X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 27
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question سومي ها براي كنكور چه بكنند؟كمك

سلام

من يه دانش اموز سوم هستم.رشته ي تجربي.
      نميدونم كه بايد تابستون امسال چه درسايي رو بخونم.درس زيست و عربي براي من در اولويت هستند.ولي درساي تخصصي ديگه مثل رياضي و فيزيك و شيمي رو نميدونم از چه زماني شروع كنم؟
      از هر مشاوري كه ميپرسم ميگه هر 5 تاشون رو كلاس برو
      كه اين كار براي من واقعا امكان پذيرنيست
      درس هاي عمومي كه به كنار اما بين اختصاصي ها گير كردم
      شما بگين اگه قرار باشه من تابستون دوتا كلاس برم بايد كدوم درسها رو انتخاب كنم.و ايا اين كه ميتوم دو درس بعدي رو از پاييز شروع كنم و به اتمام برسونم.
      و ميخوام كه از عربي 100 استاد احمدي استفاده كنم.
      لطفا منو راهنمايي كنيد كه واقعا سر درگم هستم

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه.ش نمایش پست ها
      سلام

من يه دانش اموز سوم هستم.رشته ي تجربي.
      نميدونم كه بايد تابستون امسال چه درسايي رو بخونم.درس زيست و عربي براي من در اولويت هستند.ولي درساي تخصصي ديگه مثل رياضي و فيزيك و شيمي رو نميدونم از چه زماني شروع كنم؟
      از هر مشاوري كه ميپرسم ميگه هر 5 تاشون رو كلاس برو
      كه اين كار براي من واقعا امكان پذيرنيست
      درس هاي عمومي كه به كنار اما بين اختصاصي ها گير كردم
      شما بگين اگه قرار باشه من تابستون دوتا كلاس برم بايد كدوم درسها رو انتخاب كنم.و ايا اين كه ميتوم دو درس بعدي رو از پاييز شروع كنم و به اتمام برسونم.
      و ميخوام كه از عربي 100 استاد احمدي استفاده كنم.
      لطفا منو راهنمايي كنيد كه واقعا سر درگم هستم
      سلام
      من خودم ریاضیم ولی دوستانی که تجربی بودن و موفقم شدن داشتم...
      اکثرشون اختصاصی زیست و فیزیک کلاس رفتن و از اوایل تابستون تا کنکورم بکوب خوندن...شیمی درسیه که میتونی خودت با دوتا کتاب ببندیش و نتیجه خوبی بگیری ولی فیزیک اگه معلم خوبی نداشته باشی میشه فاجعه
      خیلی وقتا کلاس کنکور خودش میشه دشمن موفقیت ..اگه زیاد باشه خستگی مدرسه و خستگی کلاس باهم باعث عقب افتادگیت میشه...عربیم واقعا مهمه اینطورش نکن که بری کلاس تابستون و جمعش کنی بره به امان خدا تا خرداد...هر هفته هر روز عربی کار کن تو وقتا کم ولی پیوسته و هیچ وقتم رهاش نکن که به شدت فراره...در حد سوادم گفتم امیدوارم کمکی باشه...دوستان تجربیم میان میگن جواباو
      بدون که کلاس و دی وی دی و اینا کمک میکنن ولی معجزه نه...نمونش تو دوستام که 15 میلیون خرج کرد و الان پشت کنکوره...خودت باید بخوای کار کنی و هدف داشته باشی یکی دوتا کلاسم کمکت میکنه...
      جلوترم اگه دیدی مثلا با یک مبحث ریاضی یا هر درسی مشکل داتی 3-4 جلسه بگیر و برو کلاس چند نفری باهم بکنی هم خرجت پایین میاد هم وقتت هدر نمیره هم یادگیریت بیشتره
      در پناه حق
      خدانگهدار
      ویرایش توسط davood : 04 خرداد 1392 در ساعت 15:01

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام. آقا داوود که کامل جواب دادن اما من در ادامه فرمایشاتشون اینم بگم که اولا اگه بخوای زیست رو خودت بخونی و بیشتر از همه متن کتاب واست مهم باشه هیچ نیازی به کلاس نداری...اینو من تضمین میکنم که اگه عمقی خودت زیست رو بخونی درصد زیستت از اونایی که میرن کلاس بیشتر نباشه کمترم نیست... کلاس جز اتلاف وقت غالبا نتیجه ای نداره...مگه واقعا فقط واسه درس بری کلاس و آسه بری و آسه بیای که حاشیه سازی بچه های کلاس تو رو درگیر نکنه
      اگه بخوای واسه اختصاصی کلاس بری من بهت فیزیک رو فقط توصیه میکنم...اونم با دبیری که سرش به تنش بیارزه!!!
      عربی هم اصلا و ابدا بهت اون 100احمدی رو توصیه نمیکنم...من و دوستام پارسال تو فاز این دی وی دی ها بودیم و هیچ کدوممون ازش هیچ بهره ای نبردیم...واسه عربی اگه نخواستی بری کلاس یه کتاب خوب مثل گاج یا خیلی سبز رو بگیر و به طور مداوم...مثلا یه روز در میون نیم ساعت بخون.واسه اعلال هم بیشتر ریشه فعل ها رو خوب یاد بگیری که واست خیلی آسون میشه یادگیریش
      سعی کن درسهای حفظی رو بذار واسه پاییز به بعد
      موفق باشی
      Lady in Red

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست خوبم امیدوارم خوب باشی منم سومم و اینایی ک میگم ما حصل تجربه و شنیده ها و تحقیقاتی ک کردمه اول بگم برای کلاس اگر میخوای بری زیست و دومی رو باید ببینی تو درس فیزیک ضعیف تری یا ریاضی،هر کدومو ک توان کمتری داری برو برنامه ی من برای تابستون اینه ک تو ی موسسه شرکت میکنم (قلمچی) چون برنامه ریزیش به نظرم با من بهتر جور در میاد طبق اون پیش میرم ک خودش دروس عمومی پایه رو جمع میکنه کنارش خودم سعی میکنم دروس اختصاصی رو اگر شد جمع کنم اما عمومیا فقط قصد دارم عربی رو کامل ببندم با تاریخ ادبیات و ارایه موفق باشی
      تو هستی من شدی از آنی همه من

من نیست شدم در تو از آنم همه تو

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تمام گفته هایِ دوستان + تابســتـــون رو به بهترین نحـــو و با برنـــامـــه ازش استفـــاده کن و از دستشــــ نـــده + تســت هــای کنــکـــور رو خوب تحلیـــل کنـــ + زیـــاد سراغ تستـــ های تالیفــــی نــــرو + به هر کســــی و هر چیزی تو ســـال کنـــکـــور اعتمـــاد نکــــن ...

و من الله توفیق ...
      عشــــــق ؛
      همین خنده های ساده توست . . . !

وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
      تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به جای اینکه اینقدر نگران باشی برو یکم خودتو بشناس
      چند تا راه حل بهت میدم شاید کمکت کنه:
      1-نقاط قوت و نقاط ضعف خودتو پیدا کن.
      2-نقاط قوتت رو ثابت نگه دار.
      3-با اتکا به نقاط قوت شروع به برطرف کردن نقاط ضعفت کن
      .(حتی الامکان با استفاده از کلاس و کتاب و مخصوصا کنکور های آزمایشی).
      4-دلسرد نشو و بدون هیچ موفقیتی یک شبه بدست نمیاد.
      5-حالا باید خودتو با گذشته مقایسه کنی و ببینی چه قدر پیشرفت کردی.
      6-از موفقیت های پی در پی لذت ببر.

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joker نمایش پست ها
      سلام
      من خودم ریاضیم ولی دوستانی که تجربی بودن و موفقم شدن داشتم...
      اکثرشون اختصاصی زیست و فیزیک کلاس رفتن و از اوایل تابستون تا کنکورم بکوب خوندن...شیمی درسیه که میتونی خودت با دوتا کتاب ببندیش و نتیجه خوبی بگیری ولی فیزیک اگه معلم خوبی نداشته باشی میشه فاجعه
      خیلی وقتا کلاس کنکور خودش میشه دشمن موفقیت ..اگه زیاد باشه خستگی مدرسه و خستگی کلاس باهم باعث عقب افتادگیت میشه...عربیم واقعا مهمه اینطورش نکن که بری کلاس تابستون و جمعش کنی بره به امان خدا تا خرداد...هر هفته هر روز عربی کار کن تو وقتا کم ولی پیوسته و هیچ وقتم رهاش نکن که به شدت فراره...در حد سوادم گفتم امیدوارم کمکی باشه...دوستان تجربیم میان میگن جواباو
      بدون که کلاس و دی وی دی و اینا کمک میکنن ولی معجزه نه...نمونش تو دوستام که 15 میلیون خرج کرد و الان پشت کنکوره...خودت باید بخوای کار کنی و هدف داشته باشی یکی دوتا کلاسم کمکت میکنه...
      جلوترم اگه دیدی مثلا با یک مبحث ریاضی یا هر درسی مشکل داتی 3-4 جلسه بگیر و برو کلاس چند نفری باهم بکنی هم خرجت پایین میاد هم وقتت هدر نمیره هم یادگیریت بیشتره
      در پناه حق
      سلام
      خيلي ممنون واقعا از توصيه هاي بجاتون نهايت استفاده رو كردم.
      همين كه گفتين كلاس بعضي وقتا ميشه دشمن موفقيت من خودم تجربه كردم.
      پارسال تابستون 4 تا درس اختصاصي رو رفتم كلاس..خسته كوفته ميرسيدم تو اون گرماي تابستون از طرفي هم ماه رمضون بود و به نظرم اگه كلاس كم تري ميرفتم يا حتي خودم تو خونه ميخوندم نتيجه بهتري داشت
      بازم ممنونم و براتون ارزوي موفقيت دارم.
      انشاالله روزي باشه كه همه ي كنكوري ها بيان و بنويسن كه تو رشته ي مورد علاقه شون قبول شدن....الهي امين

"اللهم عجل لوليك الفرج"

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mohammadi نمایش پست ها
      سلام. آقا داوود که کامل جواب دادن اما من در ادامه فرمایشاتشون اینم بگم که اولا اگه بخوای زیست رو خودت بخونی و بیشتر از همه متن کتاب واست مهم باشه هیچ نیازی به کلاس نداری...اینو من تضمین میکنم که اگه عمقی خودت زیست رو بخونی درصد زیستت از اونایی که میرن کلاس بیشتر نباشه کمترم نیست... کلاس جز اتلاف وقت غالبا نتیجه ای نداره...مگه واقعا فقط واسه درس بری کلاس و آسه بری و آسه بیای که حاشیه سازی بچه های کلاس تو رو درگیر نکنه
      اگه بخوای واسه اختصاصی کلاس بری من بهت فیزیک رو فقط توصیه میکنم...اونم با دبیری که سرش به تنش بیارزه!!!
      عربی هم اصلا و ابدا بهت اون 100احمدی رو توصیه نمیکنم...من و دوستام پارسال تو فاز این دی وی دی ها بودیم و هیچ کدوممون ازش هیچ بهره ای نبردیم...واسه عربی اگه نخواستی بری کلاس یه کتاب خوب مثل گاج یا خیلی سبز رو بگیر و به طور مداوم...مثلا یه روز در میون نیم ساعت بخون.واسه اعلال هم بیشتر ریشه فعل ها رو خوب یاد بگیری که واست خیلی آسون میشه یادگیریش
      سعی کن درسهای حفظی رو بذار واسه پاییز به بعد
      موفق باشی
      سلام دكتر عزيز
      خيلي ممنون از توصيه هاي عاليت.
      درمورد عربي100 استاد احمدي كه گفتي توصيه نميكنم..يعني اصلا قابل استفاده نيستند؟
      من عربيم در حد افتضاحه يعني از رياضي و فيزيك و هرچي كه فكرشو بكني افتضاح تره.
      يعني بدون كلاس ميتونم با استفاده از كتاب تستا و جزوات ديگه درصد عربيمو 70به برسونم؟
      برات ارزوي موفقيت ميكنم
      انشاالله روزي باشه كه همه ي كنكوري ها بيان و بنويسن كه تو رشته ي مورد علاقه شون قبول شدن....الهي امين

"اللهم عجل لوليك الفرج"

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط "MehRdaD" نمایش پست ها
      سلام دوست خوبم امیدوارم خوب باشی منم سومم و اینایی ک میگم ما حصل تجربه و شنیده ها و تحقیقاتی ک کردمه اول بگم برای کلاس اگر میخوای بری زیست و دومی رو باید ببینی تو درس فیزیک ضعیف تری یا ریاضی،هر کدومو ک توان کمتری داری برو برنامه ی من برای تابستون اینه ک تو ی موسسه شرکت میکنم (قلمچی) چون برنامه ریزیش به نظرم با من بهتر جور در میاد طبق اون پیش میرم ک خودش دروس عمومی پایه رو جمع میکنه کنارش خودم سعی میکنم دروس اختصاصی رو اگر شد جمع کنم اما عمومیا فقط قصد دارم عربی رو کامل ببندم با تاریخ ادبیات و ارایه موفق باشی

سلام دوست عزيز
      ممنونم از تجربيات ارزشمندتون كه در اختيار من گذاشتيد
      از گفته هاتون استفاده كردم
      انشاالله كه شما هم موفق باشيد

"اللهم عجل لوليك الفرج"

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ســجــاد نمایش پست ها
      تمام گفته هایِ دوستان + تابســتـــون رو به بهترین نحـــو و با برنـــامـــه ازش استفـــاده کن و از دستشــــ نـــده + تســت هــای کنــکـــور رو خوب تحلیـــل کنـــ + زیـــاد سراغ تستـــ های تالیفــــی نــــرو + به هر کســــی و هر چیزی تو ســـال کنـــکـــور اعتمـــاد نکــــن ...

و من الله توفیق ...
      سلام دوست بزرگوار

خيلي ممنوم از نصيحت هاي واقعاارزشمندتون.نزديكاي كنكور بازار تبليغ موسسه هاي مختلف اونقدر داغه كه واقعا ادمو دچار ترديد ميكنن.
      سعي ميكنم به گفته تون "به هر کســــی و هر چیزی تو ســـال کنـــکـــور اعتمـــاد نکــــن ..." عمل كنم.

براتون ارزوي موفقيت دارم

"اللهم عجل لوليك الفرج"

11. Top | #11
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliWw نمایش پست ها
      به جای اینکه اینقدر نگران باشی برو یکم خودتو بشناس
      چند تا راه حل بهت میدم شاید کمکت کنه:
      1-نقاط قوت و نقاط ضعف خودتو پیدا کن.
      2-نقاط قوتت رو ثابت نگه دار.
      3-با اتکا به نقاط قوت شروع به برطرف کردن نقاط ضعفت کن
      .(حتی الامکان با استفاده از کلاس و کتاب و مخصوصا کنکور های آزمایشی).
      4-دلسرد نشو و بدون هیچ موفقیتی یک شبه بدست نمیاد.
      5-حالا باید خودتو با گذشته مقایسه کنی و ببینی چه قدر پیشرفت کردی.
      6-از موفقیت های پی در پی لذت ببر.

سلام دوست بزرگوار
      اين مواردي كه گفتين واقعا شامل حال من ميشه.چون هر وقت كه به خودم فكر ميكنم نقاط منفي مو به ياد ميارم كه دلسردم ميكنه.
      به توصيه هاي ارزشمندتون حتما عمل ميكنم.
      براتون ارزوي موفقيت دارم.

"اللهم عجل لوليك الفرج"

12. Top | #12
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خودم پارسال نهایی رو با 19.68 پشت سر گذاشتم و تابستون فقط یه هفته استراحت کردم و الانم برای زیر 1500 میخونم .اما کلی توصیه بهتون دارم .و این تجربیات منه .اگه یه سال قرار باشه پشت کنکور بمونم حتما یه سری کاراو اصلا تکرار نمیکنم .خب :

1.تابستون به خودت فشار نیار روزی بیشتر از 7 ساعت نخون.چون ممکنه مثه من دیگه موقع اسفند کم بیاری

2.حتما حتما زیست دوم و سومتو تو تابستون با تست کاملا بخون+ فصل یک و دو پیش هم بخون- اگه خودت میخوای نکاتو دراری و تست بزنی از کتابای مختلف استفاده کن و نیاز به کلاس نیست. ولی اگه میخوای یه جزوه خوب داشته باشی و نکات نه چندان کامل در اختیارت قرار بگیرن برو کلاس( زیست تصویری قلم چی + تخته سیاه به شدت توصیه میشه)

3.اگه تو ریاضیات پایت مشکل داری حتما تابستون رفعش کن.مثلا دوم و سوم رو کامل بخون.و ریاضی هم بستگی به شرایط خودت داره اگه خیلی خوبه ریاضیت اصلا کلاس به کارت نمیاد.(دوم و سوم اگه گاج بخونی خیلی تو ریاضی پیشرفت میکنی)

4.فیزیک : از من میشنوی سعی کن نورو و گرما و فشار و کل سوم رو ببندی تو تابستون- دست به فیزیک پیش نزن تو تابستون (البته میتونی سینماتیک رو بخونی حداکثر).والله من تنها درسی که کلاس رفتم فیزیک بوده -. اما چون اسرار داشتم با برنامه قلم چی پیش برم کلاس مفید نبود به کنار 600 تومن پولمم رفت دی: ولی خب اگه میخوای فیزیکتو قبل عید تمام کنی و مطمئنی میتونی با برنامه کلاست پیش بری حتما برو کلاس.و مسلما با کلاس نمیتونی فیزیکتو با برنامه قلم چی یا گزینه دو پیش ببری.(فیزیک پایه مهروماه به شدت توصیه میشه)

5.شیمی دوم و سوم رو هم حتما تموم کن تو تابستون. ولی سراغ پیش نرو به هیچ وجه -به نظرم شیمی درسیه که با مبتکران یا خیلی سبز میشه بالای 90 زد بدون معلم .( مبکران یا خیلی سبز )

6.از من میشنوی عربی و دینی رو حتما سعی کن بخونی و از زرد عمومی کنکورای اخیرو کار کنیخیلی میتونه کمکت کنه

7.در اخر هم این که عجله نکن و قدم به قدم پیش برو

8. جمع بندی کلی و توصیه من اینکه

عربیو دینی پایه رو تو و تابستون با تستاش تموم کن- زیست دوم وسوم و دو فصل اول پیش رو بخو ن- فیزیک پایتو غورت بده-+ سینماتیک پیش- -ریاضی فقط قوی کردن پایه- شیمی هم فقط تسلط رو پایه
      ویرایش توسط mehrdadlord : 08 خرداد 1392 در ساعت 15:49

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadlord نمایش پست ها
      من خودم پارسال نهایی رو با 19.68 پشت سر گذاشتم و تابستون فقط یه هفته استراحت کردم و الانم برای زیر 1500 میخونم .اما کلی توصیه بهتون دارم .و این تجربیات منه .اگه یه سال قرار باشه پشت کنکور بمونم حتما یه سری کاراو اصلا تکرار نمیکنم .خب :

1.تابستون به خودت فشار نیار روزی بیشتر از 7 ساعت نخون.چون ممکنه مثه من دیگه موقع اسفند کم بیاری

2.حتما حتما زیست دوم و سومتو تو تابستون با تست کاملا بخون+ فصل یک و دو پیش هم بخون- اگه خودت میخوای نکاتو دراری و تست بزنی از کتابای مختلف استفاده کن و نیاز به کلاس نیست. ولی اگه میخوای یه جزوه خوب داشته باشی و نکات نه چندان کامل در اختیارت قرار بگیرن برو کلاس( زیست تصویری قلم چی + تخته سیاه به شدت توصیه میشه)

3.اگه تو ریاضیات پایت مشکل داری حتما تابستون رفعش کن.مثلا دوم و سوم رو کامل بخون.و ریاضی هم بستگی به شرایط خودت داره اگه خیلی خوبه ریاضیت اصلا کلاس به کارت نمیاد.(دوم و سوم اگه گاج بخونی خیلی تو ریاضی پیشرفت میکنی)

4.فیزیک : از من میشنوی سعی کن نورو و گرما و فشار و کل سوم رو ببندی تو تابستون- دست به فیزیک پیش نزن تو تابستون (البته میتونی سینماتیک رو بخونی حداکثر).والله من تنها درسی که کلاس رفتم فیزیک بوده -. اما چون اسرار داشتم با برنامه قلم چی پیش برم کلاس مفید نبود به کنار 600 تومن پولمم رفت دی: ولی خب اگه میخوای فیزیکتو قبل عید تمام کنی و مطمئنی میتونی با برنامه کلاست پیش بری حتما برو کلاس.و مسلما با کلاس نمیتونی فیزیکتو با برنامه قلم چی یا گزینه دو پیش ببری.(فیزیک پایه مهروماه به شدت توصیه میشه)

5.شیمی دوم و سوم رو هم حتما تموم کن تو تابستون. ولی سراغ پیش نرو به هیچ وجه -به نظرم شیمی درسیه که با مبتکران یا خیلی سبز میشه بالای 90 زد بدون معلم .( مبکران یا خیلی سبز )

6.از من میشنوی عربی و دینی رو حتما سعی کن بخونی و از زرد عمومی کنکورای اخیرو کار کنیخیلی میتونه کمکت کنه

7.در اخر هم این که عجله نکن و قدم به قدم پیش برو

8. جمع بندی کلی و توصیه من اینکه

عربیو دینی پایه رو تو و تابستون با تستاش تموم کن- زیست دوم وسوم و دو فصل اول پیش رو بخو ن- فیزیک پایتو غورت بده-+ سینماتیک پیش- -ریاضی فقط قوی کردن پایه- شیمی هم فقط تسلط رو پایه
      سلام دوست عزيز (و پزشك اينده)
      شما گفتيد به خودم فشار نيارم ولي با اين برنامه اي كه داديد فك كنم بايد روزي 10 -12 ساعت درس بخونم.
      همتون ميگيد شيمي نيازي به كلاس نداره.من اگه كلاس نرم پس تكنيك هارو چطور ياد بگيرم.
      دبيرامون باهامون خوب كار كردن ولي اگه با راه حل هاي اونا پيش برم(هر چند با سرعت فوق العاده زياد)بايد به جاي 4 ساعت كنكورو بكنن10 ساعت.
      از طرفي رياضي و فيزيكم افتضاحه.
      البته نه در حد خيلي بد ولي خوب اگه بخوام تست بزنم فوقش يه 15% بتونم.
      در ضمن خوشبحالتون بخاطر معدل بالاتون.منم تا الان خوب دادم فقط زمينو يكم خراب كردم..
      از ته دلم ارزو ميكنم كه به هدفتون برسيد و خبرشو به ماها هم بگيد..
      ودر اخر ممنونم بخاطر توصيه هاي فوق العاده تون.
      حتما حتما بهشون عمل ميكنم(در حد توانم)

"اللهم عجل لوليك الفرج"

14. Top | #14
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      فاطمه جون همین که انگیزه داشته باشی میتونی...شکی نیست

عربی تا میتونی تست بزن...ترجمه ات رو هم قوی کن...میتونی راحت60-70بزنی

کلا استاد احمدی به درد نمیخوره...من همش رو داشتم...نتیجه= ه ی چ- اینا اگه بلد بودن دانشجوی آزاد شهرستان ها نبودن

یه چیزی...توصیه های آقا مهرداد رو جدی بگیر...زیست رو طبق روششون یه هفته ست دارم میخونم...پیشرفتم فوق العاده ست
      Lady in Red

15. Top | #15
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه.ش نمایش پست ها
      سلام دوست عزيز (و پزشك اينده)
      شما گفتيد به خودم فشار نيارم ولي با اين برنامه اي كه داديد فك كنم بايد روزي 10 -12 ساعت درس بخونم.
      همتون ميگيد شيمي نيازي به كلاس نداره.من اگه كلاس نرم پس تكنيك هارو چطور ياد بگيرم.
      دبيرامون باهامون خوب كار كردن ولي اگه با راه حل هاي اونا پيش برم(هر چند با سرعت فوق العاده زياد)بايد به جاي 4 ساعت كنكورو بكنن10 ساعت.
      از طرفي رياضي و فيزيكم افتضاحه.
      البته نه در حد خيلي بد ولي خوب اگه بخوام تست بزنم فوقش يه 15% بتونم.
      در ضمن خوشبحالتون بخاطر معدل بالاتون.منم تا الان خوب دادم فقط زمينو يكم خراب كردم..
      از ته دلم ارزو ميكنم كه به هدفتون برسيد و خبرشو به ماها هم بگيد..
      ودر اخر ممنونم بخاطر توصيه هاي فوق العاده تون.
      حتما حتما بهشون عمل ميكنم(در حد توانم)
      اره .راست میگین.) نمیشه همه اینکارارو تا تابستون کرد.ولی خب زیست و شیمی حتما کار کن.و برای ریاضی باید پایتون رو قوی کنین من خودم یادمه ریاضی پایان ترم سال دومو شدم 13 .ولی خب تابستون نشستم خوب کار کردم از روی گاج کم کم پیشرفت کردم. فیزیک هم میتونین یه سری مباحث خاص رو انتخاب کنین بخونین تو تابستون.(چیزی که الان هم به خودم امید میده رتبه 106 پارساله .با زیست 94 شیمی 89 ریاضی 37 فیزیک 26 ولی خب با عمومی های بالای 80 )

در مورد شیمی هم بگم که تمام تکنیک های لازم توی مبتکران اقای بهمن بازرگانی هست .به جرات میگم بهترین کتاب کمک اموزشی که تا حالا دیدم هست.

توی عمومی ها هم اونقدرا ضرورت نداره تو تابستون بخونیشون.ولی به نظرم عربی رو سعی کن نم نمک بخون.و چند نمونه کنکور رو هم نگاه بنداز تا بیاد دستت.عربی اگه تست های کنکورو بزنی معجزه میکنه تو درصدت .
      در مورد معدل هم بگم اصلا بهش فکر نکن .چون فقط تاثیر مثبته.
      امیدوارم موفق باشین و به ارزوهاتون برسین.به خودتون اطمینان داشته باشین و تحت تاثیر دیگران هم قرار نگیرین.

فاطمه جون همین که انگیزه داشته باشی میتونی...شکی نیست

عربی تا میتونی تست بزن...ترجمه ات رو هم قوی کن...میتونی راحت60-70بزنی

کلا استاد احمدی به درد نمیخوره...من همش رو داشتم...نتیجه= ه ی چ- اینا اگه بلد بودن دانشجوی آزاد شهرستان ها نبودن

یه چیزی...توصیه های آقا مهرداد رو جدی بگیر...زیست رو طبق روششون یه هفته ست دارم میخونم...پیشرفتم فوق العاده ست

راست میگن.عربی کم حجم ترین درسه بین عمومیاست و با تست راحت میشه بالا هفتاد زد.

داکتر محمدی گرامی خیلی خوشحالم که روشی که گفتم بدردتون خورد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن