بهار نارنج


به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه



گل بهارنارنج را اگرچه در پخت مربا مورد استفاده قرار می‌ گیرد، ولی كاربرد اصلی آن به‌ همان صورت گل خشك و به ‌خصوص عرق در طب گیاهی است.

برای مصرف دارویی، شكوفه‌های بهار نارنج را صبح زود که به حالت غنچه ی نشكفته است، می چینند و سپس در محلی تاریك سریع خشك می ‌كنند تا تغییر رنگ ندهند.




خواص بهار نارنج


بهار نارنج آرامش‌بخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است.


اشتها آور و ضد سرفه است.


برای کنترل تشنج و حمله قلبی استفاده میکنند.


برای تپش قلب و اضطراب مفید است.