و این حرفا من اصلا توجهی نمیکردم ... تا اینکه یه بار گفتم حداقل دو سه قسمت اولشو ببینم اگه خوب نبود بیخیال میشم ... وقتی دیدمش عاشق شیمی شدم ، انگار نشستم تو کلاسش ... اصن حال میکنی شیمی بخونی
من از تقریبا ۲۰ اسفند شروع کردم و تا حالا رسیدم به جلسه ۶۴ ( تعطیلات عید که کلا هیچی نخوندم) ... در ضمن من واسه کنکور امسال دارم میخونم
درباره روش خوندن هم روش خاصی نداره ... سه تا کتاب داره ( دوم ، سوم که تازه چاپ شده و پیش ۱ ، واسه پیش ۲ هم از رو کتاب درسی پیش میره ) اینا رو تهیه کن و بشین بخون ... هر چی هم میگه گوش کن ... مثلا اگه میگه بخونید واسه جلسه بعد یا اینکه تمرین حل کنین ، عمل کن به حرفش ...
واسه تهیه کتابش هم زنگ بزن بانک کتاب میفرستن واست ... اگر هم خواستی کتاباشو نخری میتونی جزواتشو از سایت شریف دانلود کنی ولی خب مسلمه که کتابش هم کاملتره و هم مرتب تر ... بدون جزوه یا کتاب هم نمیتونی پیش بری با کلاسش چون کتابش ، کتاب کلاسه ... یعنی یه سری نکته هارو باید خودت فیلمو نگهداری بنویسی تو جزوه یا کتاب ...
در هر حال فوق العادس ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)