نوشته اصلی توسط
optician
منظور شما این هست که امسال شبانه ( نوبت دوم ) بره ! دو ترم مرخصی بگیره ! نتایج که اومد انصراف بده؟؟؟
ن من منظورم این بود که اسفند 95 زوده با توضیحاتی که گفته بودم و وقتی شما گفتی اسفند 95 فرض بر این شد که میخوان برن دولتی که هم میخوان هزینه انصرافا بدن هم مرخص یک ترم.....در کل خودتونا وارد حاشیه نکنیند چون گیج میشید یه بار دیگه پست قبلیا بخونین کامل متوجه میشین....
سال اول که هیچ
سال دومم که باید معافیت تحصیلی میگرفته که حتما گرفته...اینم هیچ
اما برا سال سومم یه راه داره....بره یه رشته بدون کنکور بیخودی که شهریه ثابتش ارزون باشه و از اون مهم تر خود دانشگاهم بیخود تر از رشته باشه....حالا چرا؟...چون باید 2 ترم دانشگارا مرخصی بگیره و بعد از اینکه نتایجا زدن بره انصرافشابگیره البته یک ماه قبل از اعلام نتیجه منطقی تره
پ.ن1:اگه میدونه دولتی قبول میشه به نطر من همون ترم 1 فقط مرخصی بگیره...ترم 2 نره بعدم که نتایجا زدن انصراف بده....چرا چون اینطوری بهتره....فقط هزینه ثابت 1 ترم مرخصیا و انصرافا میده اما اونطوری باید 2 ترم مرخصی و انصرافا بده که یکم از نطر ما
اصفهانیای فهیم و اقتصادی
منطقی نیس
پ.ن2:اگه رم که میدونه سراسری نمیتونه همون ازادا دوس داره 100 درصد همون 2 ترم مرخصی بگیره چون وقتی انصراف میخواد بگیره از ازاد به ازاد هزینه انصزاف نداره
پ.ن3:در هر شرایط (1 و 2) هرموقع نتایجا زدن انصراف بدن....منطقی تره