خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

خط ویژه ادبیات جلد 1

سلام برو بچ...
      اقا یسوال... اینکه این خط ویژه ادبیات امروز چاپ شده و تا فردا تو کتاب فروشیا هست.. من ادبیات ضعیف شده و نسبت به بقیه درسای عمومیم ضعیف تره کلا ... دنبال اینم که حدودا 50 تا 60 بزنم.. قرابتم خیلیی خوبه تاریخ ادبیاتارو کامل خوندم و باید دوره کنم... لغاتارو نصفه نیمه خوندم و املا هیچ! ارایه هم که خوندن نمیخواد ولی معمولا از 3 تا تست 2تاشو میتونم بزنم.. حالا این جلد 1 ش که املا و لغت داره و قرابت میتونه برای املا و لغت کامل باشه و دیگه چیزی دیگه نخونم که از 5 تا تستش 4تارو بزنم حداقل؟؟؟ (زبان فارسی هم حذف کردم)

2. Top | #2
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrab98 نمایش پست ها
      سلام برو بچ...
      اقا یسوال... اینکه این خط ویژه ادبیات امروز چاپ شده و تا فردا تو کتاب فروشیا هست.. من ادبیات ضعیف شده و نسبت به بقیه درسای عمومیم ضعیف تره کلا ... دنبال اینم که حدودا 50 تا 60 بزنم.. قرابتم خیلیی خوبه تاریخ ادبیاتارو کامل خوندم و باید دوره کنم... لغاتارو نصفه نیمه خوندم و املا هیچ! ارایه هم که خوندن نمیخواد ولی معمولا از 3 تا تست 2تاشو میتونم بزنم.. حالا این جلد 1 ش که املا و لغت داره و قرابت میتونه برای املا و لغت کامل باشه و دیگه چیزی دیگه نخونم که از 5 تا تستش 4تارو بزنم حداقل؟؟؟ (زبان فارسی هم حذف کردم)

به نظر من کتابای دو جلدی همایش سبطی رو هم بررسی کن. از خط ویژه بهتره.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها

به نظر من کتابای دو جلدی همایش سبطی رو هم بررسی کن. از خط ویژه بهتره.
      اخه من موج ازمون الگو رو هم دارم.. کفایت نمیکنه ؟ چند تا کتاب جمع بندی... عاخه...

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      اخه من موج ازمون الگو رو هم دارم.. کفایت نمیکنه ؟ چند تا کتاب جمع بندی... عاخه...
      موج آزمون + کنکور های سال گذشته کاملا کافیه
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SunOS نمایش پست ها
      موج آزمون + کنکور های سال گذشته کاملا کافیه
      میدونید من نگران لغات و املا هستم... فک میکنم الگو از لحاظ لغت و املا کامل نیست اخه لغاتش کم به نظر میاد همش چند صفحس.. البته من گاجو از نزدیک ندیدم.. منم زبان فارسی رو حذف کردم شرایطی ندارم چیز دیگه ای رو از دست بدم..

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      میدونید من نگران لغات و املا هستم... فک میکنم الگو از لحاظ لغت و املا کامل نیست اخه لغاتش کم به نظر میاد همش چند صفحس.. البته من گاجو از نزدیک ندیدم.. منم زبان فارسی رو حذف کردم شرایطی ندارم چیز دیگه ای رو از دست بدم..
      باز به نظر من کافیه
      شما همون لغات رو بخون بعد که آزمون های سال های گذشته ( تمام عمومی ها که 36 آزمون میشه ) رو بررسی کن اگه احیانا لغتی رو نخونده باشی مشخص میشه و معنیش رو یاد میگیری
      زیاد وسواس نداشته باش
      امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن