من خودم پارسال نهایی رو با 19.68 پشت سر گذاشتم و تابستون فقط یه هفته استراحت کردم و الانم برای زیر 1500 میخونم .اما کلی توصیه بهتون دارم .و این تجربیات منه .اگه یه سال قرار باشه پشت کنکور بمونم حتما یه سری کاراو اصلا تکرار نمیکنم .خب :
1.تابستون به خودت فشار نیار روزی بیشتر از 7 ساعت نخون.چون ممکنه مثه من دیگه موقع اسفند کم بیاری
2.حتما حتما زیست دوم و سومتو تو تابستون با تست کاملا بخون+ فصل یک و دو پیش هم بخون- اگه خودت میخوای نکاتو دراری و تست بزنی از کتابای مختلف استفاده کن و نیاز به کلاس نیست. ولی اگه میخوای یه جزوه خوب داشته باشی و نکات نه چندان کامل در اختیارت قرار بگیرن برو کلاس( زیست تصویری قلم چی + تخته سیاه به شدت توصیه میشه)
3.اگه تو ریاضیات پایت مشکل داری حتما تابستون رفعش کن.مثلا دوم و سوم رو کامل بخون.و ریاضی هم بستگی به شرایط خودت داره اگه خیلی خوبه ریاضیت اصلا کلاس به کارت نمیاد.(دوم و سوم اگه گاج بخونی خیلی تو ریاضی پیشرفت میکنی)
4.فیزیک : از من میشنوی سعی کن نورو و گرما و فشار و کل سوم رو ببندی تو تابستون- دست به فیزیک پیش نزن تو تابستون (البته میتونی سینماتیک رو بخونی حداکثر).والله من تنها درسی که کلاس رفتم فیزیک بوده -. اما چون اسرار داشتم با برنامه قلم چی پیش برم کلاس مفید نبود به کنار 600 تومن پولمم رفت دی: ولی خب اگه میخوای فیزیکتو قبل عید تمام کنی و مطمئنی میتونی با برنامه کلاست پیش بری حتما برو کلاس.و مسلما با کلاس نمیتونی فیزیکتو با برنامه قلم چی یا گزینه دو پیش ببری.(فیزیک پایه مهروماه به شدت توصیه میشه)
5.شیمی
.gif)
دوم و سوم رو هم حتما تموم کن تو تابستون. ولی سراغ پیش نرو به هیچ وجه -به نظرم شیمی درسیه که با مبتکران یا خیلی سبز میشه بالای 90 زد بدون معلم .( مبکران یا خیلی سبز )
6.از من میشنوی عربی و دینی رو حتما سعی کن بخونی و از زرد عمومی کنکورای اخیرو کار کنیخیلی میتونه کمکت کنه
7.در اخر هم این که عجله نکن و قدم به قدم پیش برو
8. جمع بندی کلی و توصیه من اینکه
عربیو دینی پایه رو تو و تابستون با تستاش تموم کن- زیست دوم وسوم و دو فصل اول پیش رو بخو ن- فیزیک پایتو غورت بده-+ سینماتیک پیش- -ریاضی فقط قوی کردن پایه- شیمی هم فقط تسلط رو پایه
.gif)