سلام
اصلا نمیدونم ادبیات رو چجوری بخونم
لطفا کمک و راهنمایی کنید
مرسی
سوالات کنکور ادبیات به چند بخش تقسیم میشه شامل
لغت-املا-زبان فارسی-قرابت-تاریخ ادبیات.....
برای لعت و املا و تاریخ ادبیات که باید لغاتو زیاد بخونی و تقریبا حفظ بشی( کلک یا خیلی سبز یا الگو یا گاج خوبه)
برای زبان فارسی هم باید اول به قواعد کل و کتاب درسی مسلط باشی بعد تست زیاد بزنی(کتاب الگو خیلی سبز تخته سیاه خوبن)
برای قرابت هم که باید یکم بیشتر کار کنی تا مفهوم ها رو درک کنی-حفظ نکنیا(کتاب نشر دریافت-خیلی سبز-کلک خوبن)
برای خود ادبیات کامل و جامعشم میتونی از جامع خیلی سبز یا مهروماه یا محوری(سیر تاپیاز)گاچ استفاده کنی-که توصیه میکنم جامع بگیر(خیلی سبز یا مهروماه)![]()
خلاف قوانین.
اگه کنکور 95 هستی و هیچی بارت نیست کلا و خوب نخوندی
نظرم اینه که موج ازمون ادبیات رو بگیر
چون فکر کنم بهترین منبع باشه برای رسیدن به درصد های بالای 65
قرابت کامل داره و لغات و املاش هم عالیه
زبان فارسی هم درسنامه ی خوبی داره که بتونی 3 تا از 5 تستشو راحت بزنی
ارایه هاشو من حال نکردم چون خیلی مختصر گفته
برای همین ارایشو همین نشر الگو ولی موضوعی ارایه های ادبی رو بگیر فوق العادس
روزی 1 ساعت وقت بذاری ادبیات همین 2 تا منبعو کار کنی تا اخر خرداد راحت جمع میکنی ادبیاتو
واسه ادبیات فک کنم بهتره اول زبان فارسی بخونی بعد از آرایه ها و لغات بعد بیای از پیش شروع کنی به خوندن به معنی کلمه ها و املاهاشون توجه کن
من تا الان فقط زبان فارسی و ادبیات پیشو خوندم تستای سالای پیشو که زدم همه بالای 70 درصد بودن
بنظر من همینکه به خود کتاب و معنی تسلط داشته باشی کافیه و فقط واسه تست باید بری سراغ کتابای کمک آموزشی![]()
خیلی خیلی ممنون
مشکل اساسی من روی قرابته
مثلاً این کتابا سه موضوع گفتن و واسس 10-20 تا بیت آوردن
خب اینجوری که چیزی نمیشه فهمید
تو اگه بتونی مفهومو از توی دل بیت در بیاری کارت راحته نیازی نیس بیتا رو حفظ کنی فقط بین بیتا از نظر مفهوم ببین کدوما رابطه دارن
چند تا درسو اگه این مدلی بخونی و بتونی بفهمی کدوم بیتا از نظر مفهوم یه معنی رو میدن اونموقع کارت راحت میشه و بقیه ی درسا رو اتوماتیک وار خودت میفهمی کدوما با هم ارتباط دارن بدون اینکه بخوای اون دو بیست تا بیت رو حفظ کنی![]()
اگه زبان فارسیو تا حالا نخوندی بهتره بیخیالش شی...
یا فقط قسمت املاشو بخونی..
چون تستای زبان فارسی ریسک داره..
و بیشتر شمارشی ان ک باید وقت زیادی روش بذاری و تست زیاد کار کنی تا ب تسلط برسی...
уσυ cαη'т ωαƖк ωιтн Gσɗ αηɗ нσƖɗιηg нαηɗ ωιтн ɗєνιƖ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)