خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

اونایی ک روزانه بالای 10 ساعت مرتب میخونید بیاید تو کارتون دارم!!!

سلام....چن تا سوال داشتم ازتون ...شما ها از همون روز اول ک شروع کردید با ساعت مطالع بالا شروع کردید یا اروم اروم ساعت رو بردید بالا ؟؟؟؟در طول روز چکار هایی رو انجام میدید تا فشار درس بر شما غلبه نکنه وو یهو درس رو ول نکنید همون تفریحات روزانتون؟؟؟؟به نظرتون بهترین تایم روز برای بالا بردن ساعت مطالعه کدومه صبح ..ظهر ..یا شب ؟؟؟ایا در هفته روزی رو هم برای استراحت به طور کامل در نظر میگیرید ؟؟؟!!!!ممنون میشم ما رو راهنمایی کنید .

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      من حدودا آخرای آذر بود شروع ب خوندن کردم با
      روزی10ساعت شروع کردم بعد ی هفته ب 12 ساعت رسوندم بعدی ماه ب14 ساعت رسوندم الان روزانه بین14-16ساعت میخونم بستگی ب حجم درسام داره وقتی ی برنامه ای رو برای ی روز در نظر میگیرم باید حتما تمومش کنم بیشتر مواقع هم 14 ساعت
      این ک بخوای چ موقع از روز برنامتو زیاد کنی باید ببینی خودت چجوری راحتی مغزت چ موقع کشش اینو داره مثلا من خودم حاضرم صبح خیلی زودمثلا4بیدار بشم یا شب تا 1و2 بیدار باشم اما ظهرا رو از12-2واقعا مغزم هنگ میکنه هرچیم بخونم فایده نداره و تو این تایم همیشه من 1-1.5ساعت میخوابم
      برای این ک در طول روز خسته نشی مخصوصا اون اوایل بهتره تایم های درستو کوتاه بگیری مثلا یهو نیای بکوب 2ساعت بخونی بهتر اونو ب دوتا تایم 1ساعت تغییر بدی و ب ازای هر 1ساعت ده دقیقه استراحت کنی تواون ده دقیقه کلا کتاب ببند میتونی بری صورتتو آب بزنی و ی چیزی بخوری میتونی چشماتو رو هم بزاری و ب هیچی فک نکنی
      ظهرا وقتی خسته ای 45-90دقیقه بخواب این خواب خیلییییییییی کمک میکنه تا بازدهی مغزت بیشتر بشه اما بیشتر از 90دقیقه نشه چون مغز وارد خواب عمیق میشه و بیدار شدن سخت میشه وقتیم ک بیدار میشین تا ی نیم ساعت یک ساعتی احساس بی حالی دارین دوس دارین بازم بخوابین
      تغذیه درست خیلی در افزایش بازدهی مغز کمک میکنه و باید بهش توجه کرد صبحا حتما صبحونتونو بخورین
      ناهار سنگین و پر چرب نخورین ب هیچ وجه چون شمارو سنگین میکنه باعث خواب آلودگی و بی حالی و کم شدن یا کلا عدم تمرکز میشه
      خواب شبم یکی از عوامل خیلی مهمه اگه شما شب راحت نخوابید تو طول روز پر انرژی نیستین و زود خسته میشین بهتره شب ها زود خوابین ونهایتا12 و بجاش صبح زود بیدار بشین برای راحت خوابیدن یکی دو ساعت قبل خواب چیز های کافئین دار یا هرچی ک باعث بیداری میشه رو نخورین و نیم ساعت قبل خواب ی لیوان شیر باعث میشه شما ی خواب آروم و راحت داشته باشین زمان استراحتتونو واقعا استراحت کنید ن این ک برین سراغ گوشی و نت و... بدون فکر کردن ب مشغله ها ک هیچی جز استرس براتون نداره
      در طول روز ترتیب چیدن درسام مهمن اگه چند ساعت پشت سر هم عمومی بخونین یا برعکس همش اختصاصی خب مسلما خسته میشین پس تو درس خوندن و ترتیب چیدنشون دقت کنید
      در مورد این ک گفتی آیا ی روز کامل برا استراحت میزاریم یا ن باید بگم من اون جوری نیستم هر روز یک ساعتم براخودم جمعه هایی ک از خودم آزمون میگیرم بعد تحلیل ی دو س ساعتی میرم بیرون از خونه ن تما مهمونی خرید یا این چیزا میرم ک فقط ی هوایی ب سرم بخوره یا تو خونه خودمو مشغول میکنم این جمعه ها برای من ی هفته در میون
      ویرایش توسط zahra.2015 : 25 فروردین 1395 در ساعت 14:35

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بنظر من اگه تا حالا مطالعه ای نداشتی یا خیلی کم داشتی از سه ساعت شروع کن هفته ای نیم ساعت اضاف کن میرسی به 14 ساعت از الان شروع کنی توی ی ماه به 6 ساعت میرسی و بعد از دو ماه 8 ساعت و...
      فقط سنگ بزرگ برندار که هیچی دیگه خودت میدونی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم با پسر آرایایی موافقم اگه عادت ب ساعت مطالعه بالا نداری یهو نیا 14 ساعت بخون
      اما روزی 3 ساعت کم خدایی اونم برای یکی ک از الان شروع کرده 6 ساعت خوبه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خودم هم اینطوریم مثلا میگم من بیام روزی 5-6 ساعت بخونم فایده نداره ...از طرفی هم میگم بیام بالا 10 ساعت بخونم کم بیارم وو از درس زده بشم.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ولی فک کنم با روزی 8 ساعت ولی هر روز مناسب ترین باشه نظر شما چیه ؟؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      8 ساعتم خوبه شما با8 ساعت شروع کن هر هفته2-3 ساعت بهش اضافه کن
      تایم درساتو کوتاه بگیر
      8ساعتم پشت سر هم نزار فعلا تا عادت کنی
      مثلا4 ساعت صبح بزار 4 ساعت عصر بعد کم کم اضافه کن

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز اولا کسی ک روزی بالای 10 ساعت میخونه وقت اومدن ب انجمن رو نداره و با اینا چشمشو خسته نمیکنه
      بهتر بعد ازمون از رو درصدات برنامه ریزی کنی
      از کتاب هفته های من گاج استفاده کن برا برنامه ریزی
      از روزی 6 ساعت شروع کن و هفته ای یکی دو ساعت ب مطالعه روزانت اضافت کن
      البته روزی 10 ساعت کار هرکسی نیست

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HAMED19 نمایش پست ها
      خودم هم اینطوریم مثلا میگم من بیام روزی 5-6 ساعت بخونم فایده نداره ...از طرفی هم میگم بیام بالا 10 ساعت بخونم کم بیارم وو از درس زده بشم.
      سلام
      از 8 ساعت شروع کنین وروزانه 15دقیقه به تایمتون اضافه کنین.درهفته هم یک یا دوروز دوساعت از تایمتون کم کنین وبرین بیرون تا مغزتون خستگی بگیره.
      موفق باشین.... .
      نموفق باشین.... .

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amiirsd21 نمایش پست ها
      دوست عزیز اولا کسی ک روزی بالای 10 ساعت میخونه وقت اومدن ب انجمن رو نداره و با اینا چشمشو خسته نمیکنه
      بهتر بعد ازمون از رو درصدات برنامه ریزی کنی
      از کتاب هفته های من گاج استفاده کن برا برنامه ریزی
      از روزی 6 ساعت شروع کن و هفته ای یکی دو ساعت ب مطالعه روزانت اضافت کن
      البته روزی 10 ساعت کار هرکسی نیست
      ببخشید ها ولی اگه روی حرفتون بامن باید بگم من از تاریخ عضویتم تا خود عید روهم رفته شاید 10بارم نیومده بودم انجمن تو این ی ماه فروردین ی مشکلاتی برام پیش اومده ک ساعت مطالعم بهم ریخته اما همون10 ساعته حداقلش چون من فعلا مجبورم شبا بخونم
      اینجام هیچ وقت نیومدم ک امید الکی بدم یا چیزایی بگم ک تجربشون نکردم حرفتون درست یکی ک ساعت بالا میخونه وقت هیچ کاریو نداره
      اما قضاوت نکنید کسیو

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra.2015 نمایش پست ها

ببخشید ها ولی اگه روی حرفتون بامن باید بگم من از تاریخ عضویتم تا خود عید روهم رفته شاید 10بارم نیومده بودم انجمن تو این ی ماه فروردین ی مشکلاتی برام پیش اومده ک ساعت مطالعم بهم ریخته اما همون10 ساعته حداقلش چون من فعلا مجبورم شبا بخونم
      اینجام هیچ وقت نیومدم ک امید الکی بدم یا چیزایی بگم ک تجربشون نکردم حرفتون درست یکی ک ساعت بالا میخونه وقت هیچ کاریو نداره
      اما قضاوت نکنید کسیو
      من اصلا کامنت هارو نخوندم
      اما بازم حرف من درسته (چون منطقیه)
      حتی خود شما هم میگید ساعتتون به هم ریخته (پس ۱۴ ساعت نمرسید بخونید)
      امید وارم ناراحت نشده باشید

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آره میگم ک فروردین بیشترین ساعت مطالعم همین ی هفته ای بود ک نیومدم و 14 بود الان همون 10 یکی دو روز دیگه ک برگردم ب حالت عادی روز خوانی میشه همون14 ساعت بازم رفت نیام تا ی دوهفته ای ک شاید جمعه عصربیام شاید تا خود کنکور نیام معلوم نیس

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من ازمهر شروع کردم درس خوندن روزی6 ساعت تا اینکه دیماه به10 ساعت رسید بعد از این که داداشم دنیا اومد یه هفته درس نخوندم !!!!!!!
      هفته بعدش میخاستم 10 ساعت بخونم ولی نمیشد همیشه که 10 ساعت برنامه میریختم 5 ساعت در روز میشد دیدم باید کم کم ساعت را زیاد کنم تا الان 11 ساعت میخونم
      اول از درسهای راحت شروع کن توی یه هفته حتی اگه حس زیست هروز نیست یکی درمیون بخون تا به ساعت مطالعه بالا عادت کنی بعد اگه به 10 ساعت رسید زیست را هر روز بخون ....
      اصلا می‌دانی چیست ؟!

من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
      من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
      خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
      خدا را بیاب . . .
      نه در بین نماز های شبت ...
      بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.ساعت مطالعه وقتی مهمه که با کیفیت همراه باشه ...من با روزی 8 ساعت شروع کردم الان به 6 ساعت رسیدم.....ینی حوصله عمومی ندارم فقط اختصاصی میخونم...خیلی تلاش میکنم ساعت مطالعم بیاد بالا ولی نمیشه...یه دعایی بکنید که از فردا بیارمش بالا..

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فهمیدم مشکل شما کجاس
      شما میخای تازه شروع کنی
      خب عزیز من سنگ بزرگ برمیداری دیگه
      اگه از 4 ساعت میخای شروع کنی میتونی اینجور شروع کنی
      مثلا روزی یه درسنامه نشر الگو زیست مثلا بگو 1 هم بشه
      اینو بهتون بگم تنوع 4 درسی خیلی خوبه
      لقمه کوچیک بردار از ما گفتن
      موفق باشی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)