وقتی هدفت مهم باشه !این سوالات میشن حاشیه!ببین من انقد مقاله از رتبه 1 تااووووووو خوندم که بعد متوجه شدم هرکی یجور بخونه ولی صحیح قبوله!موفق باشید
وقتی هدفت مهم باشه !این سوالات میشن حاشیه!ببین من انقد مقاله از رتبه 1 تااووووووو خوندم که بعد متوجه شدم هرکی یجور بخونه ولی صحیح قبوله!موفق باشید
الان ن ولی زمستون من اینجوری میخوندم
4-6 6.20-8.20 8.40-10.40 11-13 15-17 17.20-19.20 19.40-21.40 22-24
شرایط من فرق داره من بخاطر شرایطم از همه چیم میزدم تا ب هدفم برسم فروردین واقعا مشکل داشتم یکی دو روز دیگه دوباره همون14 ساعت میشه
خیلی جالب 16 ساعت رو جمع زدین
ساعت شروع رو 4 و پایان رو 24 قید کردین , 4 ساعت میخوابیدین؟
صبحانه و شام پس چی؟کارهای روز مره پس چی مثل استحمام و .....
شما به همه دروس 2 ساعت وقت اختصاص میدادین؟ عمومی و اختصاصی هم که فرق نداشت؟
یک رباط هم نمیتونه همچین چیزی رو اجرا کنه چه برسه به ادم
بروی برگه یا نوشته خیلی زیبا و جالب به نظر میرسه ولی در عمل
به نظرم خیلی تناقض وجود داره,با این حال امیدوارم موفق باشین و مشکل تون هم حل بشه همین روند رو پیگیری کنید
آره همونجور بود میخواین باور کنید میخواین ن
من بخاطر اتفاقی ک اون موقع برام افتاده بود وضعیت روحی خوبی نداشتم از آخر آبان با ی اتفاق من همه ی زندگیمو از دست دادم و بعد ی ماه با اتفاق هایی ک افتاد خیلییییییی جدی چسبیدم ب درس رشته اصلی من ریاضی و بود و من با ی تصمیم ناگهانی وسط سال تغییر رشته دادم این تغییر تلاش میخواست شوخی نبود همه ی زندگیم شد این خوای کم دست خودم نبود نمیتونستم بخوابم وقتی بیکار میشدم اعصابم بهم میریخت حالم خراب میشد برای همون جز خوندن هیچکاری نداشتم اینجوری ذهنم وقت برای افکار دیگه نداشت الان من هرچی بگم خیلی هاتون درک نمیکنین بنظرتون یا دروغ یا مسخرس چ میدونم اما هیچکدومش مهم نیس دلیل پرسیدین منم گفتم
اون روزا ن شبم معلوم بود ن روزم ن خوردنم نخوابیدنم روزای واقعا تلخی بود نمیدونم اون موقع تو همین انجمن اومدمو گفتم چی شده و یکم از بچه ها راهنمایی خواستم شاید تعداد اندکی یادشون بیاد شایدم ن
دوست من اولا اصلا سعی نکن ساعتای فضایی بخونی چون هرچقدرم هدفت زیبا و از این حرفا که مد شده باشه بازم هدفت رو فیزیولوژی بدن انسان غلبه نداره. شما حتی 12 ساعتم بخوای بخونی چشم و کمر و دست و مخصوصا مغزت مطمئنا کم میاره جه برسه به 25 ساعت و این حرفا. شما سعی کن انگیزه خودتو نگه داری و با توجه به توانایی خودت یه میزان معقولی بخونی. فقط خواهشا وارد این فضا و حباب "رویای مقدس" و "هدف والا" و این حرفا نشو که وقتی این حباب میترکه کسی که تو این حرفا رفته خورد میشه. پس خیلی رو ساعت مطالعت حساس نباش و اینم بدون همه کسایی که میگن من 18 ساعت میخونم و من به اوج قله های فلان میرسم و اینا لزوما راست نمیگه و احتمالا برای فرار از واقعیت کنکور وارد این قضا ها شده. موفق باشی دوست من
از ۷-۸ ساعت شروع کن روزی ۳۰ ساعت افزایش بده
ظهر ها هم یه استراحت کوتاهی بکن
عاملی که خستگی رو کاهش میده به نظرم فکر کردن به اون هدفه-که چقدر برات مهمه
به علاوه این که اگه مثلا فلان درس تو برنامهت بود تو اون لحظه حال نداشتی یه وقت ول نکنی بگی خستهم و حال ندارم برو درس مورد علاقهت رو بخون بعد برگرد به اون درس
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)